Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακές οι εικόνες από το Μετρό στον Πειραιά! (photos)

Εντυπωσιακές οι εικόνες από το Μετρό στον Πειραιά! (photos)
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 - 16:23

Επίσκεψη στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στον Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Δείτε το μήνυμά του και τις εντυπωσιακές εικόνες...

«Επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Kostas Karamanlis τον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στο Δημοτικό Θέατρο, όπου η πρόοδος του έργου είναι εντυπωσιακή. Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε για ακόμα μια φορά ότι οι τρεις σταθμοί στην πόλη μας, στα Μανιάτικα, στο Λιμάνι και στο Δημοτικό Θέατρο, θα παραδοθούν στο επιβατικό κοινό το καλοκαίρι του 2022. Είμαστε μια πόλη που το νούμερο ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το κυκλοφοριακό. Το έργο αυτό λοιπόν έχει εξαιρετική σημασία.

Με την ολοκλήρωση των έργων ο Πειραιάς μετατρέπεται σε έναν από τους μεγαλύτερους συγκοινωνιακούς κόμβους στην Ευρώπη, με Τραμ, Μετρό, Σιδηρόδρομο, Λιμάνι, με τη σύνδεση του λιμανιού με το αεροδρόμιο, με πολλαπλά οφέλη, για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, για τον τουρισμό, για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Χαίρομαι επίσης, για το γεγονός ότι στον σταθμό του Δημοτικού Θεάτρου θα εκτεθούν τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, τα οποία ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών, συνδέοντας πολιτισμικά και ιστορικά το παρελθόν και το μέλλον της πόλης μας».

Διαβάστε επίσης