Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπεσε»... έξω η Κλαούντια!

«Έπεσε»... έξω η Κλαούντια!
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 - 19:22

Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά του Champions League, με τη «Μεγάλη Κυρία» να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, κερδίζοντας 2-1 στο Τορίνο και μένοντας στο 1-1 στην Ισπανία.

Η Κλαούντια Ρομάνι από τη μεριά της, γνωστή Ιταλίδα που... μοιράζει εγκεφαλικά αβέρτα, είχε προβλέψει και τα δύο σκορ.

Έτσι, προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη ρεβάνς της Ντνίπρο με τη Νάπολι για το Europa League. Οι δύο ομάδες είχε μείνει στο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία, με τη Ρομάνι να προβλέπει τι θα γινόταν χθες.

Είχε προβλέψει νίκη της Νάπολι με 1-2, αλλά ο Σελέζνιοφ είχε διαφορετική άποψη ή οι παίκτες της ιταλικής ομάδας που δεν μπόρεσαν να βάλουν δύο γκολ για να «βγει» το ακριβές σκορ.

Διαβάστε επίσης

Ρόμπι, σας... βλέπουν!

Ρόμπι, σας... βλέπουν!

Σε δημόσιο χώρο θέλει προσοχή. Ο Ουίλιαμς δεν πρόσεχε τι... έπιασε, δημόσια, με το χεράκι του. Οι κάμερες καιροφυλακτούσαν και τον «συνέλαβαν»!

Χώρισε και τα... πέταξε

Χώρισε και τα... πέταξε

Η Κόρα Σουμάχερ πήρε διαζύγιο από τον Ραλφ, τον αδερφό του Μίκαελ και δεν έχασε την ευκαιρία να γίνει... πρωτοσέλιδο στο γερμανικό Playboy!

«Φωτιά» στην παραλία

«Φωτιά» στην παραλία

Στη Μύκονο βρέθηκαν για την καλοκαιρινή κολεξιόν του 2016 οι Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Σάρα Σαμπάιο. Τα δύο τοπ μόντελ ζεστάθηκαν, έμειναν με τα μαγιό και οι φακοί «άναψαν» με τις φωτογραφίες τους