Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 - 15:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Ξεφτίλα για τους συκοφάντες λασπολόγους εχθρούς του Βαγγέλη Μαρινάκη η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Συμβουλίου Εφετών

Κατέρρευσαν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα όλες οι σκευωρίες και οι στημένες κατηγορίες: Θέμα ολίγου χρόνου να ξεκαθαριστεί εντελώς το τοπίο

Λοιπόν, για να κάνουμε ταμείο, που έλεγε και ο κύριος Θόδωρος.

Πρώτον, ουδεμία εγκληματική οργάνωση υπάρχει ή υπήρξε ποτέ. Ηταν ένα κατασκεύασμα πολιτικών, επιχειρηματιών, ψευτοεπενδυτών κ.ά. που πριν από δύο χρόνια έβαλαν σκοπό να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να εξυπηρετήσουν κάποιες (άνομες) σκοπιμότητές τους.

Δεύτερον, οι διάφορες κατηγορίες που είχαν αποδοθεί στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκλειστικά και μόνο για να «εμπλουτισθεί» το κατηγορητήριο λόγω επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων, όπως η απιστία, η… ανατίναξη του φούρνου του Κωνσταντινέα και κυρίως η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σβήστηκαν εντελώς από τον χάρτη.

Τι απέμεινε; Μία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με τους αγώνες του Ολυμπιακού με Βέροια και Ατρόμητο, υποθέσεις οι οποίες όχι μόνον έχουν ήδη κριθεί, αλλά και δεν στέκουν σε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που ΣΕΒΕΤΑΙ τον εαυτό του. Ολα τα δικαστήρια του κόσμου, όταν εξετάζουν περιπτώσεις στησίματος αγώνων, ζητούν κάποια βασικά στοιχεία, όπως ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ, ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ, και αυτά με ονόματα, διευθύνσεις ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. Αυτές είναι οι αποδείξεις που ζητούν και δέχονται ΟΛΑ τα δικαστήρια του κόσμου. Και τέτοια πειστήρια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, διότι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το αδίκημα.

ΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΙΔΕΟΣ!

Τρίτον, τι γίνεται με τις μετοχές του Μαρινάκη; Ο υφυπουργός Βασιλειάδης βγήκε και είπε ότι αν ο Μαρινάκης δεν φύγει από τον Ολυμπιακό και δεν παραδώσει τις μετοχές του, θα τον διώξει ο ίδιος, με δική του διαπιστωτική πράξη. Ο Βασιλειάδης είναι… νομικός στο επάγγελμα, αλλά είτε δεν τα ξέρει αυτά τα πράγματα είτε τα ξέρει… μισά. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ.

Λοιπόν, επειδή εγώ δεν είμαι νομικός αλλά έχω ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, θα ενημερώσω τον υφυπουργό Βασιλειάδη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ στον Ολυμπιακό, με την ιδιότητα που ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ο ίδιος, και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παραδώσει τις μετοχές του. Το ίδιο θα συμβεί και με τον πρόεδρο-ιδιοκτήτη του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό, το ίδιο και με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Κομπότη.

ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, Βασιλειάδη.

*** Σχετικά με τον Ολυμπιακό, πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι η ομάδα δεν διατρέχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως κίνδυνο, για… «υποβιβασμό», όπως ονειρεύτηκαν κάποιοι.

Ο ένας και μοναδικός κίνδυνος που όντως διατρέχει ο Ολυμπιακός, είναι μην τυχόν… ΚΡΥΟΛΟΓΗΣΕΙ από τον ΑΕΡΑ που του κάνουν ανάμεσα στα πόδια του.

ΟΥΔΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ «ΑΝΑΙΡΕΣΗ» ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ!

Οι αποφάσεις περί απαλλαγής του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις κατηγορίες που προαναφέραμε, πάρθηκαν με ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ του Συμβουλίου Εφετών.

Αυτό σημαίνει ότι -ιστορικά- δεν υπάρχει κίνδυνος να ασκηθεί αναίρεση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διότι στην ΙΣΤΟΡΙΑ της ελληνικής Δικαιοσύνης ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασκήθηκε εισαγγελική αναίρεση σε αποφάσεις που πάρθηκαν με απόλυτη ομοφωνία.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να μη λάβει υπ’ όψιν του τις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ που ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ από τη μεριά της συγκυβέρνησης και ΚΥΡΙΩΣ του αρχηγού των Ανέλ, Καμμένου, στον οποίο η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών προκάλεσε πραγματική απογοήτευση. Μαθαίνω λοιπόν ότι ο Καμμένος ήδη «κινεί θεούς και δαίμονες» προκειμένου να ασκηθεί αναίρεση και να τραβήξει αυτή η ιστορία στο διηνεκές.

Από την άλλη όμως, στον δικαστικό κόσμο επικρατεί η βεβαιότητα ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν δέχεται να την πιέζουν και αποκλείεται να ενδώσει.

Θεωρώ επίσης βέβαιο ότι το νομικό επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη τις επόμενες ημέρες θα προσφύγει όπου πρέπει (αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο;) προκειμένου να αμυνθεί νομικά όπως πρέπει, να περαιωθεί η περίοδος μέχρι τη δίκη, χωρίς καμία απολύτως επίπτωση, κυρίως ηθικού χαρακτήρα. Και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθεί.

Εφόσον, λοιπόν, προσπάθειες αυτές ευοδωθούν, τότε όλα θα εξακολουθήσουν να είναι όπως ήτανε πριν την έκδοση του βουλεύματος και η μετάβαση στη δίκη, όπου βεβαίως ΑΠΑΝΤΕΣ θα ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, θα είναι ομαλή και χωρίς… αναταράξεις.

Επίλογος: Τι… κατάφεραν οι ΣΚΕΥΩΡΟΙ και οι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ; Να κάνει λίγο στην μπάντα ο Βαγγέλας, παραχωρώντας την προεδρία στον Γιάννη Μώραλη!

Και… λοιπόν; Θαρρούν ότι έκαναν κάποια ζημιά, ή ότι… κάτι άλλαξαν; Κούνια που τους κούναγε, λέω εγώ.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝ!

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι «παράγκα», και ό,τι υπονοούμε με αυτό τον χαρακτηρισμό, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανέκαθεν υπήρχε και θα υπάρχει και στο μέλλον.

Η «παράγκα» εμφανίζεται κατ’ εποχή και με διαφορετικό πρόσωπο, διαφορετικούς ηγέτες, διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Μέχρι τώρα όμως, δηλαδή μέχρι την καταναγκαστική αλλαγή διοικήσεως της ΕΠΟ, η κάθε παράγκα που εμφανιζόταν είχε ΠΑΝΤΑ αντίπαλο την πολιτεία. Δεν υπήρξε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να μην είχε διαρκή, συνεχή και επίμονη κόντρα με την κυβέρνηση της εποχής της.

Αυτός ο κανόνας έχει πλέον ποδοπατηθεί και ξεπεραστεί στο σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΝΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΚΑ είναι η μοναδική στην ιστορία που όχι μόνο δεν ενοχλείται, αλλά και… απολαμβάνει της προστασίας ΤΡΙΩΝ διαφορετικών κατηγοριών:

  1. Της πολιτικής εξουσίας.
  2. Της οικονομικής εξουσίας.
  3. Του υποκόσμου σε όλες του τις διαβαθμίσεις και τα επίπεδα.

Η σημερινή, η μεταμοντέρνα παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, η πιο ΑΘΛΙΑ και ΑΝΗΘΙΚΗ παράγκα στα χρονικά και την ιστορία.

Είναι η… ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝ!!!

Και το χειρότερο; Οτι η ανοχή και η αβάντα των τριών εξουσιών την έχουν κάνει πλέον ΑΣΥΔΟΤΗ και ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, όσο δεν παίρνει άλλο.

Αυτοί που μας (τα) είχαν πρήξει εδώ και δύο χρόνια με την «εγκληματική»

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ

Τώρα τρέμουν τις συνέπειες και ρίχνουν τις ευθύνες στον… Κορέα!

Εδώ, όμως, υφίσταται ένα άλλο θέμα, παράλληλο και ειδικής σοβαρότητας, που αφορά την αντίδραση του Ολυμπιακού και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΛΑΣΠΗ και τη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ που εδώ και πάνω από δύο χρόνια ρίχνουν σε σταθερή και μόνιμη βάση οι λασπολόγοι και συκοφάντες των ΜΜΕ, ιδιοκτησίας του Ρώσου του Πάοκ, σε συνεργασία με τον διοικητή της Αεκ.

Συκοφαντία που αφορά τη διαρκή, μόνιμη και επίμονη σύνδεση του προέδρου του Ολυμπιακού με τον όρο «Εγκληματική Οργάνωση». Το sdna.gr κυρίως, το οποίο ανήκει στον Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι, όποτε αναφερόταν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, συνόδευε την αναφορά του αυτή με τον όρο «Εγκληματική Οργάνωση», εμφανίζοντάς τον μάλιστα και ως… «αρχηγό» της!

Φυσικά, όλοι αυτοί οι ΤΟΝΟΙ λάσπης που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα, δίνουν το δικαίωμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, εάν και εφόσον επιθυμεί, να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα αποκατάστασης της τιμής και της υπόληψής του, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα, όπως μηνύσεις και αγωγές εναντίον όποιου του απέδιδε αυτή την ιδιότητα και τον συνέδεε με «εγκληματική οργάνωση» η οποία, άλλωστε, όπως αποδείχτηκε, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ!

Ηδη τα σχετικά δημοσιεύματα περί των δικαστικών κινήσεων του προέδρου του Ολυμπιακού άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο, προκαλώντας τρέμουλο και πανικό στους συκοφάντες. Χθες το πρωί μάλιστα, έντρομοι οι υπεύθυνοι του sdna.gr έσπευσαν να… «δικαιολογήσουν» τα περί εγκληματικής οργάνωσης, αποδίδοντάς τα στον… ανακριτή Κορέα!

Μεταξύ άλλων οι επικεφαλής του αντιολυμπιακού Μέσου έγραψαν ότι «ο ακέραιος εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας χαρακτήρισε στο πόρισμά του ως “εγκληματική οργάνωση” την ομάδα ανθρώπων που έστηναν παιχνίδια και κατηγορούνταν για σωρεία άλλων αδικημάτων, κακουργηματικού ή πλημμεληματικού χαρακτήρα».

ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Και εδώ, βεβαίως, οι υπεύθυνοι για την άκρατη λασπολογία και κατασυκοφάντηση, συλλαμβάνονται κυριολεκτικά με τη γίδα στην πλάτη, διότι «ξεχνάνε» μερικά βασικά πραγματάκια.

Πρώτον ο εισαγγελέας Κορέας εξέδωσε -όπως λένε- ένα ΠΟΡΙΣΜΑ. Και το πόρισμα δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ… απόφαση! Αλλο το πόρισμα, άλλο η απόφαση. Και το να υιοθετεί κάποιος έναν χαρακτηρισμό που αναφέρεται σε πόρισμα, όπως θα έκανε εάν επρόκειτο για δικαστική ΑΠΟΦΑΣΗ, δεν είναι απλά ΑΝΗΘΙΚΟ. Είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Δεύτερον, το να υιοθετήσουν ΑΝΕΥΘΥΝΑ και ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ έναν χαρακτηρισμό που αναφέρεται σε κάποιο πόρισμα, μπορεί και πρέπει να εκληφθεί και ως ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ της δικαστικής κρίσης! Και αυτό προσωπικά το θεωρώ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΟ: Σλόγκαν των σύγχρονων γκεμπελίσκων της δημοσιογραφίας, είναι το «γράψ’ το, ξαναγράψ’ το, ξαναγράψ’ το, στο τέλος κάποιος δικαστής θα το δει και ίσως επηρεάσει την κρίση του»!

Τρίτον, αναφερόμενος στον ανακριτή Κορέα, του αποδίδει τον χαρακτηρισμό «ακέραιος». Που θα… μπορούσε δηλαδή και να μην ήταν; Είναι εμφανές ότι του έχουν… αδυναμία, προφανώς διότι με το πόρισμά του «υλοποιούσε» κάποιους κρυφούς πόθους και μερικές από τις αρρωστημένες ονειρώξεις τους.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΠΗΡΟΙ;

Ομως, αν ο εισαγγελέας Κορέας είναι όπως λένε ακέραιος (προσωπικά δεν τον γνωρίζω, ούτε και… επιθυμώ να τον μάθω, αλλά δεν αμφιβάλλω για την ακεραιότητά του, όσο και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ), τότε οι άλλοι εισαγγελείς, ανακριτές, δικαστές και αξιότιμα μέλη του δικαστικού σώματος… ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Εκείνοι… δεν είναι ακέραιοι; Ανάπηροι… είναι;

Θεωρώ ΚΡΙΜΑ κι ΑΔΙΚΟ για τον συγκεκριμένο δικαστικό λειτουργό να τον ΕΚΘΕΤΕΙ το κάθε απόβρασμα της πουλημένης δημοσιογραφίας εκθειάζοντας πονηρά και υποκριτικά την ακεραιότητά του, επειδή απλά έκανε τη δουλειά του όπως νόμιζε καλύτερα

Να μας πουν λοιπόν οι… «ακέραιοι» ΑΡδοΜΜΕμέδες του sdna, τι είναι οι ΤΡΕΙΣ ΕΦΕΤΕΣ που ΑΘΩΩΣΑΝ τον Βαγγέλη Μαρινάκη από το σύνολο σχεδόν των κατηγοριών που του είχε προσάψει ο Κορέας. Αυτοί δεν είναι… ακέραιοι;

Οπως και να ’χει, αν ήμουνα στη θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη η ΠΡΩΤΗ δουλειά που θα έκανα θα ήταν να ΠΡΟΣΦΥΓΩ δικαστικά εναντίον των λασπολόγων συκοφαντών, του συγκεκριμένου, αλλά και των άλλων «συγγενικών» του ΜΜΕ.

Σαρκασμός Θωμαΐδη στον τηλεοπτικό αέρα:

«Οι… χορηγοί του Γραμμένου έδωσαν τα λεφτά»!

Η αναφορά του Βίκτορα Μητρόπουλου στην τηλεοπτική Δίκη για τις εκλογές της ΕΠΟ, ήταν όσο γινόταν πιο σαφής και ξεκάθαρη. Μεταξύ άλλων, είπε: «Υπάρχουν διευθύνσεις και ονόματα. Τα ποσά που διακινήθηκαν ξεπερνάνε τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Ή μήπως δεν το ξέρετε; Η διαφθορά επί Βασιλειάδη από το μέτριο έφτασε στο ζενίθ».

Οταν το πάνελ τού επεσήμανε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή καταγγελία και θα πρέπει να έχει και αποδείξεις, απάντησε αφοπλιστικά: «Αν αποφασιστεί να γίνει εισαγγελική έρευνα, μπορεί να έρθουν και πενήντα άνθρωποι να καταγγείλουν».

Κάπου εκεί, ξεκίνησε μία κουβέντα μεταξύ του Βίκτωρα, του Θωμαΐδη και του δημοσιογράφου από τη Θεσσαλονίκη Γ. Μπούζου:

Κ. Θωμαΐδης: Να μάθουμε και ποιοι τα πήρανε, όχι μόνο ποιοι τα δώσανε.

Β.Μ.: Εχουν βγει στη δημοσιότητα ποσά που δόθηκαν σε πέντε-δέκα Ενώσεις. Υπάρχει Ενωση που δεν πήρε δώρα; Που δεν της δόθηκαν υποσχέσεις;

Γ. Μπούζος: «Εδώ υπάρχει ένας νικητής, ο Βαγγέλης ο Γραμμένος. Αν εσύ λες ότι έπεσαν τα λεφτά και εξαγοράστηκαν οι ψήφοι, εύκολα πάει στο μυαλό κάποιου ότι αυτός που κέρδισε τις εκλογές, ο Γραμμένος δηλαδή, είναι αυτός ο οποίος εξαγόρασε τις ψήφους.

Β.Μ.: Αποκλείεται να έχει… τόσα λεφτά ο Βαγγέλης. Το αποκλείω παντελώς.

Κ.Θ.: Οι χορηγοί του. Οι χορηγοί του τα έδωσαν.

*** Χθες πάντως δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση για την αποκάλυψη του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

Ισως να περιμένουν να γίνει ο αγώνας της Εθνικής. Ισως πάλι και να προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου. Ιδωμεν…

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 09/11/2017)

Διαβάστε επίσης