Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ «βλάπτει» σοβαρά το ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ «βλάπτει» σοβαρά το ποδόσφαιρο
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 08:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα «παπαγαλάκια» άρχισαν να κλαίνε αλλά και να ...ξεκουφαίνουν. Μέσα στον παραλογισμό, που υπάρχει στην ΕΠΟ, μας πληροφορούν ότι η FIFA και η UEFA ανησυχούν, έτσι για να στέλνουν μηνύματα, κατά σύμπτωση τώρα που ο Βασιλειάδης αποτελεί παρελθόν, μπήκε στο χρονοντούλαπο της λήθης, ένας υφυπουργός Αθλητισμού που είχε καταγγελθεί ότι λειτουργούσε (πιπέρι στο πληκτρολόγιο) και ως... υπερπρόεδρος της ΕΠΟ.

Τα... παπαγαλάκια σε λίγες μέρες θα γίνουν πιο συγκεκριμένα, χωρίς να υπολογίζουν ότι πάλι θα εκτεθούν. Επίσης, οι δήθεν αντικειμενικοί παραβλέπουν ότι το πιο ηχηρό... φάλτσο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι η ΕΠΟ, η οποία εκθέτει μέχρι και τη FIFA, μέχρι και την UEFA, αν και δεν έχουν τέτοιου είδους ευαισθησίες, επειδή δίνουν την εντύπωση ότι το μόνο που ενδιαφέρει τις υπερκείμενες αρχές είναι να μην εκτεθούν διεθνώς, την Ελλάδα τη βλέπουν σαν... Μπανανία.

Το ηχηρό φάλτσο είναι η ΕΠΟ, επειδή δεν εξασφαλίζει την ισονομία. Δεν είναι μόνο ότι οι σύμβουλοι είναι χωρισμένοι σε δυο μπλοκ, για το... καλό των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, πρόεδρος είναι «ο δικός μας Γραμμένος», όπως δήλωσε και ο Ιβάν Σαββίδης!

Στο παρελθόν οι κανονισμοί ήταν έτοιμοι και παρουσιάζονταν στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ, όμως τα «παπαγαλάκια» του μιλούσαν για σύστημα. Τα τελευταία δυο χρόνια όχι μόνο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά δημοσιοποιούνται τελευταία στιγμή και με ...φωτογραφικές διατάξεις αλλά και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα περί ισονομίας που αναφέρουμε πιο πριν!

Επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό την εποπτεία των FIFA, UEFA, με τον Χούμπελ τοποτηρητή και τον Φούσεκ υπερπρόεδρο, εύκολα μπορεί να συμπεράνει κάποιος και για την ευθύνη που έχουν οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές. Αντί λοιπόν να ανησυχούν ας τις αναλάβουν τις ευθύνες, επειδή εξέθρευσαν ένα... έκτρωμα της δήθεν εξυγίανσης!

Διαβάστε επίσης