Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επαγγελματίες λασπολόγοι

Επαγγελματίες λασπολόγοι
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 - 10:11

Δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, από το να γράφουν κατά του Ολυμπιακού. Σας το έχουμε πει. Είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν. Πρώτα για να βάλλουν κατά του Ολυμπιακού και μετά να γράφουν υπέρ των ομάδων τους. Έτσι πέφτει ο παράς. Αυτός που πέφτει, τέλος πάντων, καμιά φορά δεν πέφτει κιόλας… Αλλά έχουν μένος μέσα τους και δεν τους νοιάζει… Χτίζουν καριέρα αντι-Ολυμπιακή…

Οι ίδιοι που τον Σεπτέμβρη έπαιρναν συνεντεύξεις από εκείνους που αποδομούσαν τον Χάμες, τώρα το γύρισαν στον Ροντινέι. Αδιόρθωτοι… Όπως έβαζαν τότε Κολομβιανούς, Άραβες ή όποιον άλλο έβρισκαν, να μας λέει ότι ο Χάμες θα αποτύχει στον Ολυμπιακό, τώρα βάζουν Βραζιλιάνους να μας αναδεικνύουν τα ελαττώματα του Ροντινέι.

Τόσος πόνος πια με τον Ολυμπιακό; Δεν έχουν να γράψουν για τον Μαρτίνς και τον Μπότο τίποτα και ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και τον Ροντινέι; Που δεν έχει καν ανακοινωθεί ακόμα; Άλλο επίπεδο… Το μίσος τους για τον Ολυμπιακό έχει πάει σε άλλο επίπεδο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αν είσαι βόθρος ξέρεις: Τώρα δεν είναι «η Σούπερ Λιγκ του Μαρινάκη», ε;

Αν είσαι βόθρος ξέρεις: Τώρα δεν είναι «η Σούπερ Λιγκ του Μαρινάκη», ε;

Αφού μας είχε πει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι «η Σούπερ Λιγκ του Μαρινάκη» είχε… περίεργα αποτελέσματα στους διαγωνισμούς MVP (!!!), ξέχασε να αναφέρει το όνομα του Προέδρου σε χορηγική συμφωνία 9,5 εκατομμυρίων!