Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φρίκη στη Φολέγανδρο: Η 26χρονη ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα! (video)

Φρίκη στη Φολέγανδρο: Η 26χρονη ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα! (video)
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 - 19:47

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τις συνεχείς αποκαλύψεις γύρω από το έγκλημα στη Φολέγανδρο με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά από το Βέλο Κορινθίας και δράστη τον 30χρονο φίλο της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί.
Την ίδια ώρα αναμένονται να βγουν στο «φως» περισσότερα στοιχεία για την γυναικοκτονία, καθώς όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας, η Γαρυφαλλιά είχε πει στη μητέρα της πως πίστευε πως ο δολοφόνος της την ακολουθούσε.

Η κηδεία της δολοφονημένης 26χρονης θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Βέλο Κορινθίας, τον τόπο καταγωγής της. Τραγική ειρωνεία, σήμερα θα ήταν η γιορτή της.

Ο 30χρονος με καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας, σύντροφος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της νεαρής φαρμακοποιού που από το βράδυ της Παρασκευής έχει συγκλονίσει τη Φολέγανδρο αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Κρυβόταν σε σπηλιές
Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, από το απόγευμα της Παρασκευής όταν και έριξε από τον γκρεμό την 26χρονη, κρυβόταν στις σπηλιές του νησιού για να μην συλληφθεί.

Το βράδυ του Σάββατου εντοπίστηκε και πριν συλληφθεί απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Λίγη ώρα αργότερα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο νησί με ελικόπτερο από την Αθήνα.

Προκαλεί ο 30χρονος
Στην ομολογία του ο 30χρονος προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για την αίτια του διαπληκτισμού στην 26χρονη. Υποστήριξε πως η Γαρυφαλλιά τον μείωνε και τον πρόσβαλλε.

Ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο στο γκρεμό
Την Τρίτη 13 Ιουλίου ο 30χρονος μαζί με την Γαρυφαλλιά έφτασαν στη Φολέγανδρο. Το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ κινούνται με το όχημα του καθομολογία δολοφόνου στο βόρειο μέρος του νησιού κοντά στην περιοχή Λυγαριά το ζευγάρι έχει ακόμη έναν έντονο τσακωμό.
Ο 30χρονος βγάζει το όχημα από το δρόμο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί στα βράχια λίγα μέτρα πριν τον γκρεμό.

Τρομοκρατημένη η 26χρονη βγαίνει από το αυτοκίνητο και προσπαθεί να φύγει από το σημείο. Ο 30χρονος όμως την ακολουθεί και με δυο δυνατές σπρωξιές την ρίχνει στο κενό.

Η Γαρυφαλλιά από ύψος που ξεπερνά τα 3 μέτρα πέφτει αρχικά στα βράχια και στη συνέχεια στη θάλασσα, όπου αφήνει την τελευταία της πνοή.

Πνιγμός η αιτία θανάτου
Όπως προκύπτει από την νεκροτομή, ο θάνατος της κοπέλας προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων.

Στο σώμα της εντοπίστηκαν τραύματα συμβατά με πτώση, σαν να κύλησε στα βράχια πριν καταλήξει στη θάλασσα.

Η 26χρονη ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα συνεπώς, είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έπεσε στο νερό, είτε να είχε τραύματα που την καθιστούσαν ανήμπορη να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα τον πνιγμό της.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη.

Πηγή: megatv.com

https://www.megatv.com/2021/07/19/friki-sti-folegandro-i-26xroni-zouse-otan-epese-sti-thalassa-ayrio-ston-anakriti-o-kath-omologia-dolofonos/

Διαβάστε επίσης