Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέατρο» της… πλάκας από τον Παναθηναϊκό

«Θέατρο» της… πλάκας από τον Παναθηναϊκό
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 - 18:13

Σε ένα ματς βρήκε αφορμή ο Παναθηναϊκός, χωρίς να έχει δίκιο, αφού κόντρα στην Ξάνθη δεν υπάρχει ούτε το πέναλτι που ζητά από τον Θάνο (Γρεβενών), ενώ το οφσάιντ στον Μπεργκ από τον βοηθό Χαρίση (Γρεβενών) είναι σωστό, και έβαλε για τα καλά στο… κάδρο (ω, τι έκπληξη!) τη διαιτησία. Ουσιαστικά, τα δήθεν παράπονά του έχουν σχέση με ένα οφσάιντ σε βάρος του Βιγιαφάνιες από τον Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας), άρα δεν δικαιολογείται αυτός ο θόρυβος.

Ο Παναθηναϊκός που στήριζε το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ ξαφνικά απέσυρε την στήριξη του και κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί αν την είχαν ανάγκη οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, οι οποίοι είχαν ανοιχτή την πόρτα στον Παναγόπουλο, όταν πήγαινε τάχα για να κάνει παράπονα. Ο Παναθηναϊκός που είναι από τις πιο ευνοημένες ομάδες του πρωταθλήματος χρησιμοποιεί την προπαγάνδα για να φανεί το αντίθετο, δηλαδή ότι τάχα αδικείται από τη διαιτησία.

Ομως, είναι ξεκάθαρο πως αν συνέβαινε αυτό από πριν, δεν θα φώναζε τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά από τότε που θα γινόταν. Μόνο φάλτσα υπέρ του υπήρχαν, με το παράνομο, σύμφωνα με τον κανονισμό, δίδυμο της ΚΕΔ να κλείνει τα μάτια και να μην παίρνει μέτρα, επειδή από τους ορισμούς φαινόταν πως έδινε ασυλία στα φάλτσα υπέρ των «πρασίνων».

Το θέατρο του παράλογου είναι ξεκάθαρο. Επίσης, η εξήγηση είναι απλή: Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για δημιουργήσει κλίμα, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 18 Μαρτίου στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται εκτός πλέι οφ και θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν καταστάσεις για να υπάρξει… μπλόκο στους «ερυθρόλευκους», ώστε να έχουν κάτι να λένε.

Το θέατρο του παραλόγου του Παναθηναϊκού δεν έχει καν φαντασία. Θα ξαναβγάλουν το «Παράγκα και Οραμα» και άλλα τέτοια γραφικά…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 02/03/2017)

Διαβάστε επίσης

Με τους παράνομους δεν υπάρχει 50-50

Με τους παράνομους δεν υπάρχει 50-50

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει στο στόχαστρο της «εξυγίανσης» και θα ακολουθήσουν μεγαλύτερα... μπλόκα από εκείνο του Κύζα στην Τούμπα, ο οποίος σε αυτό το ματς σφύριζε με 70-30 σε βάρος του Ολυμπιακού.

Περίεργος ορισμός

Περίεργος ορισμός

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι τα ίδια έκαναν και πριν το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1, όπου αδίκησε τους «ερυθρόλευκους».