Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτιά για την Ελλάδα

Πρωτιά για την Ελλάδα
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 - 16:21

Η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται ιδιαίτερα «καυτή» σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αφού το θερμόμετρο αναμένεται να φθάσει σε υψηλά επίπεδα. Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά στην προστασία της από τον ήλιο.

Στην συγκεκριμένη έρευνα έλαβαν μέρος 23 χώρες (Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ). Υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 19.569 συνεντεύξεις σε αυτές τις χώρες.

Το 88% των Ελλήνων δήλωσε ότι προστατεύεται από τον ήλιο και μάλιστα το 34% προστατεύεται όλο το χρόνο ανεξάρτητα από την εποχή σε αντίθεση με το 18% του μέσου όρου όλων των χωρών.

Διαβάστε επίσης

Ο πρωινός μας σύμμαχος!

Ο πρωινός μας σύμμαχος!

Το πρωϊνό που συνδυάζεται με φρούτα αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού.

Όλα για την υπέρταση και την υπόταση

Όλα για την υπέρταση και την υπόταση

Περίπου ένας στους τέσσερις ενήλικες είναι υπερτασικός, ενώ στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι δυόμισι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αυξημένες τιμές αρτηριακής πίεσης, εκ των οποίων το 40% δεν γνωρίζει ότι πάσχει.