Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο»

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο»
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 23:34

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού παρά την ήττα με 32-28 από την πανίσχυρη Μέλσουνγκεν έμεινε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο τεχνικός του Θρύλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, δεδομένης της πολύ μεγάλης δυναμικής της γερμανικής ομάδας, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει σε ανάλογη προσπάθεια στο Ρέντη, ώστε με τη βοήθεια του κόσμου του να διεκδικήσει την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών, εκτός από ένα μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο όπου δώσαμε την ευκαιρία στη Γερμανική ομάδα να πάρει διαφορά. Ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αντίστοιχο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, έχοντας και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας».

Διαβάστε επίσης

Με τον πύρινό του κόσμο μπορεί την πρόκριση!

Με τον πύρινό του κόσμο μπορεί την πρόκριση!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έκανε τεράστια προσπάθεια ανατροπής στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Μέλσουνγκεν, με τους Γερμανούς να κερδίζουν τελικά με 32-28 και τον Θρύλο να μπορεί να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του EHF Cup στο Ρέντη.