Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μετά τον Σαββίδη «αγκαλιάζει» Γιαννακόπουλο μήπως και σωθεί ο Τσίπρας

Μετά τον Σαββίδη «αγκαλιάζει» Γιαννακόπουλο μήπως και σωθεί ο Τσίπρας
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - 22:52

Συνέντευξη στο sport 24 103,3 παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Με τον Πρωθυπουργό να κάνει «στροφή» στον Παναθηναϊκό ελέω εθνικών εκλογών.

Ο Αλέξης δεν σταμάτησε το «γλείψιμο» στον ΠΑΟ, προκειμένου να κονομήσει κανέναν ψήφο… Ξαναγύρισε, λοιπόν, στον Παναθηναϊκό, γιατί συνειδητοποίησε και ο ίδιος ότι η στήριξη του ΠΑΟΚ δεν του βγήκε σε καλό παρά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο των Πρεσπών.

Τα αλισβερίσια με τη νότια Μακεδονία δεν πέρασαν και είπε να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟ, μήπως σώσει ότι σώζεται, βλέποντας και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν να ανοίγει η ψαλίδα…

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσίπρας αποθέωσε… τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ μίλησε και για το γήπεδο του Βοτανικού, τονίζοντας ότι είναι μία ιστορία που τον «πονάει».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον Βοτανικό και τις εξελίξεις που υπάρχουν: «Πιάνεις μία πονεμένη ιστορία. Η στάση και η θέση μου ως πρωθυπουργός είναι όλες οι ομάδες να αποκτήσουν γήπεδο. Η ΑΕΚ προχώρησε, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στη νέα Τούμπα. Με τον Παναθηναϊκό ήμουν εγώ αυτός που τους κάλεσε να βρεθεί μία λύση.

Ο Βοτανικός είναι ένα έτοιμο πρότζεκτ με γήπεδο μέχρι 35.000 θέσεων. Πριν από δύο χρόνια έφερα στο προσκήνιο το Γουδί. Φώναξα την ΠΑΕ, φώναξα τον Ερασιτέχνη, αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν. Ο Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρεται για την πολιτική.

Φώναξα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πονάει τον Παναθηναϊκό. Εκείνος είχε ως προτεραιότητα το Athens Alive. Ήταν όμως ένα πρότζεκτ που θα ήθελε χρόνο. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει ξανά η σκέψη για τον Βοτανικό και θεωρώ ότι δεν είναι λάθος.

Μπορεί εύκολα ο Παναθηναϊκός να φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό. Η τράπεζα προφανώς και θέλει να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Νομίζω ότι εάν ο Ερασιτέχνης ενδιαφέρεται και μπορεί να πείσει και την ΠΑΕ είναι μία λύση».

Για την χρηματοδότηση του γηπέδου: «Θεωρώ ότι η τράπεζα επειδή ενδιαφέρεται θα συμβάλει σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει και το εμπορικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα εγώ θα έβλεπα και το ενδεχόμενο να γίνει εκεί ένα γήπεδο για την Εθνική ομάδα και να το νοικιάζει ο Παναθηναϊκός. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχουν σύγχρονα γήπεδα για να μπορούν να σταθούν στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτές οι ομάδες πρέπει να φτιάξουν υποδομές για να μπορέσουν να σταθούν ειδικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι και το ζητούμενο για εμένα. Πρέπει οι ελληνικές ομάδες να μπορούν να ξανακάνουν πορείες».

Διαβάστε επίσης