Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΑ!

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΑ!
Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017 - 15:56

ΤΟ… ΧΑΛΙ ΑΠΟ ΡΟΥΒΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ

Και δεν θα τελειώσει αν δεν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πλατανιάς

Βεβαίως η πεντάρα στον Πλατανιά ήταν ένα αποτέλεσμα ανακούφισης για την ερυθρόλευκη οικογένεια. Δεν γινόταν, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα σ’ αυτό το ματς πέρα από τη νίκη με σκορ.

Τώρα, αν ορισμένοι Ολυμπιακοί (όπως εγώ, φερ’ ειπείν) θέλαμε μεγαλύτερο και πιο καθαρό σκορ, είναι μάλλον υπερβολή να το λέμε και να το συζητάμε. Κακώς φάγαμε το ένα γκολ, αλλά εντάξει, βάλαμε πέντε.

Το ερώτημα παραμένει. Πήραμε εκδίκηση από τον Πλατανιά για τα περσινά; ΟΧΙ βέβαια. Αυτά που ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ πέρυσι η ομάδα των ψευδομαρτύρων, με την ΨΕΥΤΙΚΗ καταγγελία τους ΚΑΙ τους ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ-δασκαλεμένους από τους Ρώσους ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ δεν ξεβγάζονται με μία νίκη. Ακόμα και με 11-0 να ήταν η νίκη, πάλι θα υπήρχε η αίσθηση ότι ο Πλατανιάς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ όπως έπρεπε την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ σε βάρος της μεγαλύτερης και πιο ένδοξης ομάδας της χώρας. Και δεν θα ολοκληρωθεί η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ, αν δεν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από προσώπου Γης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μένω στο θέμα, γιατί αναρωτιέμαι, αυτός που ήταν ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της μεγάλης ΠΟΥΣΤΙΑΣ πέρυσι, ονόματι Μαθιουλάκης, πώς να αισθάνεται μετά τον πρωτοφανή ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ της ομάδας του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»; Υπάρχει άλλη ομάδα, άραγε, που να ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ από ΧΙΛΙΑΔΕΣ θεατές ποδοσφαιρικού αγώνα ότι ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ για να συντελέσει στην καταστροφή ενός ποδοσφαιρικού θρύλου;

Πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πάντως, ο Μαθιουλάκης μίλησε στους παίκτες του και τους είπε:

«Στην ομάδα έγινε μια μεγάλη αλλαγή με την αποχώρηση του προπονητή. Από δω και πέρα, ζητάω από τον καθέναν σας να προσπαθήσει για το καλύτερο. Να ξέρετε ότι όποιος δεν παρουσιάσει βελτίωση, θα υποστεί συνέπειες τον Γενάρη. Αλλάξτε εικόνα, αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες».

ΑΝΘΟΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ... ΡΟΥΒΛΙΑ!

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, αυτός ο Μαθιουλάκης, πρόεδρος της ομάδας (δεν ξέρω αν είναι και ιδιοκτήτης), πώς να αισθάνεται ΤΩΡΑ, όταν έζησε σκηνές ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ με το χαλί από… ΡΟΥΒΛΙΑ που απλώθηκε μπροστά στον τερματοφύλακά του να ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΙ μια ιστορία ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ κάθε ίχνους συνείδησης;

Στεναχωρήθηκε άραγε καθόλου; Προβληματίστηκε, έστω; Πώς θα αισθάνεται άραγε κυκλοφορώντας στους δρόμους των Χανίων, μιας πόλης που ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ θα αισθάνεται το ίδιο προδομένη από έναν δικό της πολίτη και επιχειρηματία;

Δεν ξέρω τι κάνει και τι αισθάνεται ο Μαθιουλάκης, αλλά μπορώ να καταθέσω (δεν το έκανα πριν τον αγώνα, για να μην κατηγορηθώ ότι τον… «δυναμιτίζω») τι έκαναν και κάνουν οι άλλοι πρωταγωνιστές, παίκτες και παράγοντες, που ΜΕΤΕΙΧΑΝ (μόνο αντί χρηματικής αμοιβής, μπορώ να το αιτιολογήσω) σ’ αυτή τη ΣΚΕΥΩΡΙΑ.

Από τους παίκτες που έπαιξαν προχθές στο Καραϊσκάκη, είχαν καταθέσει εναντίον του Ολυμπιακού οι Κοκκάλας (ο τερματοφύλακας με τα ρούβλια στα πόδια σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα), ο Στάθης που έφυγε με σπασμένη μύτη και ο Βάντερσον Σκαρτοβέλι, γυρολόγος του ποδοσφαίρου που έγινε και… αρχηγός (!) της ομάδας. Ο Σκαρτοβέλι προέρχεται από την υπερομάδα-φόβητρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Αζάρ του Αζερμπαϊτζάν!

Ο Κοκκάλας, ειρήσθω εν παρόδω, έχει φάει 18 γκολ σε 10 παιχνίδια. Είναι ο τερματοφύλακας της χειρότερης άμυνας του πρωταθλήματος.

Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ας δούμε τι έγιναν οι άλλοι, από το περσινό ρόστερ του Πλατανιά.

Ο Καρυπίδης, Θεσσαλονικιός και πρώην του Μπάουγκ, στα τριάντα-φεύγα τώρα, συμπληρώνει το ρόστερ. Δεν τον έδιωξαν, γιατί προστατεύεται από το αφεντικό στη Θεσσαλονίκη, αλλά και δεν τον χρησιμοποιούν. Προχθές δεν είχε συμπεριληφθεί καν στην αποστολή, γιατί… «ξαφνικά» κάτι του έτυχε. Θα είχε… δουλειά προφανώς και δεν προλάβαινε.

Ο Ραούλ Γιορέντε, ένας τυχοδιωκτάκος του διεθνούς ποδοσφαίρου β’ διαλογής, την έκανε για Αυστραλία. Παίζει στη Γουέστερν Σίντνεϊ, παρέα με τον Οριόλ Ριέρα.

Ο Στάθης ξεκίνησε σαν ταλέντο και παραμένει ένα… ταλέντο, που ποτέ δεν θα γίνει μεγάλος παίκτης. Στα 30 του σήμερα αφήνει πίσω του μία μετριότατη καριέρα σε μετριότατες ομάδες. Ο Πλατανιάς είναι το «ταβάνι» γι’ αυτόν.

Αποστολόπουλος και… μην τον είδατε. Μετά την κατάθεσή του εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Ποδοσφαιρικώς ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου τον έστειλε ο Μπάουγκ για να τον βολέψει, αλλά δεν μετέχει ούτε στις αποστολές.

Τα ίδια περίπου και με τον Μαραγκό, πρώην της Βέροιας και φανατικό Παοκτζή. Είναι καταγεγραμμένος στο δυναμικό του Αρη, αλλά δεν παίζει ποτέ.

Ενας Γκνιάτιτς, που έπαιζε στον Πλατανιά αλλά δεν κατέθεσε, παίζει τώρα στη Ρόντα της Ολλανδίας.

Ο Μουνάφο (που «ομιλεί» γι’ αυτόν και τον χαρακτήρα του το ίδιο του το… όνομα) παίζει στην Τρίπολη και βάζει και γκολ (στον βάζελο). Να τον χαίρονται.

Ο Ηλιάδης πήγε στον Ηρακλή και ο Ντίνας στα Τρίκαλα.

Ο Μανούσος στην Ατρόμητο και ο Γιακουμάκης στην Κούλα.

Οι Κάργας (εξαιρετικός νέος αμυντικός) και ο Γιάγια Μπανάνα πήγαν στον Πανιώνιο.

Οσο για τον Ουκρανό Πριντέτα (η μεγαλύτερη ομάδα που έχει παίξει είναι η Βόλιν Λούτσκ της Β’ Πολωνίας) ταλαιπωρείται στις αποστολές του Πλατανιά, ως η τέταρτη και πέμπτη επιλογή για στόπερ.

ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΦΥΛΗΣ

Οι άλλοι δύο της «λίστας των ψευδομαρτύρων» είναι οι παράγοντες της ομάδας Μαλανδράκης και Κοσμαδάκης. Ο Μαλανδράκης, που ήταν «υπεύθυνος διοργανώσεων», παύτηκε με προσωπική εντολή του Μαθιουλάκη, του οποίου ήταν στενός συνεργάτης επί μία πενταετία. Αγνωστα παραμένουν τα αίτια, λέγεται όμως ότι είναι σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας.

Ο Κοσμαδάκης ήταν γενικός αρχηγός. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη, ούτε και παίζει κανένα ρόλο.

Και για να το κλείσουμε. Ο Πλατανιάς, ως ποδοσφαιρική οντότητα δεν προσφέρει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μία περίπτωση όπως εκείνη του Ακράτητου, ή του Θρασύβουλου Φυλής, που έχουν εξαφανιστεί από προσώπου ποδοσφαιρικής γης.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι γι’ αυτή την αρρωστημένη περίπτωση μία ήττα με 5-1 στο Καραϊσκάκη δεν λέει και πολλά πράγματα. Η τιμωρία που θα ικανοποιούσε τον ερυθρόλευκο κόσμο, πρέπει να είναι οριστικός αφανισμός. Τίποτα παρακάτω.

ΟΙ «ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑΚΗΔΕΣ» ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

ΤΡΙΤΟ ΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ… «ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ» ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Μέσα σε ένα διάστημα λιγότερο από μήνα, σημειώθηκαν τρεις ομαδικές, μαζικές και οργανωμένες επιθέσεις οπαδών της ίδιας ομάδας και συγκεκριμένα της Αεκ. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι οι δύο απ’ αυτές αφορούσαν τον αγωνιστικό τομέα της ομάδας τους και η τρίτη την υπόθεση του γηπέδου Μελισσανίδη.

Συγκεκριμενοποιώ: Η πρώτη επίθεση έγινε στο σπίτι που διαμένει ο δημοσιογράφος Λιόντος, συντάκτης της εφημερίδας «ΚΟΝΤΡΑ», που πρωτοστατεί στη μάχη για την πλήρη αποκάλυψη του σκανδάλου με το γήπεδο Μελισσανίδη.

Πέρα από κάποιες μικροαναφορές στα πολύ ψιλά γράμματα, δεν δόθηκε σχεδόν καμία άλλη δημοσιότητα, αν και οι οπαδοί είχαν ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΙ μια ολόκληρη πολυκατοικία με δεκάδες κατοίκους.

Η δεύτερη επίθεση έγινε εναντίον κάποιων Ιταλών οπαδών της Μίλαν πριν από τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Η τρίτη σημειώθηκε προχθές, πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Κούλας με τον Μπάουγκ.

Σχετικά με την επίθεση κατά των οπαδών της Μίλαν, η οποία κατέληξε και στον τραυματισμό αρκετών εξ αυτών, έχουν συμβεί τραγελαφικά πράγματα, με τα οποία θα ασχοληθούμε εκτενέστερα.

Η πιο πρόσφατη, όμως, εκδήλωση βίας από τους οπαδούς (ή μάλλον από τη μερίδα των θερμοκέφαλων οπαδών της Αεκ που «ιδεολογικά» φαίνεται σαν να «πατρονάρονται» από τη διοίκησή της) είναι αυτή που κανονικά (δηλαδή ΑΝ εφαρμοστούν οι κανονισμοί) θα της στοιχίσει και βαθμολογικές απώλειες.

Για άγνωστο λόγο, που λέγεται ότι έχει σχέση με την πρόθεσή τους να μπουν χωρίς εισιτήρια στις θέσεις των οργανωμένων στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί αυτοί έκαναν ντου και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλης εκτάσεως επεισόδια που περιελάμβαναν και ρίψεις δακρυγόνων. Εξαιτίας τους δε, ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, έσπασε μία (τουλάχιστον!) πόρτα στο πέταλο.

ΠΟΙΝΗ «ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Αυτή η «λεπτομέρεια» είναι η αιτία που η Αεκ θα καθίσει στο σκαμνί κατηγορούμενη για επεισόδια που συνδέονται με φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Μεταξύ των ποινών που προβλέπονται από τον Κανονισμό, η Αεκ κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο, αποκλεισμό έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών.

Προσωπικά, ως δημοσιογράφος που διακονώ το ρεπορτάζ της αθλητικής Δικαιοσύνης εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ με αυτές τις ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ και ΑΔΙΚΕΣ ποινές, όχι για την Κούλα, αλλά ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Είναι ποινές που εμπνεύστηκε ο απίθανος Κοντονής, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υφυπουργός Αθλητισμού, προκειμένου να ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, δηλαδή κομμένες και ραμμένες για τον Ολυμπιακό.

Ο Κοντονής είναι αυτός που επεδίωξε και έθεσε σε ισχύ τον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ με τις υπερβολικές ποινές, προκειμένου, όπως έλεγε, να χτυπήσει τη βία στα γήπεδα και να μπορεί ο… πατέρας που βλέπει το παιδί του να φεύγει για το γήπεδο να ξέρει ότι… θα ξαναγυρίσει σώος. Με αυτού του είδους τις αηδίες ο Κοντονής κατάφερε να περάσει τους κανονισμούς που ήθελε. Φυσικά, ούτε η βία χτυπήθηκε ούτε κανένας… πατέρας έχει καθησυχάσει για την… τύχη του παιδιού του που φεύγει για το γήπεδο. Αντίθετα, είναι… αμέτρητοι οι πατεράδες που πάνε και αυτοί στο γήπεδο με τα παιδιά τους και υφίστανται τις ίδιες ταλαιπωρίες.

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ… ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ!

Οι υπερβολές του Κοντονή έχουν γίνει πλέον ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ και «επιστρέφουν» εκεί όπου τις «γέννησαν» κάποια περίεργα μυαλά. Η Αεκ όχι απλά ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, αλλά ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ότι θα της επιβληθεί η προβλεπόμενη τιμωρία, αυτή που είναι πιθανό και πως ΘΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ την εγκληματική μανία των συγκεκριμένων οπαδών της.

ΤΡΙΑ κραυγαλέα περιστατικά ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών είναι ΠΟΛΛΑ ακόμα και για μία ομάδα που θεωρεί τον εαυτό της ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ και ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

Φυσικά, και μόνο με την πιθανότητα επιβολής ποινής αφαίρεσης βαθμών το δημοσιογραφικό «προσωπικό» του διοικητή ξεκίνησε μία απέλπιδα προσπάθεια υποβάθμισης του περιστατικού και του κινδύνου για την αφαίρεση βαθμών. Διαβάσαμε ότι «όλα θα εξαρτηθούν από την έκθεση της αστυνομίας», αν δηλαδή γράψει η αστυνομία; Οτι πράγματι υπήρξε φθορά ιδιοκτησίας ή τραυματισμός προσώπου, που αποτελούν και προϋπόθεση για την αφαίρεση.

Είναι προφανές ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και ολόκληρος ο μηχανισμός της Αεκ και δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν την πιθανά αθωωτική έκθεση της αστυνομίας υπέγραφε κανένας… Φλαμπουράρης.

Από κει κι έπειτα, όμως, είναι και θέμα δικαστικής ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ το να επιτραπεί μία τέτοιου είδους ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ της. Και φυσικά, αν και αυτήν τη φορά η Αεκ ξεπεράσει αλώβητη τον κίνδυνο, δηλαδή ΧΩΡΙΣ αφαίρεση βαθμών, να περιμένουμε πολύ σύντομα και το ΤΕΤΑΡΤΟ περιστατικό βίας. Και αλίμονο στον… «τυχερό» που θα το βιώσει…

«ΤΡΥΠΙΟΣ» Ο ΜΠΑΟΓΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΙΒΑΝ!

Προς τον Πατερούλη Ιβάν, με ειλικρινή απέχθεια.

Λοιπόν, θα σου πω κάτι που δεν πρόκειται να σου πει κανένας από τους λαμογιότσατσους που έχει μαζέψει γύρω σου: Πάλι κορόιδο πιάστηκες, Ιβάν. Οχι απλά κορόιδο, δηλαδή, ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ.

Παρακολουθώντας το παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή, δεν χρειάστηκα πολύ για να αντιληφθώ τι ακριβώς συνέβη στην ομάδα σου.

Η ομάδα σου, Ιβάν, ήταν ΤΡΥΠΙΑ. Κι αν δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, ρώτησε τους Γκαγκατσαίους, που είναι παλιοί στον χώρο, και θα σου πουν (ελπίζω, δηλαδή να σου πουν, ΑΝ τους συμφέρει να σου πουν).

Παρατήρησα πολύ εύκολα δύο σημεία τρυπημένα. Κάτι… ΤΡΥΠΑΡΕΣ, να!

Μια «ειδικότερη» συμβουλή: Οταν παίζεις με τους… συμμάχους σου, να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς Σλάβους. Γενικώς και αορίστως το γράφω.

Σ.Σ.: Ρε πώς τον καταντήσατε έτσι τον Μπάουγκ, ρε Ιβάν…

Σ.Σ. 2: Αν μιλήσεις με κανένα φίλο στο τηλέφωνο και σου πει ότι… αυτή είναι η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, να τον πιστέψεις: Αυτός ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις ομορφιές. Είναι ο πιο παλιός… κατασκευαστής τους.

Η… «Καραληνόβα»

Μου γράφει: «Αίσχος πια με αυτή την ΚαραληNOVA. Μας ζάλισε τα ούμπαλα απόψε ο Καραλής με τη Νιάου-Κούλα του. Αν δεν ήταν ο Θρύλος θα είχα διακόψει τη συνδρομή. Είναι ένα αίσχος αυτή η σαχλοεκπομπή “Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ”. “Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ” έπρεπε να αποκαλείται» (Περικλής Καΐρης).

*** Αδιόρθωτος, τέλος πάντων, αυτός ο Πλατανιάς. Πέρυσι κατήγγειλε ξυλοδαρμό. Φέτος, βιασμό.

*** ΕΙΠΕ: «Χάσαμε για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι είμαστε ηλίθιοι» (Λουτσέσκου, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του θεατρικού έργου «Η πινακοθήκη των ηλιθίων»).

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 07/11/2017)

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Απαντώντας στη συζήτηση για την ανομία, απέδωσε την επίθεση στο «ΕΘΝΟΣ» σε… οπαδούς του Ολυμπιακού λόγω της «αντίθεσης» Μαρινάκη και Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς - Γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» ο Μανώλης Γαβαθιώτης.

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ»: Η τέχνη του να κονομάς χωρίς να κάνεις τίποτα έχει αναχθεί σε επιστήμη από τους… εξυγιαντές - Συνεπέστατοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ συστήματος οι λεγόμενοι «παρατηρητές».