Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 19:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τους έπεσε βαρύ στον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν εξελέγη στις 16 Απριλίου στην προεδρία της Superleague, γεγονός που αποδεικνύει την απομόνωσή τους από τα διοικητικά του ποδοσφαίρου ως απάντηση για τις αλαζονικές και προκλητικές συμπεριφορές τους στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους. Ηταν και το... σανό ότι θα έφτιαχναν το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, «ανακάλυψαν» και ένα αφήγημα για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται, καθώς το να πάρει ομάδα πρωτάθλημα με κυβερνητικές ευχές δεν έχει ξαναγίνει και ούτε πρόκειται! Είναι τυχαίο ότι από μεγάλη μερίδα των φιλάθλων ονομάστηκε «το πρωτάθλημα των Πρεσπών;».

Η δήλωση του Μάκη Γκαγκάτση, στη χθεσινή (4/6) έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι «συμμαχία Ολυμπιακού-ΑΕΚ είναι προφανής» δεν είναι απλά για γέλια. Είναι για να γελάνε μέχρι και οι πέτρες.

Εχει σημασία και ποιος το λέει! Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκπρόσωπός του στη Superleague, όπου διευθύνων σύμβουλος είναι ο πατέρας του που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» και ο πρόεδρος ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου για τον οποίο ο Μάκης Γκαγκάτσης, μετά την ήττα του στις εκλογές της Λίγκας έχει δηλώσει τα εξής: «Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι πολύ αξιόλογος παράγοντας και σπανίζει. Θα τα καταφέρει (σ.σ. εννοεί στην προεδρία) αν και έχουμε αρκετά ανοιχτά μέτωπα να κλείσουμε και θέματα να λύσουμε. Είναι φίλος και έτσι τα έφερε η μοίρα για να γίνει μία εκλογική μάχη. Του εύχομαι καλή δύναμη»!

Άλλωστε, τώρα δεν διαφημίζεται κάποια συμμαχία. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ διαφήμιζαν το... έκτρωμά τους, πριν από δυο χρόνια, με τις γνωστές αγκαλιές του Μελισσανίδη με τον Σαββίδη για να δικαιολογήσουν τις κρατικές παρεμβάσεις του Κοντονή και του Βασιλειάδη και «τα τέρατα και σημεία» στις εκλογές των ΕΠΣ που ψήφιζαν για την ΕΠΟ. Φαίνεται πως έχουν εκτεθεί και με αυτό το... έκτρωμα και παράλληλα απέδειξαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνοι τους!

Διαβάστε επίσης

Το ανάγνωσμα του πανικού τους!

Το ανάγνωσμα του πανικού τους!

Αυτοί που έκαναν τον Βασιλειάδη «πρόεδρο», φοβούνται κρατικές παρεμβάσεις στην ΕΠΟ. Χαλάει η... ωραία ατμόσφαιρα. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.