Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 - 15:39

Οι ευθύνες του «φοβικού» Τάκη Λεμονή δεν ξεπερνιούνται από κανένα αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ

Με ποιο αποτέλεσμα θα απαλύνει ο πόνος και θα επουλωθεί η πληγή;

Ξεκινώ με μία ομολογία. Δεν με «τρώει» καθόλου, δεν με απασχολεί ο αγώνας με τη Μπαρτσελόνα. Οχι ότι δεν με ενδιαφέρει, αλλά δεν με «καίει», ας το πούμε. Ακόμα και να κερδίσουμε, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο ΠΟΝΟΣ που αισθάνομαι από την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΗΤΤΑ στο ντέρμπι, ΔΕΝ θα μαλακώσει και η πληγή δεν θα επουλωθεί.

Αυτά ακριβώς αισθάνομαι, αυτά γράφω. Ούτε λέξη παραπάνω και δεν δέχομαι ούτε παρωνυχίδα εξωραϊσμού της ήττας από την ομάδα των ξεβράκωτων, των απλήρωτων, των καταχρεωμένων, των φτηνιάρικων ζαρζαβατικών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ομιλώ για «ζαρζαβατικά», διότι όπως έχει γίνει γνωστό, ο Παναθηναϊκός χρωστάει ακόμα και στον… ΜΑΝΑΒΗ που προμήθευε με φρούτα, λαχανικά και ζαρζαβατικά την ομάδα τους.

Μιλώντας όμως για το σημερινό παιχνίδι ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ο Τάκης Λεμονής είπε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει να υπάρχει ωραιότερο πράγμα στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια που γράφουν ιστορία και θα διηγούνται. Είναι όνειρο και όλοι μου το δείχνουν πόσο πολύ θέλουν να παίξουν σε αυτό το ματς».

Συγνώμη, αγαπητότατε Τάκη, αλλά… ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ… ΟΛΟΙ; Με τον τρόπο που ΕΙΔΑΜΕ όλοι μας να αντιδρούν στη Λεωφόρο; Πως ας πούμε, για παράδειγμα, στο έδειξε ο Οτζίτζα, ότι θέλει να παίξει εναντίον της Μπαρτσελόνα; Με το να είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ στη Λεωφόρο και να επιτρέπει να τον εξαφανίσει κάποιος Κουρμπέλης, που ΠΟΤΕ ΤΟΥ δεν πρόκειται να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ; Μία μόνο κατάθεση γνώμης από μένα, για το σημερινό παιχνίδι, μαζί με την ευχή για κάθε επιτυχία: ΚΑΝΟΝΙΚΑ και βάση της ΛΟΓΙΚΗΣ, Τάκαρέ μου, ακριβώς ΑΥΤΟΙ που έπαιξαν ΑΔΙΑΦΟΡΑ και έδειξαν να ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παίξουν σήμερα εναντίον της Μπαρτσελόνα. Επιτέλους, επειδή ήρθαν σαν φίρμες, δεν πρέπει πάντα να περνάει ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ σε βάρος της ομάδας.

Η ΦΟΒΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ

Επειδή πολλά γράφτηκαν, διαβάστηκαν και ανταλλάχθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πρέπει να ξεκαθαρίσω μερικά πραγματάκια για την ήττα στο ντέρμπι.

Πρώτον, όταν δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει μία τέτοια ήττα, χωρίς να αποδίδονται ευθύνες στους υπεύθυνους. Και από αυτή την κατανομή ευθυνών, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να απουσιάζει ο προπονητής.

Αυτό πού η στήλη καταλογίζει στον Τάκη Λεμονή, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα πού χρησιμοποιήθηκαν, αλλά μόνο με την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ της ομάδας, που εκφράζεται στο γήπεδο με την ΤΑΚΤΙΚΗ.

Η φιλοσοφία της ομάδας πού έπαιξε στη Λεωφόρο, είναι ΦΟΒΙΚΗ. Δηλαδή, κάτι περισσότερο από «αμυντική». Ολυμπιακός συσπειρωμένος κάτω από τη σέντρα, «περιμένοντας» τον Παναθηναϊκό το «κλέψιμο» της μπάλας και την άμεση αντεπίθεση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ολυμπιακός. Είναι Ατρόμητος, είναι Λεβαδειακός, είναι Αστέρας Τρίπολης, Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, εκτός από Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ στον αντίπαλό του, ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι, ΟΠΟΥ και αν τον αντιμετωπίζει. Ο Ολυμπιακός ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ εξ αρχής, ως μεγάλη ομάδα, κάτι πού αποδεικνύεται από ΧΙΛΙΑΔΕΣ περιπτώσεις αντιπάλων προπονητών, πού συμβουλεύουν τους παίκτες τους «να κρατήσουν το μηδέν στο πρώτο τέταρτο» γιατί σ’ αυτό το διάστημα περιμένουν τα σφοδρότερα κύματα επιθέσεων του Ολυμπιακού.

Αυτά, για το μέγα πρόβλημα της ομάδας επί Λεμονή, της ΦΟΒΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ πού δίνει δικαιώματα ακόμα και στους ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ αντιπάλους της να… αποκτούν προσωπικότητα και οντότητα μεγαλύτερη από τη σκιά τους.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Κάποιοι έχουν μπερδέψει το φως με το σκοτάδι…»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε χθες δριμύτατη ανακοίνωση εναντίον της εφημερίδας «Φως των Σπορ». Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ κι έχει ως εξής:

«Η κριτική είναι πάντα αποδεκτή και γόνιμη όταν γίνεται καλοπροαίρετα. Οταν γίνεται όμως με στόχο να πλήξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει τα πράγματα -επιτέλους- να λέγονται με το όνομα τους.

Η εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ και οι ιδιοκτήτες της, διαχρονικά, αποκόμισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δισεκατομμύρια δραχμές πριν την έλευση του ευρώ, από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν πρόσφεραν ποτέ ούτε μια πορτοκαλάδα, ούτε ένα ευρώ για τον Σύλλογο, ούτε καν για τον Ερασιτέχνη.

Μόνο κριτική με τη λογική του αυτόκλητου διαχειριστή της ομάδας. Μπορεί όμως η κριτική να είναι καλόπιστη όταν την εφημερίδα ΦΩΣ “διοικούν”, τον τελευταίο καιρό, δυο φανατικοί Παναθηναϊκοί;

Μπορεί η κριτική να είναι καλόπιστη όταν μέγας (και μόνος εκτός από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) χορηγός της εφημερίδας είναι ο ΟΠΑΠ, μέσω και ως συνέχεια της στενής σχέσης με τον Δ. Μελισσανίδη;

Μπορεί να θεωρηθεί καλόπιστη κριτική η χολή κάποιων καθηγητών και «ειδικών» που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και εμφανίζονται σαν σαλιγκάρια (μόνο) μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα; Σίγουρα οι «επιστήμονες» των «πέτρινων χρόνων» ήταν πολύ πιο σοβαροί και πολύ πιο σχετικοί με το αντικείμενο από τους συγκεκριμένους και κατ’ επιλογήν επιστήμονες-κριτικούς του Φωτός.

Η εφημερίδα ΦΩΣ μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας.

Ούτε ένα άρθρο, ούτε μια θέση της εφημερίδας για τα χτυπήματα στον Σύλλογο.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το «φως» με το «σκοτάδι»...»

Επίμονες πληροφορίες για συνάντηση Παπαπέτρου – διοικητή στο στέκι των Φίλων του Μότσαρτ

Πρωτοπόρος ο Μάνταλος: Ο πρώτος «ιδιωτικός διαιτητής Σούπερ Λίγκ»!

Πως συμφωνήθηκε η… καλύτερη «Συμφωνία» (του Μπετόβεν)

Πάμε παρακάτω. Ναι, η ομάδα είχε μαύρα χάλια. Ναι, κάνουμε αυστηρότατη κριτική στους παίκτες και τον προπονητή. Ναι, είναι ΕΠΕΙΓΟΝ και απαραίτητο να αποδοθούν ευθύνες. Από αύριο όμως αυτά.

Για σήμερα, θα πρέπει –είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ– να ασχοληθούμε με τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Προσοχή: Χρησιμοποιώ τον όρο διαιτησία και στη γενική αλλά και στην ειδική της μορφή, πού αφορά τα ΠΡΟΣΩΠΑ τα οποία την αντιπροσωπεύουν, μαζί με την ΣΗΨΗ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ πού την χαρακτηρίζουν.

Παράδειγμα, ο διαιτητής Μάνταλος πού όλοι είδαμε… θαυμάσαμε και… απολαύσαμε στο προχθεσινό Πανιώνιος–Αεκ.

Ο Μάνταλος, διαστρέβλωσε και αμαύρωσε την πραγματικότητα. Ποια ήταν η πραγματικότητα; Οτι η Αεκ ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΗ του Πανιωνίου και ΑΞΙΖΕ να κερδίσει. Ομως, είναι ΚΑΝΟΝΑΣ στο ποδόσφαιρο ομάδες πού είναι καλύτερες, να μην μπορούν τελικά να κερδίσουν την κατώτερη αντίπαλό τους.

Πως την αμαύρωσε; Προσπαθώντας να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι η νίκη της Αεκ δεν ήταν έργο της ομάδας της Αεκ, αλλά ΔΙΚΟ ΤΟΥ!

Ο Μάνταλος, όπως έχει περιγραφεί πάμπολλες φορές και όχι μόνο από αυτήν εδώ τη στήλη, είναι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ στο είδος του. Ξεπερνώντας τους διάφορους διαιτητές-τσάτσους της σημερινής ελληνικής διαιτησίας, έγινε και ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ διαιτητής! Πως λέμε δηλαδή, «οδηγός» ή «συνοδός», ή «μπράβος», ή «ασφάλεια» κάποιου σημαντικού προσώπου, από τον Μάνταλο και μετά ξεκίνησε μία νέα ιδιότητα: Ο «διαιτητής» ενός σημαντικού προσώπου–φυσικά στο χώρο του ποδοσφαίρου για να μην παρεξηγηθούμε.

Ο Μάνταλος είναι «προσωπικός» διαιτητής του διοικητή της Αεκ, Μελισσανίδη, από το περιβάλλον του οποίου επιλέγεται, χρησιμοποιείται και καθοδηγεί τις διαιτητικές αποφάσεις του. Αυτή την εικόνα δηλαδή μου έχει δώσει και την άποψή μου την υποστηρίζω με ΣΑΦΕΙΣ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΚΑΙ Η «ΠΟΡΔΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ»

Αυτός ο Μάνταλος λοιπόν, ο πρωτοπόρος της ελληνικής διαιτησίας, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα άνευ αξίας της κατάστασης πού άρχει στο χώρο. Ο Παπαπέτρου, άλλο ένα, εξίσου χαρακτηριστικό, αλλά με άλλα, πιο ιδιαίτερα «επαγγελματικά χαρακτηριστικά».

Αξίζει να αποκαλύψω εδώ ένα «μικρό παρασκήνιο» για τον Παπαπέτρου, το οποίο μάλιστα δημιουργήθηκε ΠΡΙΝ από το ντέρμπι και ασχολήθηκα προσωπικά μαζί του.

Σύμφωνα λοιπόν με ΕΠΙΜΟΝΕΣ πληροφορίες, ο Παπαπέτρου επισκέφθηκε (πριν από αρκετές ημέρες ή και εβδομάδες) το γνωστό μουσικό στέκι της Θηβών «Ο Μότσαρτ», όπου είχε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες με διαφόρους φίλους της κλασικής μουσικής για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ εκείνων πού βρισκόντουσαν εκείνη την ημέρα στο μουσικό στέκι ήταν και ο γνωστός τοις πάσι «διοικητής», που επίσης είναι γνωστός φαν της μουσικής του Μπετόβεν. Κανείς εκ των πληροφοριοδοτών μου δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών του «διοικητή» με τον διεθνή διαιτητή, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι θα έλυσαν κάποιες διαφορές τους, όπως για παράδειγμα το αν είναι αντιπροσωπευτικότερη η «Ενάτη» από την «Πέμπτη» Συμφωνία.

Τελικά θα πρέπει να συμφώνησαν στην ανωτερότητα της συμφωνίας «Ωδή στη χαρά», αν και στην αρχή ο «διοικητής» την είχε απορρίψει νομίζοντας ότι λέγεται «Πορδή στη χαρά». Δόθηκαν όμως οι αναγκαίες διευκρινήσεις και οι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ έκλεισαν κάπου εκεί.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ

Απέδωσα το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ αυτό θέμα με το δικό μου ανάλαφρο στυλ χιούμορ (ο Θεός να το κάνει, αλλά… αυτό διαθέτω, αυτό καταθέτω, τι να κάνω;). Η διαιτησία όμως του Παπαπέτρου δεν δικαιολογείται ακόμη και αν επρόκειτο για προϊόν Συμφωνίας (του Μπετόβεν).

Ηταν αφάνταστα και απερίγραπτα ΕΧΘΡΙΚΗ προς τον Ολυμπιακό, ο οποίος, μην ξεχνάμε, ήταν αυτός που… επιθυμούσε τον Παπαπέτρου (αυτό κι’ αν είναι… χιούμορ) όπως μας πληροφόρησαν οι ΑΡΔοΜΜΕδες που πληρώνονται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. Ετσι όπως το είπαν είναι και αυτό αποδείχτηκε. Το ότι οι επαφές του αφοσιωμένου στην Κλασική μουσική Παπαπέτρου ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ και σε ανθρώπους του Ολυμπιακού, ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ έστω και σαν ιδέα το ΠΟΥΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ των περιττωμάτων της δημοσιογραφίας, είναι βέβαια μία λεπτομέρεια που ελάχιστα λαμβάνεται υπ’ όψιν από τις λιγδιασμένες φυσιογνωμίες των… «αποκλειστικών ψευτοειδήσεων» εναντίον του Ολυμπιακού.

ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ

Βεβαίως, όπως έχω ξαναγράψει προσφάτως, το ότι μετά τις ΑΛΗΤΙΚΕΣ διαιτησίες στους αγώνες του Ολυμπιακού και της Αεκούλας θα αναλάμβανε δράση ο μηχανισμός ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ της διαιτητικής ΒΡΟΜΙΑΣ, ήταν αναπόφευκτο. Αμέσως ξεπετάχτηκαν τα διάφορα μούτρα και μουτράκια της… ψευτοανάλυσης φάσεων, να ανακηρύξουν τις διαιτησίες των Παπαπέτρου και Μάνταλου… άψογες και… ιδανικές και… ό,τι άλλο και να προσθέσετε… μέσα θα είστε!

Οπως επίσης έχω ξαναγράψει, τις γνώμες ΟΟΟΟΛΩΝ αυτών των δήθεν «ειδικών» -οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι πεπαλαιωμένοι και… χιλιοτραγουδισμένοι διαιτητές, τις ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΕΣ. Οποιον διαιτητή εκθειάζουν, είναι σαν να του αποδίδουν την ιδιότητα του λαμόγιου και γι’ αυτό με το τσατσιλίκι τους μάλλον ζημιά του κάνουν, παρά τον «αθωώνουν» στα μάτια του σκεπτόμενου οπαδού.

ΤΟ «ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Και βέβαια το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Και βέβαια οι ελπίδες του Ολυμπιακού για το ΟΓΔΟΟ συνεχόμενο παραμένουν αναλλοίωτες. Ομως, οι ελπίδες πρέπει να επαληθεύονται τελικά και για να επαληθευτούν, πρέπει να ΣΥΝΕΡΓΗΣΕΙ η ομάδα, δηλαδή οι παίκτες με τον προπονητή.

Το να λέμε ότι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού «είναι εύκολο»… είναι εύκολο!

Το να αποδειχτεί και στην πράξη όμως ότι ήταν πράγματι εύκολο, είναι το… ΔΥΣΚΟΛΟ.

Κάτι ανάλογο, μάλιστα, άκουσα να λέει και ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ να λέει ότι μέχρι τις γιορτές ο Ολυμπιακός θα έχει περάσει πρώτος στη βαθμολογία.

Ομως, όπως έλεγαν οι σοφοί ΑΡΧΑΙΟΙ ημών πρόγονοι, «συν Αθηνά και χείρα κίνει»! Που σημαίνει ότι για να επιτύχεις κάτι, θα πρέπει ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

Λέμε λοιπόν – για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ότι ο Ολυμπιακός έχει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει ΕΞΙ «ΕΥΚΟΛΟΥΣ» σχετικά αντιπάλους: Τους Πλατανιά, Λεβαδειακό, Κέρκυρα (εκτός), Απόλλωνα, Παναιτωλικό (στο Αγρίνιο) και ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόγραμμα απολύτως ΒΑΤΟ, με αντιπάλους πού κατά κανόνα γνωρίζουν την ήττα αντιμετωπίζοντας τον Θρύλο.

ΟΜΩΣ, και ο Αστέρας σ’ αυτή την κατηγορία δεν κατατάσσεται; Ή μήπως και η Ξάνθη διαφέρει πολύ απ’ αυτούς σε δυναμικότητα; Αφήστε την Κούλα και τον Πόα, που να μην πω πως είναι και… χειρότερος των παραπάνω.

Ομως, ο Ολυμπιακός ΗΔΗ έχει χάσει βαθμούς και βαθμούς από τέτοιους… «βατούς» αντιπάλους. Οχι δηλαδή ότι δεν μπορεί ή είναι δύσκολο να τους κερδίσει όλους. Είναι όμως ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, απολύτως ΔΙΚΟ ΤΟΥ θέμα και εκεί ακριβώς έγκειται η δυσκολία (αν δεχτούμε ότι υπάρχει δυσκολία).

ΚΑΝΕΝΑΣ αντίπαλος δεν είναι εύκολος ή δεδομένος. ΟΛΟΙ τους είναι επικίνδυνοι, για ένα αδιάφορο Ολυμπιακό. Και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

«Τον κάθε Μανταλάρα να σφυράει τα πανωκατωσέντονά του»

«Εγώ φίλε Manolis Gavathiotis ξέρεις τι λέω; Να τους το δώσουμε από τώρα... Η στην καλύτερη να τους το μοιράσουμε! Να πάρουν από... μισό ο ΜΠΑΟΚ και το αεκ μπας και ησυχάσουμε! Ο Ολυμπιακός τι είχε τι έχασε; Ενα πρωτάθλημα; Πάσχουμε από αυτό; Ερωτώ... Ενώ από αυτούς, ο ένας έχει να πάρει πρωτάθλημα εξακόσα χρόνια και ο άλλος έχει ένα ή… δύο πρωταθλήματα; Σε περιόδους δύσκολες, οικονομικής δυσπραγίας και λιτότητας και με τη πείνα που υπάρχει καλό θα ήτανε να κάνουμε κι εμείς μια καλή πράξη σαν ομάδα και να τους το παραχωρήσουμε δείχνοντας μεγαλοκαρδία και ελεούσα ψυχή! Τουλάχιστον έτσι θα μας λυπηθούν οι άνθρωποι και δε θα γινόμαστε μάρτυρες κάθε εβδομάδα αστείων σφυριγμάτων, τράκας του δημοσίου χρήματος, απάτης και λαμογιάς! Ας το πάρουν λοιπόν ή ας τους το δώσουμε μπας και δε βλέπουμε κάθε φορά το κάθε Μανταλάρα να σφυράει τα πανωκατωσέντονά του! Κι αφού αυτοί δε λυπούνται τα ματάκια μας ας τους το δώσουμε να τελειώνει το πράμα! Ξέρεις όμως τι μού ‘κανε εντύπωση από την αρχή της χρονιάς; Οτι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αλλά και όσοι δεν ασχολούνται(όπως ο πρωθυπουργός μας ας πούμε...) ξέρουν όλοι ένα πράμα. ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δ-Ε-Ν ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ! Πρόσεξε. Δεν ξέρουν ποιος θα το πάρει... αλλά ποιος ΔΕΝ θα το πάρε! Από τον Φαφουτίου μέχρι και τον τελευταίο παρασκευαστή φυτιλιών για γκαζόλαμπες, ΟΛΟΙ ξέρουν ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Σα να σου λένε όλοι αυτοί ότι, δε μας νοιάζει αν έχεις καλή ομάδα ή όχι, δε μας νοιάζει αν έχεις δώσει ένα καράβι λεφτά για μεταγραφές, δε μας κόφτει αν παίζεις τη καλύτερη μπάλα ή όχι... Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι απλά ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Ε...ας τους το δώσουμε να πάει στο διάλο το μαμημένο για πρωτάθλημα μπας και ησυχάσουμε και δε ζούμε όλο αυτό το μπάχαλο με τους λαθρέμπορες και τους απατεώνες...»

Dimitris Karles

-Οχι ρε φίλε, δεν τους χαρίζουμε τίποτα! Που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω, ΕΜΕΙΣ θα το πάρουμε πάλι.

*** Το θέμα είναι ότι… λάθος Μάνταλος τραυματίστηκε προχθές.

*** Ποιος… Αεριούχο, ρε παιδιά καθάρισε για την Αεκ.

Ο… Μανταλούχο είναι που έκανε την… πάρε–βάλε ασίστ!

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 31/10/2017)

Διαβάστε επίσης

ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΗΜΑ

ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάλι στη γραμμή της αφετηρίας και περιμένει την πιστολιά του αφέτη, για να ξεκινήσει πάλι την ξέφρενη κούρσα του και να κόψει πάλι πρώτος το νήμα - Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.