Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Kανδύλας: «Μείναμε ενωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Kανδύλας: «Μείναμε ενωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 - 14:58

Το νικηφόρο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, διεύρυνε σε «16 στα 16» η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Με σπουδαία εμφάνιση, ο Θρύλος πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, αφού επικράτησε με 27-23 της ΑΕΚ, για την εξ' αναβολής 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο, στην κορυφή.

Μετά τον αγώνα, ο Πέτρος Κανδύλας εξήγησε ποιο ήταν το «κλειδί» για να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στη νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ σημείωσε πως οι Πειραιώτες τελείωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πρώτοι και αήττητοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κανδύλας:

«Σήμερα, έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί μείναμε ενωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν ένα από τα κλειδιά, για να φτάσουμε στην νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πρώτοι και αήττητοι και παράλληλα, είμαστε στους 16 του EHF European Cup. Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έπειτα, ξεκινάμε ξανά τις υποχρεώσεις μας με τον Ολυμπιακό, έχοντας ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και υγεία».

Διαβάστε επίσης