Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άστατος ο καιρός την Τρίτη (video)

Άστατος ο καιρός την Τρίτη (video)
Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023 - 14:22

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά και σταδιακά και στα κεντρικά της χώρας. Πιο συγκεκριμένα στο Ιόνιο, στη δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη Θεσσαλία. Προς το μεσημέρι διάσπαρτες βροχές θα εκδηλωθούν και στην ανατολική Στερεά και Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές κατά τη διάρκεια της μέρας. Το βράδυ θα ψιχαλίσει λίγο τοπικά και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Όμως αργά τη νύχτα προς το ξημέρωμα της επόμενης μέρας, αναμένονται καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες δυτικές ηπειρωτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20-22 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια, και 19-21 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Οι μέγιστες στο Αιγαίο θα κυμανθούν κοντά στους 20-23 και μέχρι 24 στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 5-7 στα νότια τμήματα 8 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 4-6 μποφόρ. Στα βόρεια τμήματα βορειοανατολικοί, στα νότια ανατολικοί.

Ο καιρός στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά, με τοπικές βροχές να σημειώνονται από το μεσημέρι και στη συνέχεια, μέχρι και το βράδυ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-21 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν σε ανατολικές διευθύνσεις 2-4, πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-19 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 2-4, πρόσκαιρα το μεσημέρι 5 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης

Νέες αυξήσεις συντάξεων από 1/1/24 – Έρχεται μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης στους συνταξιούχους (video)

Νέες αυξήσεις συντάξεων από 1/1/24 – Έρχεται μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης στους συνταξιούχους (video)

Σύμφωνα με τον νόμο προβλέπεται η αναπροσαρμογή των συντάξεων με βάση τον τιμάριθμο και την αύξηση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος αλλά και η διαδικασία καταβολής της σύνταξης.

Βροχές την Πρωτομαγιά (video)

Βροχές την Πρωτομαγιά (video)

Τη Δευτέρα είναι η Πρωτομαγιά, και ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, κάνει ποδαρικό με βροχές σε ορισμένες περιοχές και ατμοσφαιρική αστάθεια σε κάποιες άλλες.