Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε στο La Casa de Papel τέτοια ληστεία σαν αυτή του VAR...

Ούτε στο La Casa de Papel τέτοια ληστεία σαν αυτή του VAR...
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 23:28
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Για να κάνουμε ένα καλό ταμείο. Ο Ολυμπιακός τα λάθη του στα Γιάννινα, θα τα δει, θα τα αναλύσει. Συνοπτικά γι’ αυτό το κομμάτι, γράφω δύο σημειώσεις. Δεν αδικώ τον Μαρτίνς που παίζει με τρεις χαφ. Θέλει να «μοντάρει» την ομάδα του Champions League, που θα το κάνει; Φεύγουν για Εθνικές ομάδες, άρα μέσω των επίσημων αγώνων μπορεί να γίνει μόνο. Διορθώνει την κατάσταση με την είσοδο του Φορτούνη, έρχεται το 1-1, αλλά τακτικά έχουν γίνει πολλά λάθη. Ίσως και λόγω κούρασης, οι περισσότεροι έπαιξαν και στην Κύπρο. Τυχερός ο Τζολάκης στο 70’ με το δοκάρι και το μπλοκάρισμα της μπάλας πριν περάσει στη γραμμή, μοιραίος ο Χασάν που έχασε το… άχαστο και έβαλε αυτό που ακύρωσαν.

Πάμε εδώ… Έρχεται αυτή η φάση. Την έχετε δει οι περισσότεροι. Βάζουμε κάτω τις γραμμές και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τίποτα. Απλά είναι, όμως, τα πράγματα. Τι να εξηγήσουν. Η γραμμή είναι ξεκάθαρη και ας είναι καλά η ΚΕΔ. Όπου υπάρχει η δυνατότητα, τον Ολυμπιακό θα τον σταματούν. Μήπως δεν το είδαμε και πέρσι; Στο Βόλο με το καθαρό γκολ του Σουντανί τι είχε γίνει; Επειδή μετά τα παιδιά της εξυγίανσης ήθελαν να το βαφτίσουν οφσάιντ;

Πάει ο Κοτσάνης από τη Δράμα και ο Απτόσογλου από την Αθήνα, βλέπουν τη φάση στο VAR. Ψάχνουν τρόπο για το πως θα ακυρωθεί το γκολ. Βλέπεις μια φωτογραφία μετά… μπασταρδεμένη. Κανονικά. Γραμμές στραβές, δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Κι αυτό έπρεπε να γίνει φυσικά. Να μην καταλάβει κανείς, να μπερδευτεί και ο κόσμος και μετά άσε να αναλάβουν αυτοί που πρέπει.

Θα βγει ο Κλάτενμπεργκ να πει τα δικά του τα… ωραία, τα παπαγαλάκια έχουν αναλάβει ήδη δράση και κάπως έτσι, έγινε μια ληστεία καλύτερη και από του La Casa de Papel στο NETFLIX. Άξιοι οι VARίστες στα Γιάννινα, αλλά αυτοί πρέπει να… τελειώσουν χθες. Δεν μπορούν να βάζουν αυτούς τους απίθανους τύπους για να αποφασίζουν που θα καταλήγουν οι νίκες και οι βαθμοί των ομάδων.

Αλήθεια, το χέρι του αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα που καλύπτει, γιατί δεν έχει γραμμή; Εκεί την ξέχασαν; Ή δεν έβγαινε στο… μοντάζ; Πήγαιναν το ποντίκι από εδώ, από εκεί, τρέμουλο τους έπιασαν μη μετρούσε αυτό το γκολ και ο Ολυμπιακός έφευγε νικητής από τα Γιάννενα.

Αυτό, είναι ένα μεγάλο μήνυμα για τη συνέχεια. Για να καταλάβετε ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο φυσικά. Πως ο Ολυμπιακός θα κυνηγηθεί και φέτος. Τη δουλίτσα τους μια χαρά την έκαναν. Η ομάδα δεν έκανε το «3 στα 3» και έτσι έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο όπως φαίνεται.

Διαβάστε επίσης