Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνουν για... κορόιδα Περέιρα και λοιποί

Ψάχνουν για... κορόιδα Περέιρα και λοιποί
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - 20:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Από την ΚΕΔ, βρε πως καρφώνονται (!), ανησυχούν για το μέλλον της ελληνικής διαιτησίας. Αν και ξέρουν ότι θα φύγουν όλοι, παρόλα αυτά ετοιμάζουν προτάσεις για τους πίνακες, προκειμένου να τις παραλάβει η ΚΕΔ των τριών ξένων που θα οριστούν από τις FIFA, UEFA.

Βέβαια, αυτές οι προτάσεις αναμένεται να καταλήξουν στον κάλαθο των άχρηστων. Αυτοί που θα αναλάβουν, ναι μεν θα είναι ξένοι, όμως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την... συνταγή της «εξυγίανσης». Αν υπήρχε τέτοια πιθανότητα, η FIFA και η UEFA δεν θα αλλάζαν τον Περέιρα και την... κομπανία του.

Μπορεί να μην το λένε, όμως ξέρουν ότι οι τωρινοί απέτυχαν, μέχρι και στους ορισμούς ξένων διαιτητών. Για αυτό και φεύγουν όλοι. Παράλληλα, γνωρίζουν και τα λάθη των Ελλήνων ρέφερι, με τα οποία γελάει ο κόσμος.

Αν ο Περέιρα και οι υπόλοιποι ενδιαφέρονταν για το καλό της ελληνικής διαιτησίας έπρεπε να είχαν παραιτηθεί. Αλλωστε, και ο ίδιος δήλωνε πως θα είχε αποτύχει, αν έφτανε στο σημείο να ορίσει ξένους ρέφερι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όμως, φαίνεται πως τον Πορτογάλο και την... κομπανία του τους ενδιαφέρει να συνεχιστεί η... εξυγίανση.

Να έρθει άλλη ΚΕΔ και να πουν τη γνώμη τους για τους διαιτητές; Ποιος τους είπε ότι ενδιαφέρει!

Για αυτό, καλό θα είναι να σοβαρευτούν.

Διαβάστε επίσης

Τελειωμένη η... εξυγίανση, απέτυχαν ΕΠΟ, ΚΕΔ

Τελειωμένη η... εξυγίανση, απέτυχαν ΕΠΟ, ΚΕΔ

FIFA, UEFA θέλουν να φύγουν οι... καμένοι παράγοντες αλλά και να μπουν νέα πρόσωπα στην ΕΠΟ. Στην... έξοδο Γραμμένος, Περέιρα, επειδή δεν πέρασαν τις μεταρρυθμίσεις. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...

Επιδημιολόγοι και κινδυνολόγοι

Επιδημιολόγοι και κινδυνολόγοι

Κάποιοι στο ποδόσφαιρο, διαρκώς αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται τίποτα και βλέπουν μόνο το συμφέρον τους! Άσχετα, αν και με τα πλέι οφ και πλέι άουτ, θα γίνει ό,τι και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...