Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΧΩΡΙΣ … ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ … ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΧΩΡΙΣ … ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ … ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ
Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 - 15:46
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
*** Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί αρχικά στη Λήμνο και στη συνέχεια θα πάει στη Λέσβο.
Και αν του μείνει και λίγος χρόνος, ίσως πεταχτεί και μέχρι τη Μυτιλήνη.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !
Μια πού μπήκαμε στο χορό, πρέπει να τον συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Εγραφα χθες γιά την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρωτοφανούς χυδαιότητας και μένους πού ξεχύθηκε εναντίον του από το Μαξίμου. Χθες ο Τσίπρας, μέσω του γραφείου Τύπου του ανταπάντησε. Όχι όμως στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη … Νέα Δημοκρατία απάντησε, διότι και αυτή προχθές είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας όμως πάλι και … ολίγη ακόμη χυδαιότητα κατά του Μαρινάκη !
Γενικό σχόλιο, λοιπόν γιά την απάντηση της κυβέρνησης στη ΝΔ, με αιχμές και γιά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Πρόκειται γιά μία απολύτως ΑΣΤΕΙΑ σε επιχειρηματολογία απάντηση, όπου στην ουσία ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ απάντηση σε όσα αναφέρθηκε ο Μαρινάκης. Και ειδικότερα, ο Τσίπρας ( διότι περί αυτού ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόκειται ) ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στις εξής κατηγορίες :
· Για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ εκ μέρους του του παγκοσμίως ΣΕΒΑΣΤΟΥ και ακρογωνιαίου λίθου της Δικαιοσύνης, ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ. Ο Τσίπρας, ζαλισμένος από την έπαρση της πρωθυπουργικής καρέκλας, αποδίδει με απίστευτη ευκολία στον εαυτό του διάφορες άλλες θεσμικές εξουσίες, όπως γιά παράδειγμα, του Υπερ - Προέδρου του Αρείου Πάγου.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το τεράστιο θέμα, από μεριά Τσίπρα υπήρξε πλήρης σιωπή. Τσιμουδιά δεν έβγαλε, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας.
· Για την ανάγκη να καλύπτονται πάντα πίσω από non papers, στα βρόμικα και ανήθικα παιχνίδια τους με σκοπό την κατασυκοφάντηση οποιουδήποτε μη αρεστού, δεν υπήρξε επίσης καμία απάντηση, ούτε καν σχολιασμός. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ;
· Γιά την ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ με τον ίδιο τον ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, από τον Τσίπρα δεν υπήρξε ούτε ΑΝΑΣΑ ! Αμάσητη την κατέβασε την χλαπάτσα, διότι, όπως είπαμε ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ! Και τι να πεί δηλαδή, όταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ αυτά πού του καταμαρτυρούν ;
Αυτά είναι και τα κυριότερα και σπουδαιότερα σημεία της απάντησης Μαρινάκη στον Πρωθυπουργό Τσίπρα, πού ΑΤΥΧΩΣ γιά τον τελευταίο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δώσει ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ. Μόνο αριστερίστικες σαχλάμαρες, ακατάσχετη παπαρολογία και λεκτικές παπαρούπες όιπως αυτή πού … θαυμάσαμε στην ΓΕΛΟΙΑ ανταπάντηση του γραφείου Τύπου του Μαξίμου ( και θαυμάστε … σαφήνεια και … καθαρό πολιτικό λόγο ) : «Στόχος του μαύρου μετώπου είναι η παλινόρθωση της πιο εκφυλισμένης εκδοχής του παλιού πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας, της διαπλοκής και του πελατειασμού» !
Αυτό το … «πελατειασμού», είναι τα … πάντα όλα !
Οι ΕΝΘΕΡΜΟΙ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ εφαρμοστές του ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ στην πολιτική ζωή, να μιλάνε γιά «πελατειασμό» άλλων.
ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΧΑΓΗ !
Υπάρχει όμως και άλλο ένα θέμα πού βγαίνει από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και γιά το οποίο επικρατεί απόλυτη ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ από πλευράς Μαξίμου. Πρόκειται γιά την τελευταία παράγραφο της απάντησης του προέδρου του Ολυμπιακού, όπου αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι σκοπεύει να πράξει : «Ο δρόμος προς τη Δικαιοσύνη τον οποίο δηλώνετε ότι θα ακολουθήσετε, είναι ανοικτός, αν και ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ περίτρανα με τις παρεμβάσεις σας ότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ. ΒΕΒΑΙΟ όμως είναι ότι θα τον διαβείτε, όχι διότι το επιλέγετε, αλλά γιατί θα υποχρεωθείτε, προς αποκατάσταση της νομιμότητας ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ» !
Υπάρχουν λοιπόν δυό πραγματάκια σχετικά με την ΧΑΓΗ.
Το ένα, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Κοντονής δεν μπορεί να κάνει κάποιο τηλεφώνημα για να δώσει νομικές συμβουλές.
Και το δεύτερο, ότι στη Χάγη, ειδικότερα, έχει πολλή υγρασία ! Θα ξεπαγιάσουν οι συριζαίοι όποτε θα τους τραβάνε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Καλό είναι να κρατάνε και καμιά ζακέτα, γιά κάθε ενδεχόμενο.
ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΒΑΡΑΩ, ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ» !
Φυσικά, γιά τον ίδιο τον Τσίπρα όλες οι λεπτομέρειες της επίθεσής του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν αποτελούν παρά ένα ακόμη επεισόδιο του σχεδιασμού της πολιτικής του ύπαρξης, η οποία προβλέπει από μία μεγάλη σύγκρουση σε κάθε φάση μεγάλων εθνικών γεγονότων. Γεγονότων πού είτε συνέβησαν, είτε πρόκειται να συμβούν.
Πιο πρόσφατα, για παράδειγμα, ήταν οι συγκρούσεις του για τη Νοβάρτις. Πού πήγε η Νοβάρτις ; Εκεί πού πήγε και η Λαγκάρντ και όλες οι άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Στο μεγάλο αρχείο της επικαιρότητας. Στην Ελλάδα των συριζανέλ, το κάθε θαύμα κρατάει τρείς μέρες και το μεγάλο τέσσερις. Δεν πάει παραπέρα. Κάπως έτσι πιστεύω πως βλέπει ο Τσίπρας την εξέλιξη και με την δαιμονοποίηση του προέδρου του Ολυμπιακού. Είναι γι’ αυτόν, κάτι σαν παρτίδα «πόρτες» στο τάβλι : «Βαράω, χτυπάω και κρύβομαι». Θέμα ολίγων ημερών. Ισως και να έχει δίκιο, απ’ τη μεριά του. Ηδη, με την χθεσινή του απάντηση, έδειξε εμφανέστατα ότι άρχισε να «βάζει μυαλό», να « μη τον τραβάει άλλο τόσο ψηλά τον αμανέ», διότι κατά βάθος ΞΕΡΕΙ με ποιόν τα βάζει. Νομίζω ότι ήδη λερώθηκαν και κάποια βρακάκια, όσο να ‘ναι.
Είναι όμως ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το «ξεχάσει» ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ πού έβαλε στο στόχο του ο Τσίπρας. Αυτό πού έκανε, ήταν πολύ χοντρό, πολύ βαρύ για ένα Μαρινάκη. Και δεν θα ξεμπλέξει εύκολα, όσο η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ 2012 : «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΤ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»
Η τυχερή της ημέρας, πάντως, είναι η Μυτιλήνη. Οπου βεβαιότατα θα τιμηθεί δεόντως από τους κατοίκους, οι οποίοι του ετοιμάζουν ολόθερμη υποδοχή. Και επειδή καμιά φορά η δημοφιλία μπορεί και να φέρει σε δύσκολη θέση τον … αποθεωνόμενο από τα πλήθη, ο Τσίπρας έχει φροντίσει να μην πάει μόνος του, αλλά με παρέα. Πολυπληθή παρέα, είναι αλήθεια, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει πάντα τα μισά.
Και εδώ, υπάρχει μία ιστορική αλήθεια, πού δεν ανατρέπεται ούτε με ψεύτικο δημοψήφισμα, πού λέει, ο λόγος. Το 2012, πού ο πρωθυπουργός μας είχε δηλώσει σε μία από τις γεμάτες αλήθεια συνεντεύξεις του : «Δεν χρειάζεται να έχουμε γιγάντιες ειδικές μονάδες με αποκλειστική αποστολή να δέρνουν τον κόσμο», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μετά βεβαιότητας μάλιστα, ότι θα καταργούσε τα ΜΑΤ με το πού θα αναλάμβανε την εξουσία.
Και τι έγινε, τελικά ;
Ιδού τι λένε τα ρεπορτάζ :
Η Λέσβος έχει μετατραπεί σε πραγματικό φρούριο γιά την προστασία του Τσίπρα, από τι ; Από τις … ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των κατοίκων. Εχουν επιστρατευθεί δυνάμεις ΑΠΟ ΟΛΗ την Ελλάδα και ΑΠΟ ΟΛΕΣ σχεδόν τις υπηρεσίες !
ΕΠΤΑ διμοιρίες ΜΑΤ έχουν σταλεί από την Αθήνα, ενώ δυνάμεις έχουν φτάσει ήδη στο νησί και από Θεσσαλονίκη, Λήμνο, Χίο κ.α.
Επίσης, έχει σταλεί κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, της κρατικής Ασφάλειας, της ΕΥΠ, ακόμη και του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ! Βλέπετε, ή θα είσαι δημοφιλής, οπότε πρέπει να σε προστατεύει η … οικουμένη ολόκληρη, ή δεν θα είσαι, οπότε θα πηγαίνεις σαν απλός τίποτας, ψευταράκος πολιτικός της αντιπολίτευσης και δεν θα σε ενοχλεί κανένας.
Γιατί φοβάται ;
Απορώ όμως με ένα πράγμα. Πως είναι δυνατόν, ένας πρωθυπουργός πού «ασκεί επιτυχημένη πολιτική» και μάλιστα ευαγγελίζεται την «καθαρή έξοδο από τα μνημόνια», να ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τις λαϊκές αντιδράσεις !
Μόνο με drone
Με όλα αυτά τα μέτρα προστασίας, πάντως, είναι δύσκολο έως ανέφικτο να πετάξει κάποιος γιαούρτη στον πολυτάλαντο πρωθυπουργό. Ακόμα και γιά τα drone, έμαθα, έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα αποφυγής !
Πιο μαύρο κι’ απ’ το … μαύρο του Ζουράρι !
Και εντάξει, η αναφορά στο χρώμα του … «μαύρου» στο κείμενο της ανταπάντησης Μαξίμου, μπορεί να εκληφθεί και ως προαίσθηση του συντάκτη της, γιά τα μελλούμενα στις εθνικές εκλογές, όταν και όποτε αυτές αποφασιστούν.
Εκεί θα … χορτάσουν μαύρο, οι συριζανέληδες. Και μάλιστα, πολύ … σκούρο μαύρο, πιο μαύρο και από τον αράπη του Ζουράρι !
Ολοι γιά ύπνο !
Εχω κι’ άλλη απορία. Αφού θα πάνε χιλιάδες αστυνομικοί στη Μυτιλήνη, ποιοι θα φυλάνε εμάς τους ταλαίπωρους στην Αθήνα ;
Πάει, νομίζω ότι θα πρέπει να πέσω και να κάνω ότι κοιμάμαι, μπας και πέσω σε περίπτωση κακοποιού πού πιστεύει στο δόγμα Τόσκα και με λυπηθεί.
«Ακροδεξιοί» θα είναι
Μην μασάτε, το παραμύθι το έχουν έτοιμο. «Ακροδεξιοί» θα πούνε ότι προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια.
Διότι ο ηγέτης πού διατείνεται πως «δύναμή μου είναι αγάπη του λαού», δεν μπορεί παρά να κινδυνεύει αποκλειστικά και μόνον από «ακροδεξιούς». Οι οποίοι, βάση των συλλογισμών του σύριζα, πρέπει να ξεπερνούν το 80 με 85% των Ελλήνων πολιτών ! Τόσοι περίπου είναι αυτοί πού αγανακτούν και διαμαρτύρονται, δηλαδή, σε καθημερινή βάση.
Το νέο «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης»
Α, να μην ξεχάσω. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα στη Μυτιλήνη ο Τσίπρας θα αποκαλύψει το … νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το οποίο, ο κάθε Ελληνας πολίτης δικαιούται τουλάχιστον ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης την ημέρα. Και τώρα πού η Ελλάδα φεύγει πιά από τα μνημόνια και βγαίνει στις αγορές, είναι εφικτή η εφαρμογή του.
( Ξέρω κι’ άλλα ανέκδοτα «Τσίπρα», αλλά δεν μα ςπαίρνει ο χώρος )
Απίστευτες καταστάσεις με τις προσπάθειες Βασιλειάδη Γκαγκάτση γιά τον Παναθηναϊκό
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ … ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ’ Ο ΙΔΙΟΣ !
Όλα τα βλέμματα των απανταχού βάζελων έχουν επικεντρωθεί σήμερα στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, με μοναδικό θέμα το «SAVEPANATHINAIKOS».
Την εισήγηση γιά το ποια κομπίνα θα εφαρμοστεί προκειμένου να γλιτώσει (;) η προσφιλής ομάδα τον υποβιβασμό, θα την κάνουν φυσικά οι Γκαγκάτσηδες της Σούπερ Λίγκα, οι οποίοι προηγουμένως την έχουν συζητήσει με τον υφυπουργό Βασιλειάδη, ο οποίος με τη σειρά του την συζήτησε με τον πρωθυπουργό Τσίπρα, πού έδωσε και την τελική εντολή :
«Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά να κόψετε τα λαιμά σας να σωθεί ο Panathinaikos. Δεν θέλω να μείνει στα δικά μου χέρια».
Ετσι πού λέτε, μαζί – μαζί την έχουν φτιάξει την … «φόρμουλα» ( έτσι λέγεται η ΚΟΜΠΙΝΑ στη γλώσσα της Σούπερ Λίγκας ) ο Βασιλειάδης, ο Γκαγκάτσης, ο Στράτος ( μιλάει και αυτός πού και πού ) και οι λοιποί γκαγκατσιάρηδες ( κατά το γκαγκανιάρηδες ).
Ένα μόνο δεν ξέρω αν έχουν λάβει υπ’ όψιν τους όλοι αυτοί πού θέλουν να σώσουν τον Παναθηναϊκό :
Ο … ΙΔΙΟΣ ο Παναθηναϊκός … θέλει να σωθεί; Και με ποιες προϋποθέσεις ; Τι, να σωθεί και να … πληρώνει μέχρι ν α βγάλει ο ήλιος κέρατα ; Δεν … σφάξανε.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ;
Εχω και άλλη απορία, σχετικά. Και να μου συγχωρεθεί παρακαλώ η όποια άγνοια προκύπτει από τις απορίες μου, διότι ειλικρινά έχω φτάσει σε σημείο να μη μπορώ πλέον να βγάλω άκρη με τα συμβαίνοντα στον Παναθηναϊκό και ποια … απ’ όλα τον οδηγούν στον υποβιβασμό !
Αν δεν κάνω λοιπόν σοβαρό λάθος, η Σούπερ Λίγκα θα συνεδριάσει γιά να σώσει τον Παναθηναϊκό από την ποινή του υποβιβασμού πού προβλέπεται γιά την αδυναμία κατάθεσης φακέλου αδειοδότησης, σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΠΟ.
Μάλιστα. Από την … άλλη (;) όμως, διαβάζω ότι στερεότυπα πλέον κάθε εβδομάδα αφαιρούνται και από τρείς βαθμοί στην βαθμολογία του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, διότι δεν πλήρωσε τον ένα, τον άλλο, τον τρίτο και πάει λέγοντας, ποδοσφαιριστή.
Η ερώτηση είναι, από ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ πού προβλέπει βαθμολογικές κυρώσεις γιά τον όποιο δεν πληρώνει, ΠΩΣ θα σωθεί ο Παναθηναϊκός ; Τι να την κάνει την αδειοδότηση, όταν από μόνος του πάει γιά υποβιβασμό, με το πολύ απλό σύστημα, «δεν πληρώνω» ;
Και εν πάση περιπτώσει, όταν το ποδοσφαιρικό σύμπαν συστρατεύεται γιά να σώσει τον Παναθηναϊκό, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ … ΠΛΗΡΩΣΕΙ ο … «στρατηγικός κακοπληρωτής» ( σύμφωνα με την ακριβή διατύπωση της ΦΙΦΑ ) Αλαφούζος ;
Κορόϊδο είναι να πληρώνει, όταν ξέρει πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να υποβιβαστεί, σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ;

Διαβάστε επίσης

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

Όταν ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ασχολούνται μαζί τους, η άποψη πού σχηματίζεται είναι ότι τα παιχνίδια Πανελευσινιακός – Πάοκ και Απόλλων Λάρισας – Αεκ ( με όμοιο σκορ, 0-7 και τα δύο !!! ) ΣΤΗΘΗΚΑΝ!- Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης