Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κανονικά θα βγουν οι πίνακες διαιτησίας»

«Κανονικά θα βγουν οι πίνακες διαιτησίας»
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 - 23:15

Από τη στιγμή που στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ πέρασε ο διοικητικός απολογισμός της ομοσπονδίας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε για διοικούσα επιτροπή στην ομοσπονδία ούτε να σταματήσουν οι προετοιμασίες (έγκριση κανονισμών, προκηρύξεων κτλ.) ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς είναι επιβεβαιωμένη (88-82) των ποδοσφαιρικών ενώσεων. Παρ’ όλα αυτά η προπαγάνδα προσπαθεί να βάλει ένα σωρό εμπόδια, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση, αφού γίνεται εδώ και καιρό και με… ασπίδα τους τον Κοντονή με τον οποίο όλως τυχαίως έχουν τις ίδιες απόψεις.

Η πλάνη της εξυγίανσης προσπαθεί να βάλει εμπόδια, ακόμη και για τους πίνακες της διαιτησίας, τη στιγμή που στο παρελθόν έβγαιναν, ακόμη και όταν η ομοσπονδία βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, όπως και τώρα. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

«Ολα παίρνουν τη σειρά τους. Στη διαιτησία θα γίνουν αυτά που πρέπει. Προηγούνται τα σεμινάρια, οι αγωνιστικές δοκιμασίες και οι γραπτές εξετάσεις και μετά θα βγουν οι πίνακες», σχολίαζε σε πηγαδάκι υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας, μετά τη λήξη του προχθεσινού Δ.Σ. Παράλληλα στη συζήτηση ειπώθηκε ότι «όσον αφορά την ΚΕΔ περιμένουμε μήπως υπάρξει πρόταση κοινής αποδοχής από τη Superleague. Εφόσον συμβεί το τελευταίο και δεν είναι αντίθετη με τη Συνθήκη Διαιτησίας, θα τη δούμε με καλό μάτι. Και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, εφόσον συμφωνήσουν όλοι».

Για το θέμα της ΚΕΔ, η ΕΠΟ είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια αναφορικά με την κάλυψη της κενής θέσης του Ντάλας. Εμείς απλά να προσθέσουμε ότι τη Δευτέρα έχει προαναγγελθεί συνάντηση των «12» στα γραφεία του Πανόπουλου, ενώ την Τρίτη θα ακολουθήσει Δ.Σ. της Superleague, χωρίς στην ημερήσια διάταξη να συμπεριλαμβάνεται θέμα διαιτησίας.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 02/07/2016)

Διαβάστε επίσης

Το «κατεστημένο» των συνεχών απειλών

Το «κατεστημένο» των συνεχών απειλών

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τους δήθεν εξυγιαντές, οι οποίοι στη διάρκεια της σεζόν ζητούσαν αλλαγές διαιτητών και τώρα προσπαθούν να… φρενάρουν τους πίνακες.

Με την ομάδα που απέτυχε

Με την ομάδα που απέτυχε

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τον Τάσο Σιδηρόπουλος, που ούτε στο Euro της Γαλλίας πήγε για να σφυρίξει παιχνίδια ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τους οποίους προτιμήθηκαν άλλοι.