Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καρβάτσκι: «Ελπίζω να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»

Καρβάτσκι: «Ελπίζω να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 - 17:57

Λόγω του κορονοϊού, οι περισσότερες διοργανώσεις στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο, γενικότερα, βρίσκονται σε... παύση. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον «πάγο» και στο χάντμπολ Ανδρών.

Ο Αρτούρ Καρβάτσκι, παρότι δεν έχει υποχρεώσεις με τον Θρύλο, παραμένει στην Αθήνα! Με τον ίντερ των Πειραιωτών να εξηγεί, με δηλώσεις του στο «e-handball.gr», το λόγο που παρέμεινε στη χώρα μας και δεν έφυγε για την πατρίδα του, την Λευκορωσία...

Αρχικά, ο Λευκορώσος χαντμπολίστας των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Ακόμα, δεν έχουμε την τελική απόφαση για το πρωτάθλημά μας... Για αυτό το λόγο, προτίμησα να παραμείνω εδώ, σε περίπτωση, την οποία ελπίζω, που θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Νομίζω, ότι είναι απαραίτητο αυτό που γίνεται, προκειμένου να προστατευτούμε όλοι μας... Είναι δύσκολη στιγμή, αλλά θα μείνουμε ενωμένοι και μαζί, το οποίο σημαίνει πως... μένουμε σπίτι».

Και συμπλήρωσε, στη συνέχεια: «Στη Λευκορωσία, αυτή τη στιγμή δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, σε σχέση με την καθημερινότητά τους... Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τις πολιτικές τους αποφάσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουν τους λόγους τους (σ.σ. που δεν έχουν αναβάλλει αρκετές αθλητικές διοργανώσεις)».

Διαβάστε επίσης