Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος
Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017 - 20:25

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή για το επαναληπτικό ματς με την Τάλεντ Πλζεν για το EHF Cup ολοκληρώθηκε και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι έτοιμοι για την δεύτερη μάχη με τους Τσέχους, η οποία θα γίνει την Κυριακή 3/9 στις 18:00 στην Τσεχία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επαναλάβουν την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ματς, όπου είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 21-21, προκειμένου να είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να συνεχίσουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας είναι οι εξής: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζήρας, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.

Διαβάστε επίσης

«Αλλαξαν τα πλάνα μας»

«Αλλαξαν τα πλάνα μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Τάλεντ τόνισε ότι πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε για την αναμέτρηση με την Τάλεντ Πλζεν, ενώ έκανε παράπονα για τη διαιτησία