Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι άθλιοι της πιο βρόμικης και χυδαίας προπαγάνδας!

Οι άθλιοι της πιο βρόμικης και χυδαίας προπαγάνδας!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 - 20:37

Ζούμε σε μία εποχή που έχει επικρατήσει ο παραλογισμός. Τη προπαγάνδα που γίνεται θα την σιχαινόταν ακόμα και ο Γκέμπελς! Έχουν δημιουργηθεί συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία έχουν ως στόχο να πλήξουν τον Ολυμπιακό και να τον πολεμήσουν με τον πιο ελεεινό τρόπο. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο πως το πρόβλημα τους έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο εξαιτίας της κυριαρχίας του Θρύλου.

Πλέον θα πρέπει να είναι αφελής όποιος πιστεύει πως ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός ως οργανισμός είναι στο… στόχαστρο τους. Είτε αφορά στο μπάσκετ, είτε στον Ερασιτέχνη. Για το ποδόσφαιρο φυσικά δεν το συζητάμε, διότι εκεί για όλα φταίει ο σύλλογος. Χωρίς τσίπα πολεμούν ανελέητα τον μοναδικό ελληνικό σύλλογο που διεκδικεί ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα αθλήματα. Έφτασαν στο επαίσχυντο σημείο να κάνουν και υποδείξεις ακόμα και για τον τρόπο που θα νικάει ο Ολυμπιακός ή και τα σκορ και τις διαφορές που θα παίρνει έναντι των αντιπάλων του.

Ένας στρατός ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους πληκτρολόγια και έχουν ως μοναδικό στόχο να στρέψουν κόσμο εναντίον του Ολυμπιακού γιατί πολύ απλά είναι καλύτερος. Η ελεεινή τους προπαγάνδα έχει βάλει τις τελευταίες ημέρες στο… στόχαστρο την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Αφορμή έχει σταθεί το 102-29 επί του Παναθηναϊκού. Τύποι που είναι βουτηγμένοι στον βούρκο και ικανοποιούν τα αρρωστημένα τους ένστικτα και τα οπαδικά τους αισθήματα αφιερώνουν εκατοντάδες λέξεις και δεκάδες θέματα σε ιστοσελίδες για να καταδικάσουν το μεγάλο σκορ και τη σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο ματς. Δεν χρειάζεται να κάνουν αναλύσεις για να πείσουν πόσο ήθελε ο Ολυμπιακός τη νίκη γιατί το λέει μόνο του το σκορ. Και αυτή τη νίκη όπως και άλλες που θα έρθουν επί του «αιώνιου» αντίπαλου θα τις χαρεί εξίσου ο κόσμος.

Έφτασαν στο τρισάθλιο σημείο να κρίνουν και να κατακρίνουν τις αθλήτριες του Ολυμπιακού και τον προπονητή για το 102-29. Σύμφωνα με τους ηθικούς αρθρογράφους ο Ολυμπιακός έπρεπε να σεβαστεί τον Παναθηναϊκό. Ναι, τα γράφουν οι ίδιοι που… θάβουν ένα διαιτητικό λάθος υπέρ οποιουδήποτε άλλου εκτός του Θρύλου. Είναι οι ίδιοι ηθικοί που στοχοποιούν ανθρώπους γράφοντας σε μόνιμη βάση ψέματα χωρίς να παρεμβαίνει κανείς, γιατί έχουν άλλες πλάτες.

Κανείς τους όμως δεν αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ψάξει να βρει τους λόγους που έγινε αυτό το σκορ. Πως άραγε ο Παναθηναϊκός που πρωταγωνιστούσε στο συγκεκριμένο τμήμα παραπαίει; Γιατί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι σε άθλια κατάσταση; Γιατί παίζει με παιδάκια; Γιατί έχει απλήρωτους αθλητές; Γιατί βρίσκεται στο πιο άθλιο σημείο της ιστορίας του και κινδυνεύει με διάλυση;

Όταν δεν σέβονται οι ίδιοι τον σύλλογο τους γιατί να είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός να τους σεβαστεί; Και να σεβαστεί ποιους δηλαδή; Αυτούς που κάποτε τύπωναν μπλουζάκια «ΤΣΟ&ΛΟ»; Αυτούς που έριχναν κατοστάρες στο γυναικείο μπάσκετ σε όποια αδύναμη ομάδα έβρισκαν μπροστά τους;

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν δεν έχει κανέναν λόγο να σεβαστεί το συγκεκριμένο σωματείο. Ας το σεβαστούν αυτοί που κρατούν τις τύχες του στα χέρια τους και το έχουν φτάσει σε αυτό το ελεεινό σημείο. Ο Ολυμπιακός διαπρέπει εντός και εκτός συνόρων σε όλα τα αθλήματα και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν με δήθεν μαθήματα ηθικής από άτομα που είναι βουτηγμένα στον βούρκο.

Αναζητήστε αλλού τα αίτια του διασυρμού του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα και αφήστε τον Ολυμπιακό να παραμένει ο μοναδικός υγιής σύλλογος της χώρας. Η δουλειά σας, όμως, είναι τα χυδαία αφιερώματα κατά του Θρύλου…

Διαβάστε επίσης