Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά σε Τινκίρ ο Θρύλος

Κοντά σε Τινκίρ ο Θρύλος
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 13:25

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός «βομβαρδισμός» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Ο Θρύλος είναι κοντά στο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το τμήμα χάντμπολ Ανδρών, ώστε μετά και την περσινή κατάκτηση του νταμπλ, δεύτερη σερί (!), η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να συνεχίσει να κατακτά περισσότερες κορυφές.

Ο λόγος για την επικείμενη συμφωνία με τον δεξιό ίντερ Ντούρμους Αλί Τινκίρ, από την Τουρκία. Μάλιστα, αυτό που απομένει, όπως μεταφέρει το e-handball.gr, για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο διεθνής Τούρκος, είναι να «βάλει μπροστά» τη συνεργασία των δύο πλευρών ο Ολυμπιακός, αφού ο παίκτης έχει ήδη πει το «ναι». Ο 25χρονος παίκτης αγωνιζόταν στη Σέλκα Εσκισεχίρ, η οποία τερμάτισε τρίτη στην Τουρκία, ένα πρωτάθλημα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό και δυνατό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 17 συμμετοχές και 49 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην Μερτζιφόν Μπελεντίγεσι. Ο Τινκίρ αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Τουρκίας, καλείται διαρκώς στις αποστολές της, ενώ είχε συμπεριληφθεί σε εκείνη της γειτονικής χώρας, για το τελευταίο παιχνίδι του EURO 2020, κόντρα στην Ισλανδία.

Διαβάστε επίσης

Ο Τινκίρ σε δράση!

Ο Τινκίρ σε δράση!

Δείτε βίντεο από τον Τούρκο αριστερόχειρα ο οποίος είναι κοντά στο να γίνει η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Μηχανή των γκολ στα εξτρέμ!

Μηχανή των γκολ στα εξτρέμ!

Με την προσθήκη του Μπάγιου και την παραμονή των Τζηρά και Τσίλη, ο Ολυμπιακός έχει μια εκρηκτική τριάδα στα άκρα του...