Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η παρακμή δεν έχει τέλος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, η «εξυγίανση» είναι συνώνυμη της κατρακύλας και το χειρότερο είναι ότι οι αρμόδιοι από τον Βασιλειάδη, την ΕΠΟ μέχρι και τη Λίγκα νομίζουν ότι πάνε όλα καλά. Ναι, τα πράγματα είναι μια χαρά χάλια...

Το... αποκορύφωμα της ξεφτίλας είναι ο τελικός Κυπέλλου χωρίς θεατές, με 1.000-1.100 άτομα. Υπάρχουν και φόβοι ότι μπορεί να γίνουν επεισόδια μέχρι και στα δημοσιογραφικά θεωρεία ή να εισχωρήσουν χούλιγκαν, είτε της μιας είτε της άλλης ομάδας!

Διμοιρία των ΜΑΤ θα μπει μεταξύ των προσκεκλημένων των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το φόβο των Ιουδαίων, ενώ οι αστυνομικοί θα είναι τριπλάσιοι από τους φιλάθλους (=3.000!!!). Πισωγύρισμα αποτελεί η απαγόρευση συγκεντρώσεων από την αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, μια απόφαση με άρωμα χούντας.

Οσα έγιναν με τον τελικό Κυπέλλου είναι μια ακόμη ξεφτίλα μέχρι την επόμενη. Να μην ξεχνάμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό την απειλή Grexit, ενώ η ΕΠΟ αναμένεται να τεθεί υπό την απόλυτη επιτροπεία της FIFA και δεν θα μπορεί να πάρει καμία απόφαση, καθώς αναμένεται η έλευση ξένου υπερπροέδρου και άλλων αλλοδαπών για να... σώσουν την κατάσταση.

Έγινε και γίνεται προσπάθεια να μπλοκάρουν μέχρι και την αναδιάρθρωση. Όμως, το αποκορύφωμα είναι ότι προσπάθησε να την μπλοκάρει η ΕΠΟ η οποία την είχε ψηφίσει τον Αύγουστο! Κατά τα άλλα ο Βασιλειάδης κατέθεσε τροπολογία, η οποία ακόμη αναζητείται!

Ακόμη, στην Football League δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία, επειδή εκκρεμούν δικαστικές προσφυγές.

Διαβάστε επίσης

Όταν λέμε χάλι, θα εννοούμε την ΕΠΟ!

Όταν λέμε χάλι, θα εννοούμε την ΕΠΟ!

Το ποδόσφαιρο απειλείται με Grexit και με αυστηρότερη επιτροπεία, όμως στο Πάρκο Γουδή έχουν άγνοια κινδύνου και δεν ενημερώνουν τις ΠΑΕ και τους φιλάθλους. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Είναι αργά για... δάκρυα

Είναι αργά για... δάκρυα

Μέχρι και ο Βασιλειάδης ξεφώνισε τη διαιτησία, όμως πλέον η... εξυγίανση πέτυχε τους στόχους της. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.