Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νεφώσεις την Παρασκευή

Νεφώσεις την Παρασκευή
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 17:35

Την Παρασκευή προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα, το πρωί στις Κυκλάδες, στην Κρήτη αλλά και στο ανατολικό Αιγαίο.

Τα φαινόμενα θα είναι μικρής έντασης ενώ μόνο στο ανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν το βράδυ κάποιες πρόσκαιρες καταιγίδες.

Στα δυτικά θα σταματήσουν τις βραδινές ώρες και στο ανατολικό Αιγαίο θα εξασθενήσουν αργά τη νύχτα προς το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας.

Στην υπόλοιπη χώρα, στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, στο πρώτο μισό της ημέρας θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα βόρεια, αλλά τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγαλύτερα από το μεσημέρι και στη συνέχεια, καθώς οι νεφώσεις αυτές θα διαλυθούν.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά. Θα πλησιάσει τους 11-14 στα βόρεια, 15-17 στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και έως 20 βαθμούς στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε δυτικές διευθύνσεις στα πελάγη εντάσεως 4-6, θα ενισχυθούν όμως στο νότιο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο στα 7 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα πυκνές το πρωί, αλλά από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-17 βαθμούς, με δυτικούς ανέμους 4-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα ψιλόβροχου το πρωί, με περισσότερο ήλιο από το μεσημέρι και έπειτα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς και οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς στο Θερμαϊκό 2-3 μποφόρ.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης