Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα... περίπτωση ξεφτίλας κάποιος Τζήλος

Νέα... περίπτωση ξεφτίλας κάποιος Τζήλος
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 - 07:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σύμπτωση, σύμπτωση, σύμπτωση. Είναι δυνατόν τόσες συμπτώσεις μαζεμένες;

Ο Τζήλος (Λάρισας) με τη διαιτησία του, πάντα αγωνιστική η κριτική, πήγε κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως και στα περσινά ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και με τον Ατρόμητο (2-2 στο Περιστέρι) και στο προπερσινό με τη Βέροια (νίκη με 3-1 εκτός έδρας), έτσι και φέτος με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1 ο Ολυμπιακός) είχαμε νέα... περίπτωση ξεφτίλας από τον ίδιο διαιτητή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λαρισαίος ρέφερι ξεσήκωσε τους 25.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να τον αποδοκιμάσουν έντονα.

Για πρώτη φορά στο 58' που δεν έδωσε φάουλ του Μουνάφο στον Καμαρά κοντά στην περιοχή του Αστέρα. Ακόμη χειρότερα στο 64' που δεν καταλόγισε το φάουλ του Ιγκλέσιας στον Χριστοδουλόπουλο κοντά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε φάουλ του Μουνάφο στον Φορτούνη, πάλι κοντά στη γραμμή που ο Τζήλος όχι μόνο δεν καταλόγισε, παρά έδειξε και κίτρινη στον Φορτούνη για διαμαρτυρία, ξεσηκώνοντας νέα «θύελλα» διαμαρτυριών. Αν έδινε το φάουλ στον Χριστοδουλόπουλο έπρεπε να δώσει και κίτρινη στον Ιγκλέσιας που θα ήταν η δεύτερη! Σα να μην έφταναν αυτά, στο 83' σφύριξε και ανύπαρκτο φάουλ του Γκερέρο στον Φερνάντες, κοντά στην περιοχή της Λάρισας, κόβοντας επίθεση των γηπεδούχων.

Ο Τζήλος επιβεβαίωσε όσα γράφαμε πριν από το παιχνίδι και δεν έχουμε μαντικές ικανότητες. Η διαιτησία του είναι ένας ακόμη λόγος να παραιτηθούν οι Περέιρα, Μαρίν, καθώς πριν από όλους προκαλούν οι ορισμοί τους. Όμως, θέλουν να κάνουν τον Τζήλο διεθνή, άλλωστε γράφαμε ότι έδινε εξετάσεις και τώρα θα συμπληρώσουμε ότι τις πέρασε με επιτυχία, αφού θα γίνει διεθνής, αντί να πάει σπίτι του. Ενας κακός διαιτητής και πολύ «λίγος», πάντα αγωνιστική η κριτική», να τα βάλει με το τεράστιο μέγεθος που λέγεται Ολυμπιακός. Αυτή η ομάδα θα «νικάει» και τους διαιτητές.

Σύμπτωση, σύμπτωση, σύμπτωση. Είναι δυνατόν τόσες συμπτώσεις μαζεμένες;

Μετά τους Κουμπαράκη και Τζιώτζιο (Θράκης) στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0 αλλά και τους Φωτιάδη και Δημητριάδη (Καστοριάς) στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0, ένας ακόμη διαιτητής με φιλοσοφία 100-0 κατά των «ερυθρολεύκων». Και οι Περέιρα, Μαρίν δεν έχουν φύγει ακόμη... Ο Κουμπαράκης δεν τιμωρήθηκε ούτε για τα μάτια του κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Κάντε ησυχία, η ΕΠΟ κοιμάται

Κάντε ησυχία, η ΕΠΟ κοιμάται

Μεγάλη αβλεψία η μη έκδοση ανακοίνωσης για τη δολοφονική επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλη Τσιχριτζή.