Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 17:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ 3

«Κότες» οι διορισμένοι από τους συριζανέλ υπεύθυνοι ούτε να κατονομάσουν τον Πάοκ δεν είχαν κουράγιο !

Να ξεκαθαρίσουμε, ως βάση συζητήσεως, ότι την ΕΡΤ 3 την πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ. Την πληρώνουμε ΟΟΟΛΟΙ οι Ελληνες πολίτες, μέσω της φορολογίας πού μας επιβάλλεται. Δεν υπάρχει Ελληνας πολίτης φορολογούμενος πού να μην προσθέτει τον οβολό του προκειμένου να λειτουργεί αυτός ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ Οργανισμός πού καλείται ΕΡΤ ΑΕ και πού περιλαμβάνει όλες τις μορφές ενημέρωσης. Τηλεόραση, ραδιόφωνα, ακόμα και site ηλεκτρονικά.

Οόολο αυτό λοιπόν το επικοινωνιακό τέρας, συντηρείται και λειτουργεί με τα λεφτά ΟΛΩΝ ΜΑΣ και όχι συγκεκριμένης μερίδας πολιτών. Πού σημαίνει, ότι ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ 3, η οποία λειτουργεί ( απαράδεκτο γιά μένα, διότι έτσι προωθούνται επικίνδυνα διχαστικά συναισθήματα ) στη Θεσσαλονίκη, με ντόπιο κυρίως προσωπικό και βεβαίως, με τοπικούς προσανατολισμούς, σε ό,τι αφορά πάντα την ενημέρωση.

Προχθές το βράδυ, βιώσαμε μία απαράδεκτη κατάσταση, ένα απολύτως ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ γεγονός, πού όχι απλά έθιξε, αλλά περισσότερο δημιούργησε έντονες ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ σε όλους μας, γιά το ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ επιτέλους, σαν χώρα.

Το γεγονός είναι γνωστό και δεν θα το επαναλάβω σε τις λεπτομέρειές του. Απλά, εντελώς ξαφνικά είδαμε να μεταβάλλεται η ροή του προγράμματος και να εμφανίζονται στα καντράν των τηλεοράσεών μας κάποιοι τύποι οι οποίοι διάβασαν ένα … μανιφέστο, όπως ειπώθηκε, των … οπαδών του Πάοκ ! Αφού οι τύποι αυτοί έκαναν αυτό πού ήθελαν να κάνουν, διάβασαν δηλαδή το … μανιφέστο τους, αποχώρησαν ησύχως και … η ζωή συνεχίστηκε κανονικότατα.

Το γεγονός όπως ήταν φυσικό προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από όλους τους τηλεθεατές, πλήν βεβαίως των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ οπαδών, πού ενθουσιάστηκαν και πανηγύρισαν έξαλλα την … επικράτησή τους επί του ανύποπτου τηλεοπτικού κοινού :
«Θέλανε δεν θέλανε, μας ακούσανε. Θέλανε δεν θέλανε, ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ και κατάλαβαν το πόσο δυνατοί είμαστε. Ότι πάντοτες, κάνουμε Ο,ΤΙ γουστάρουμε».

Αυτό πρέπει, λογικά, να ήταν το μήνυμα. Όμως το θέμα μας δεν είναι η λόξα των ολίγων οπαδών, αλλά ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ της ΕΡΤ, πού παρά την περιπέτεια πού είχε βιώσει πριν από τέσσερα χρόνια, δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ όργανο, πάντα έρμαιο στα χέρια των κάθε λογής λαϊκιστών. Επέτρεψαν σε μερίδα οργανωμένων οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας, να μπεί στο στούντιο, να πάρει τον λόγο, να εξαπολύσει τις αρρωστημένες του απαιτήσεις, να εκβιάσει, να απειλήσει, να επιτεθεί βάναυσα και να δαχτυλοδείξει, να στοχοποιήσει ως υπεύθυνους, ακόμα και λειτουργούς της Δικαιοσύνης !

Οι αρμόδιοι της ΕΡΤ 3, μετά την παλλαϊκή κατακραυγή για την ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΗΘΚΟΤΗΤΑΣ πού επέβαλε στο τηλεοπτικό της κοινό, αποφάσισαν χθες να εκδώσουν ανακοίνωση, με την οποία αποτίνασσαν κάθε ευθύνη από πάνω τους και καταδίκαζαν το γεγονός ως … «βαθιά αντιδημοκρατική πράξη». Ποιών, όμως ; Των … «οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας» πού «εισέβαλαν στο στούντιο της ΕΡΤ 3» !

Φοβούνται ακόμα και το όνομά του να πούν !

ΠΟΙΑΣ ομάδας οπαδοί εισέβαλαν στο στούντιο, όμως, ΔΕΝ ΛΕΕΙ η ανακοίνωση των ΨΟΦΟΔΕΩΝ αρμοδίων της ΕΡΤ 3. Το αφήνει, έτσι, να αιωρείται. «Ασε», σου λέει, «αυτόν πού θα διαβάσει την παπαριά μας, να βγάλει μόνος του το συμπέρασμα. Ασε να υποθέσει όποιον θέλει. Εξ άλλου, όλοι γνωρίζουν ποιάς ομάδας οπαδοί μπήκαν στο στούντιο, γιατί να το πούμε κι’ εμείς ; Για μπελάδες ψάχνουμε ;»

Αλήθεια, οπαδοί ΠΟΙΑΣ ακριβώς ομάδας ήταν οι εισβολείς ; Του Αρη ; Του Ηρακλή ; Του Μακεδονικού ; Του Θερμαϊκού ; Του … Εθνικού Λαγυνών ; Του … ΠΑΟ Καρτερών ; Του … Κωλοχωρίου ;

Όχι, βέβαια, κανενός εξ αυτών. ΤΟΥ ΠΑΟΚ ήταν οπαδοί, αλλά δεν το λέτε. Διότι ΚΛΑΝΕΤΕ ΜΑΛΛΙ, γι’ αυτό δεν το λέτε, αλλά αποφεύγετε τη λέξη όπως ο διάολος το λιβάνι. . Απαγορευμένη λέξη το ΠΑΟΚ, όταν αφορά ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ενέργεια των οπαδών του. Δεν τη λέει κανένας από την ΕΡΤ 3, όπου ΟΟΟΛΟΙ, επαναλαμβάνω ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από την ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, εκεί μέσα, ΚΟΝΟΜΑΝΕ από το ΔΙΚΟ ΜΑΣ το περίσσεμα. Βεβαίως και από πολίτες πού αγαπούν τον Πάοκ, ναι, γιατί όχι ; Αλλά ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, όλους εμάς, πού ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ επιτρέποντας στους ΥΒΡΙΣΤΕΣ και τους κάθε λογής μπαχαλάκηδες – οπαδούς να ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ την χυδαιότητα και τα κόμπλεξ τους, χωρίς να είμαστε σε θέση να ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ.

Πάντως … επιφυλάσσονται !

Και ερωτώ, ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ κονομισάριοι.

ΠΩΣ μπήκαν στο στούντιο οι κάφροι ; Αφύλαχτο ήταν ;

Και πέσ’ τε ότι εντάξει, τα κατάφεραν και μπήκανε. Την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ την κάλεσε κανένας ; Πως σε άλλες περιπτώσεις, όταν διαμαρτύρονται πολίτες γιά ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, κατά της πολιτικής της κυβέρνησης πού σας έχει διορίσει, τα στούντιό σας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ από διμοιρίες ΜΑΤ ;

Και εν πάση περιπτώσει, δεν βρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ, βρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ, να υψώσει το ανάστημά του και να ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ τους … «παρεμβαίνοντες» οπαδούς να ΑΣΧΗΜΟΝΗΣΟΥΝ και να πετάξουν τα περιττώματά τους στα μούτρα των τηλεθεατών ;

Τόσο ΚΟΤΕΣ είσαστε εκεί μέσα, εκτός βεβαίως από λιγόψυχοι και ανίκανοι δημόσιοι υπάλληλοι ;

Διάβασα βεβαίως και τον επίλογο της ανακοίνωσής σας. Ναι, άξιζε τον κόπο. Με έκανε να γελάσω, αυθόρμητα. Λέτε ότι … «η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της» !

Χαχαχαχαχαχα ! Καλέ … σωπάστε καλέ ! Και τι ακριβώς θα κάνετε ; Θα … μηνύσετε τους οπαδούς του Πάοκ ; Με τι … προσόντα, μπρε ; Τέλος πάντων, έχετε πλάκα. Μεγάλη πλάκα.

*** Αν είχαν λίγο χιούμορ αυτοί στην ΚΕΔ, θα όριζαν για το ντέρμπι της Τούμπας … Παπαπέτρου !

Για να αναβιώσουν οι παλιές, καλές εποχές.

*** Εντάξει, καταλαβαίνω. Τον φυλάνε γιά το επόμενο ντέρμπι, το Αεκ – Παναθηναϊκός. Μέσα στο ΟΑΚΑ, την … έδρα του, δηλαδή. Του Παπαπέτρου.

*** Τον … φροντιστή του πάοκ κάλεσε σε απολογία ο αθλητικός δικαστής, για τα επεισόδια στην Τρίπολη. Τον άλλο, τον Παντελή Κωνσταντινίδη δεν τον είδε. Δεν καλοφαίνεται, εδώ πού τα λέμε, λόγω … ύψους. Πρέπει να προσέξει κανείς πολύ. Μην πω να χρησιμοποιήσει και μικροσκόπιο.

*** Μικροκαμωμένος μεν, αλλά ψυχωμένος ο Παντελής. Τον θυμάμαι και σαν παίκτη, πού πρωταγωνιστούσε στους αγωνιστικούς χώρους. Οταν έκανε κούρσες ο κώλος του σερνότανε στο χώμα και σηκώνονταν σύννεφα σκόνης.

*** Όπως και να ‘χει, αξίζει βραβείο παρατηρητικότητας στον αθλητικό δικαστή. Μέσα από καμιά ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ άτομα πού αλληλοδερνόντουσαν και τα κορμιά πού σωριάζονταν καταής, κατάφερε να ξεχωρίσει τον … ένα ! Πού, εντελώς τυχαία, είναι ο … φροντιστής ! Μπράβο ! Μπράβο !

*** Την διαγραφή του και την τιμωρία του Μιραλάς ζητούν οι Μπαοκτζήδες. Επίσης, ζητούν την παραπομπή σε λαϊκό δικαστήριο της αθλητικής δικαστού και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της ιατροδικαστίνας.

Α, και το κεφάλι του Γκαρσία στο πιάτο.

*** Κουϊζ : Ποιος είπε πως «άμα έχεις το Γκαγκατσάκι αντίπαλο, πρέπει να είσαι και πολύ … γιά να χάσεις !

*** Και τώρα πού ο Πάοκ ζητάει τη διαγραφή του, είναι ευκαιρία γιά τον Αρετόπουλο να αποκαλύψει ΠΟΙΟΙ τον πήραν τηλέφωνο και ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ για να τον πείσουν να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ο,τι θέλουνε λένε και δεν τους πειράζει κανείς !

Στο απυρόβλητο ο Επικοινωνίας του πάοκ ;

*** Μια και ο λόγος περί αθλητικού δικαστή και κλήσεων σε απολογία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς από τους λειτουργούς της αθλητικής Δικαιοσύνης, πού να πρόσεξε κάποιες δηλώσεις του Παοκτζή Επικοινωνία. Τι είπε ο Επικοινωνίας ; «Η δικαστής είχε προαποφασίσει», είπε !

Φυσικά, το αν το μυαλό του συγκεκριμένου κυρίου συνδέεται με τον αφαλό του, είναι κάτι πού απαιτεί επιστημονικές γνώσεις γιά να το ισχυριστεί κάποιος. Το ερώτημα πού τίθεται όμως, είναι δεν είναι αν ο Επικοινωνίας έχει συναίσθηση του τι λέει. Είναι αν με αυτές τις δηλώσεις του ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ. Αν ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τους κανονισμούς, πού απαγορεύουν τις δημόσιες κρίσεις. Διότι δεν είναι δυνατόν, να απειλούνται παράγοντες πού είπαν μια κουβέντα παραπάνω γιά ένα διαιτητή

και τύποι σαν τον Επικοινωνία του πάοκ να ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ και να περνάνε στο απυρόβλητο. Κάνω κάπου λάθος ;

Τι είπε ο … σοφός : Παραλίγο να λιποθυμήσει ο εκδότης απ’ τη συγκίνηση !

Τι είπε πάλι ο Μελισσανίδης, ρε παιδιά ! Το είπε και με ξέρανε : «Στο ποδόσφαιρο έχουν μιλήσει και μουγγοί» !

Πω, πω, πω κουβέντα, έ ; . Με άφησε άναυδο. Μα τέτοια σοφία, πιά ; Πρώτη μου φορά το άκουσα κάτι τέτοιο !

Και αυτό πού έπαθα εγώ, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ εκείνο πού έπαθε ο Βασιλάκης, ο εκδότης, με το πού άκουσε την «μελισσανίδειο φοβερή ατάκα», όπως γράφει στην εφημερίδα του … Μελισσανίδη. Τα γόνατά του λύγισαν από την συγκίνηση, το δέος και την κατάνυξη, μπροστά στην απέραντη σοφία του Μεγάλου. Παρά λίγο να λιποθυμήσει νο Βασιλάκης από τη συγκίνηση, αλλά όταν το καλοσκέφτηκε, είπε … «άσε, λιποθυμώ άλλη φορά, έχουμε και εφημερίδα να βγάλουμε αύριο»

Αυτά και … μη χειρότερα.

Αλωνίζουν οι Φιλιππινέζες του Ρώσου

«Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν θα εκφράσει ούτε καν την ανησυχία και τον προβληματισμό της για τη δημόσια στοχοποίηση ΔΙΚΑΣΤΩΝ από τους μισθωμένους κονδυλοφόρους του ΡΩΣΟΥ ΚΛΟΟΥΝ...???

Δεν παρατηρεί καμία απόπειρα αναχαίτισης του έργου δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών...???

Φοβάται η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μήπως σπιλώσει τον «υγιή» επιχειρηματία που σηκώνει το ψευδεπίγραφο λάβαρο του ηθικού πλεονεκτήματος της άθλιας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΧΟΥΝΤΑΣ.... και αφήνει τις Φιλιππινέζες του στα ΜΜΕ να αλωνίζουν...???» ( Maximvs Decimus Constantine Aurelius )

Το χτίσιμο από τώρα

«Συμφωνώ μαζί σου η ομάδα όμως από πέρυσι έχει δείξει σημάδια άσχημα με αποτέλεσμα εφέτος να γίνουν πολλά λάθη και η ομάδα μας να παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο ακόμη και από τα πέτρινα χρόνια...Ας αρχίσουν από τώρα το κτίσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά...» ( Νίκος Ζαχαρόπουλος )

Στα εύκολα και στα δύσκολα

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που γαλουχήθηκα από την στήλη σας διαβάζοντας πρώτα από όλα το οπισθόφυλλο και την στήλη σας στο ιστορικό ΦΩΣ...ΟΣΟ για όλους αυτούς που βγάζουν χτικιό πέρα από την δικαιολογημένη κριτική και στεναχώρια μπορούν να αλλάξουν ομάδα, πρόεδρο, πόλη...και να θυμάστε στα εύκολα ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ - στα δύσκολα Θ Ρ Υ Λ Ο Σ» ( Χριστοφόρος Δασκαλόπουλος )

Τον Χαλίφη

Η εκδίκαση των επεισοδίων στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πάοκ ( μην τα ξεχνάμε αυτά παιδιά ) έχει οριστεί γιά τις 15 Μαρτίου !

Δηλαδή, μετά τους αγώνες πού ήδη έγιναν, με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, αλλά και μετά το ντέρμπι με την Αεκ !

Κι’ είμαι σίγουρος ότι, αν χρειαστεί, θα δώσουν … κι’ άλλη αναβολή ! Γιά να εξευμενίσουν τον Χαλίφη.

Το προηγούμενο πέναλτυ εκτός περιοχής

το είχε δώσει ο Κάκος !

Υπάρχουν αρκετά κοινά σημεία, πού αποδεικνύουν ότι η ιστορία, κάποτε μοιραία επαναλαμβάνεται, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Ηταν λοιπόν 30 Οκτωβρίου 2010, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με 2-1.

Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε με ΠΕΝΑΛΤΥ του Σισέ, ο οποίος είχε ανατραπεί ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ από τον Αβραάμ. Διαιτητής τότε ο περιβόητος Κάκος, ο μετέπειτα θαμώνας της σουϊτας του Σαμπίντι. Πρόγονος δηλαδή του … Ευαγγέλου !

Αυτή όμως δεν ήταν και η μοναδική … ομοιότητα εκείνου του αγώνα, με τον προχθεσινό. Στον Ολυμπιακό έπαιζε ο Μιραλάς, πού έκανε καταπληκτική εμφάνιση και είχε βάλει και το γκολ του Ολυμπιακού περνώντας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ακόμα έπαιζε ο … Πάρντο, όχι όμως ο σημερινός, αλλά ο παλιός, ο τερματοφύλακας. Και τέλος, στο ντέρμπι εκείνο υπήρχε και ένας … Γκαρθία ! Ο Λουϊς Γκαρθία, πού μπήκε αλλαγή στη θέση του Γκοβού στην πράσινη ομάδα».

Διαβάστε επίσης