Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είδε το δέντρο αλλά όχι το δάσος

Είδε το δέντρο αλλά όχι το δάσος
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 23:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κατά σύμπτωση από τότε που τα «παπαγαλάκια», το σύστημα του ποδοσφαίρου, αλλά και παράγοντες της ΕΠΟ άρχισαν να ασκούν κριτική στον Κλάτενμπεργκ, ο πρόεδρος της ΚΕΔ κάνει μέχρι και τηλεκριτική στους ρυθμούς της προπαγάνδας! Σα να είναι στο μυαλό του, αφού βγαίνει και επιβεβαιώνει τη δική τους θέση για τις επίμαχες φάσεις! Στη διαιτητική πιάτσα ερμηνεύουν τη στάση του ότι ο Αγγλος θέλει να παραταθεί η παραμονή του και για την επόμενη σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Αν και με την περίπτωση του Περέιρα, που ανέλαβε αρχιδιαιτητής στη Ρωσία, αποδείχθηκε ότι κανείς δεν χάνεται.

Με βάση τα παραπάνω, δεν προκαλεί έκπληξη ότι τα είδε όλα πράσινα, σχετικά με το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0. Ετσι Αγγλος ...γνωμάτευσε ότι δεν υπάρχει πέναλτι σε ανατροπή του Τικίνιο και σε χέρι του Σάντσεθ, όμως το θέμα ήταν και η ...φιλοσοφία υπέρ ΠΑΟ που είχε ο Βίντσιτς, αυτή έπρεπε να εξηγήσει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Στο 43' υπάρχει τράβηγμα της φανέλας του Τικίνιο από τον Πούγγουρα. Μπορεί ο παίκτης του Ολυμπιακού να ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, όμως το τράβηγμα την αλλοίωσε, καθώς χάλασε την αυτοσυγκέντρωσή του. Συν τοις άλλοις ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει δυναμόμετρο για να λέει για «ελαφρύ τράβηγμα», λες και είναι... καφές με λιγότερο καφέ!

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Σάντσεθ, μετά από κεφαλιά του Ελ Αραμπί, στο 75', δικαιολογούμενος ότι τάχα το χέρι είναι σε φυσική θέση. Ας γίνει καμιά τέτοια φάση υπέρ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, να δούμε τι θα πει.

Επιπλέον, το πρόβλημα με τον Βίντσιτς έχει να κάνει με τη φιλοσοφία που σφύριξε. Κατάπιε μέχρι και κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού, ανέχθηκε τις καθυστερήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, στους οποίους έδινε φάουλ με το παραμικρό.

Μεταξύ άλλων, ο Μαρτίνς κατηγόρησε τον Σλοβένο ότι έκανε κακή διαχείριση και ότι έπρεπε να κρατήσει περισσότερο χρόνο καθυστερήσεων, ενώ ξέσπασε, τονίζοντας ότι «έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό». Ακόμη, τόνισε ότι άφησε το σκληρό παιχνίδι, άργησε να βγάλει τις κίτρινες κάρτες, ανέχθηκε τις πολλές διακοπές. Για αυτά δεν μίλησε ο Κλάτενμπεργκ...

Το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 έγινε την Κυριακή (3/10), όμως ακόμη και σήμερα (Πέμπτη, 7/10) τα... παπαγαλάκια προσπαθούν να πείσουν πόσο καλός ήταν ο απαράδεκτος Βίντσιτς. Καλός για αυτούς...

Διαβάστε επίσης

Το σκάνδαλο έχει... σφραγίδα, μονόδρομος η παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Το σκάνδαλο έχει... σφραγίδα, μονόδρομος η παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δικαίωσε τον Κούγια πρέπει να εξεταστεί αν συντρέχουν λόγοι έκπτωσης των Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη αλλά και όσων ψήφισαν στην ΕΕ της ΕΠΟ υπέρ της της κατάργησης της αδειοδότησης

Κάτι... τοξικό υπάρχει στο ποδόσφαιρο

Κάτι... τοξικό υπάρχει στο ποδόσφαιρο

Το φωνάζουν οι παραιτήσεις των Ζαγοράκη, Μπουτσικάρη από τις προεδρικές καρέκλες των ΕΠΟ και Super League, αντίστοιχα. Ούτε οι... εξυγιαντές αντέχουν τους... εξυγιαντές!