Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ : Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ : Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 15:42
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
*** Δέκα ομάδες ζητούν να φύγει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό.
Φιρί φιρί το πάνε δηλαδή να ακούσουν την απάντηση : «Αντε γ…θείτε»!
Η ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΤΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ : «ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ’ ΜΥΓΕΣ Κ@ΛΟ ΚΙ’ ΕΧ@ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟ» !
Εις φάλαγγαν κατ’ άνδρα οι συριζαίοι επιτίθενται συνεχώς εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού. Τη σειρά χθες πήρε ένας δημοσιογράφος ονόματι Καρτερός. Δεν πρόκειται περί ενός τυχαίου Καρτερού, αλλά περί του, υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού.
Τον ξέρατε ; Αν είσαστε έστω και περιστασιακοί αναγνώστες της ΑΥΓΗΣ των πεντακοσίων μονίμων αναγνωστών ή πιο παλιά του Ριζοσπάστη, την εποχή πού διανέμονταν δωρεάν, ίσως κάτι να σας θυμίζει. Ηταν διευθυντής και στα δύο αυτά έντυπα, πού απέχουν ιδεολογικά μεταξύ τους όσο η Γη από τον Αστερισμό του Κενταύρου.
Ομιλούμε για την προσωπικότητα του δημοσιογράφου Θανάση Καρτερού, ο οποίος διέπραξε … το καθήκον του να συμπαρασταθεί στον σε κατάσταση αμηχανίας ευρισκόμενο ευεργέτη του Τσίπρα, όχι όμως με την επίσημη ιδιότητά του ως προϊστάμενος του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου, αλλά μέσω … Face book. Ως αυτοτελής προσωπικότητα, δηλαδή. Και νομίζω ότι αξίζει και την αναφορά από τη δική μου στήλη και την ανάλυσή της, ως προσωπικότητα δημοσίου, πλέον, προσώπου.
Ο Καρτερός ( τον οποίο έχω την ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩ προσωπικά ) περιγράφεται από συναδέλφους πού τον γνωρίζουν καλύτερα ως «μετρ της κομματικής προπαγάνδας, μάστορας της στρεψοδικίας, πού βρίσκει τρόπο, ακόμα και στις λιγότερο υπερασπίσιμες γιά το κόμμα του στιγμές να γεννήσει καταδικαστικές ευθύνες γιά τον αντίπαλο» !!! ( Ανδρέας Πετρουλάκης ).
Από το σχετικό άρθρο του ιδίου, αντιγράφω : «Δεν διστάζει να κάνει εμπαθείς επιθέσεις, λελογισμένες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας, ευφυώς ετεροβαρή ανάγνωση των πραγμάτων αρκεί να υπηρετεί το σχέδιο. Και καμιά φορά, να ρίχνει και ένα άλλοθι αντικειμενικότητας όταν μία υπόθεση έχει φουντάρει έτσι κι’ αλλιώς».
Αυτά από έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξιόλογο και αξιοσέβαστο ( από τους συναδέλφους του κυρίως ) δημοσιογράφο και σκιτσογράφο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αιχμηρή πέννα και καυστική κριτική ματιά, ο οποίος αναρωτήθηκε – πολύ εύστοχα - στο ίδιο κείμενό του : «Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, τη στιγμή πού υποτίθεται ότι φορά ένα προσωπείο επιτέλους κανονικότητας, διαλέγει έναν κατ’ εξοχήν συγκρουσιακό, αδιάλλακτο και εχθροπαθή δημοσιογράφο να δώσει τον τόνο της επικοινωνίας στο γραφείο του ;»
Νομίζω ότι την απάντηση ο Πετρουλάκης την παίρνει ΣΗΜΕΡΑ, από τον ίδιο τον Καρτερό, πού έχει αναλάβει το πιο ΒΡΟΜΙΚΟ επικοινωνιακό κομμάτι, αυτό πού αφορά πρώτα τις επιθέσεις κατά του Μαρινάκη και παράλληλα τις εξυπηρετήσεις ( επικοινωνιακές βεβαίως ) στο μεγάλο του ( οπαδικό ) … αμόρε, τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.
Ομιλώ γιά ΜΕΝΟΣ του συγκεκριμένου «μάστορα της στρεψοδικίας» το οποίο εκδηλώνεται όποτε παραστεί επικοινωνιακή ανάγκη, σε συνδυασμό πάντα με τα υμνολόγια προς τον Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι.
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω κείμενό του, πού γράφτηκε ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, πού το μεγάλο συριζαίϊκο σκάνδαλο με τη ΣΕΚΑΠ βρισκόταν στην κορυφή της επικαιρότητας. Εύγλωττος τίτλος του κειμένου του Καρτερού … «Ιβάν ο Τρομερός» !
Οπου ο «μάστορας της στρεψοδικίας» και ταλαντούχος «διαστρεβλωτής της πραγματικότητας» με φραστικές καρικατούρες και ομιχλώδη επιχειρήματα ανακατεύει πράγματα με καμία σχέση ή σύνδεση μεταξύ τους, όπως : Τους χιλιάδες καπνοπαραγωγούς, τις τετρακόσιες οικογένειες πού τρώνε ψωμί από τον Ιβάν, τους Ναζί πού – όπως ισχυρίζεται - «αποκαλούσαν τους Ρώσους στρατιώτες Ιβάν» (!!! ) «γιατί τους θεωρούσαν κατώτερο είδος, χαζούτσικους, μπουνταλάδες, πρώτη ύλη γιά τα κανόνια και τη ναζιστ9ικ΄πη βιομηχανία θανάτου» κ.α.
Και πού συνδέονται όλα αυτά με τον «δικό μας» Ιβάν ; «Οσο τον θεωρούσαν βολικό, όλα ήταν μέλι – γάλα». Και πως … ήταν μέλι γάλα ;Μα… «μπαινόβγαινε στο γραφείο του Σαμαρά, έκανε επενδύσεις, αγόρασε τον ΠΑΟΚ και ό,τι άλλο αγόρασε» Και «τον έπεισαν να πάρει και τη ΣΕΚΑΠ, για εθνικούς λόγους» ! ( Δηλαδή τι μας λέει ο ποιητής ; Ότι ο Σαμπίντι δεν ήθελε να αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ, αλλά τον έπεισε ο Σαμαράς. Για το πρόστιμο όμως πού ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, τσιμουδιά ο μάστορας της στρεψοδικίας ).
Και τώρα, πού ο Ιβάν «αποφάσισε να μην παίξει με τον Μαρινάκη» ( να ‘τος πάλι ο Μαρινάκης ! ) «τον Αλαφούζο και τα άλλα καλά παιδιά» έγινε … «Ιβάν ο Τρομερός» !
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥ : «ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ» !
Το κορυφαίο και αντιπροσωπευτικό της … δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας και της αντικειμενικής άποψης – κατά την ταπεινή μου άποψη – πόνημα του Καρτερού, είναι το περίφημο άρθρο του με τον μνημειώδη τίτλο … «Είναι ο Τσίπρας, μπουμπούνα» !
Με αυτό προσπάθησε να εξωραΐσει την απόφαση του Τσίπρα να υπογράψει και νέο Μνημόνιο.
Δεν γνωρίζω αν η σύνταξη του απαράδεκτου non paper το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οφείλεται σε μαλακία του Καρτερού, αλλά το θεωρώ πιθανότατο. Λόγω πάθους, κόμπλεξ, μένους και κομματικής έπαρσης και αλαζονείας της εξουσίας. Διότι κάποιοι ίσως να εκλαμβάνουν τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ από διευθυντής του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ σε προϊστάμενο του γραφείου Τύπου του Τσίπρα, ως … επαγγελματική καταξίωση. Περιχυμένη βεβαίως με «όλα τα καλά» συνεπακόλουθα, όπως η έπαρση και η αλαζονεία.
Δεν θα μπορούσε ποτέ να μην πάρει θέση ο Υπουργός Δικαιοσύνης συριζανέλ στις επιθέσεις εναντίον Μαρινάκη !
ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
Είπαμε, ένας – ένας, μην … πλακωθεί κανένας ! Μόλις τελειώνει ο ένας, ακολουθεί ο άλλος. Ολοι τους, της ίδιας κομματικής συνομοταξίας. Συριζαίοι «λειτουργοί» της κυβέρνησης, πού θεωρούν αδιανόητο να είναι έξω από τον χορό της λάσπης κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σειρά λοιπόν είχε – καλώς τονα κι’ ας άργησε – ο … Κοντονής ! Μάλιστα, φίλοι μου, αν τον είχατε ξεχάσει, εδώ είναι κι’ αυτός, ακμαίος, δυνατός.
Συνέντευξη έδωσε πού λέτε ο Κοντονής ( φυσικά στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαμπίντι, μην ξεχνιόμαστε κι’ όλας ) με σκοπό κΑΙ ΑΥΤΟΣ να βρίσει τον Μαρινάκη. Μην τυχόν δηλαδή και μάθει ο Τσίπρας ότι δεν πήρε θέση και δεν έβρισε και τον … κακοχαρακτηρίσει.
Και όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Χαριτάτο για το τηλεφώνημα Μαρινάκη στον Τζανακόπουλο, απάντησε ως εξής : «Δεν φέρει τη σφραγίδα του ελληνικού κράτους (!) Αυτού του τύπου την επικοινωνία, τις μεταμεσονύχτιες ώρες, είναι γιά άλλη εποχή, για να μην πω γιά άλλες χώρες. Αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω» !!!
Πρώτον, Κοντονή, δυστυχώς δεν … αντιλαμβανόμαστε τι θέλεις να πείς, μιλώντας γιά τη … σφραγίδα του ελληνικού κράτους ! Δυσνόητος και ανεξήγητος, ως συνήθως. Δεύτερον, εκμεταλλεύεσαι την διάθεση της εκπομπής πού βγαίνεις να σου «συγχωρήσει» το οποιοδήποτε «λάθος» με το να εξακολουθείς να ΨΕΥΔΕΣΑΙ και μάλιστα ασύστολα.
Διότι ξέρεις πολύ καλά ότι «μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ». Απαγορεύεται, ακόμα και σε ένα … υπουργό Δικαιοσύνης, όσο ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ και να είναι, να ισχυρίζεται ότι ένα τηλεφώνημα πού έγινε πριν τις δέκα και μισή το βράδυ, είναι … «μεταμεσονύχτιο».
Και κάτι ακόμα, πού αποδεικνύει το πόσο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ είσαι, Κοντονή.
Είπες ότι «όλες οι ανακοινώσεις του Μαξίμου μιλούν γιά διωκόμενο». ΨΕΜΑΤΑ λες πάλι. Το NON PAPER του ΤΣΙΠΡΑ δεν μιλάει γιά «διωκόμενο». Για ΕΝΟΧΟ μιλάει, προκειμένου να προκαταλάβει ή να επηρεάσει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Της οποίας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, σε έχουν κάνει … υπουργό !!!
ΩΣΤΕ … ΣΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ; ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ !
Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ
Ώστε … σώθηκε ο Παναθηναϊκός ; Κάποιο λάθος κάνετε !
Ώστε λοιπόν ο Παναθηναϊκός … «σώθηκε» ! Ετσι λέτε, έ ; Εγώ όμως λέω ότι αντιθέτως ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ Και ιδού το σκεπτικό μου :
Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να … ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ η ποινή του υποβιβασμού από την ποινή των ΜΕΙΟΝ ΕΞΙ βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Πού σημαίνει ΑΝΤΙΟ σε κάθε σκέψη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Επίσης, περιορισμό στις μεταγραφές. Πού σημαίνει … καλά κρασιά γιά τη δημιουργία νέας ΔΥΝΑΤΗΣ ομάδας.
Ακόμη, πέρα από τα παραπάνω, υπάρχει εν ισχύ και ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ γιά ΕΝΑ χρόνο. Δηλαδή, αν ο Παναθηναϊκός και την επόμενη περίοδο δεν καταφέρει να πάρει μία από τις ευρωπαϊκές θέσεις στη βαθμολογία ( πού ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τα καταφέρει ) η ποινή ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
Επίσης, η ΟΥΕΦΑ έχει ανακοινώσει επίσημα και ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε, την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ μεταγραφών – προφανώς – ΞΕΝΩΝ ποδοσφαιριστών !
Και τέλος, όπως διαβάζω, από Δευτέρα πρώτα ο θεός, ΟΟΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα αρχίσουν να καταθέτουν προσφυγές γιά αυτά πού τους χρωστάνε. Πού σημαίνει ότι ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Ελάτε λοιπόν και πέστε μου τώρα εσείς, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ : Να έπεφτε φέτος με ορίζοντα να ξανανέβει του χρόνου με καινούργια ομάδα, ή αυτά πού τον σώζουν τώρα, αλλά τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ γιά ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ακόμη ;
Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ … ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ !
Τριάντα τέσσερις χιλιάδες τετρακόσια είναι τα εισιτήρια πού θα δοθούν στις ομάδες γιά τον τελικό Κυπέλλου.
Απ’ αυτά, 17.200 θα δοθούν για τους οπαδούς της Αεκ, 15.200 για τους οπαδούς του Πάοκ και 2.000 για τους οπαδούς της … Παρτιζάν !
«Θα του χρωστάνε και τα σώβρακα πού φορούν»
«Μόνο σε εμένα φαίνεται πως η υπόθεση "Noor-1" θα εξελιχθεί σε άλλο ένα κόλαφο για την συγκυβέρνηση, με ποινικές ευθύνες που θα τρέχουν αρκετούς συριζανέλ για χρόνια; Κι εντάξει, το σανό μπορεί να τον τρώει ο κοσμάκης, αλλά όταν η υπόθεση κλείσει, οι αποζημιώσεις που θα κερδίσει ο Μαρινάκης από τα δικαστήρια για την ηθική του βλάβη είναι πολύ μεγαλύτερες από οτιδήποτε αντέχουν να πληρώσουν οι σημερινοί μηχανορράφοι. Και καθώς η δικογραφία δεν περιέχει το όνομα του Μαρινάκη, όπως έγραψε ο δικηγόρος κάποιων αθωωθέντων εδώ στο Facebook, αλλά προστέθηκε εκ των υστέρων με μαρτυρία του ισοβίτη Γιαννουσάκη (που συνομιλούσε μυστικά με τον Καμμένο από τον Κορυδαλλό), είναι εξαιρετικά απίθανο να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο. Για πολιτικούς λόγους μπορεί να το θέλουν αυτό στη συγκυβέρνηση, ώστε να μείνει η λάσπη χωρίς να υπάρξει δικαστική απόφαση, αλλά αυτά που γράφουν τώρα περί "ναρκέμπορα" είναι αδίκημα (δυσφήμιση) ούτως ή άλλως. Δηλαδή, μετά από μερικούς μήνες, έχοντας χάσει τις εκλογές και μην επηρεάζοντας πλέον την εισαγγελία, άνθρωποι σαν τον Καμμένο και τον Τζανακόπουλο θα βρεθούν να χρωστάνε στο Μαρινάκη και τα σώβρακα που φορούν. Πιθανόν να νομίζουν πως θα διαπραγματευθούν κάπως την ασυλία τους, δεν ξέρω. Ή απλώς έχουν καβαλήσει το καλάμι, όπως εκείνος ο Βαξεβάνης. Ίδωμεν και οψόμεθα» ( George Mathioudakis ).
Πεντρόσα
Στον πάγκο της Σετούμπαλ ήταν ο Αντρέ Πεντρόσα στο ντέρμπι ουραγών του Σαββάτου με τη Φιρένσε, η οποία κέρδισε 0-2 εκτός έδρας. Δεν τον έβαλαν ούτε λεπτό.
Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί αυτό το παιδί κάποια στιγμή αυτός να πάρει τη θέση π.χ. του Ανδρούτσου !
Ντανίλο
Ντανίλο Μπαρμπόσα, Βραζιλιάνος μέσος 22 ετών ( 28. 02. 1996 ), 1.82, 73 κιλά.
Εκ πρώτης, δείχνει καλή περίπτωση. Ξεκίνησε το 2014 στη Μπράγκα, με 23 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Το 2015 ( 19 ετών )πήγε στη Βαλένθια όπου έκανε 19 συμμετοχές. Την περίοδο 2016 – 17 έπαιξε στη Μπενφίκα, δύο αγώνες όλους κι’ όλους και στη συνέχεια είχε έξι αγώνες στη Σταντάρ Λιέγης, χωρίς ιδιαίτερη διάκριση.
Φέτος ξαναγύρισε στη Μπράγκα, όπου έκανε συνολικά 44 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, επιτυγχάνοντας τέσσερα γκολ, όλα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του.
Το 2015 ο Ντανίλο έπαιξε και στην Εθνική Βραζιλίας Κ.20, με έξι συμμετοχές και ένα γκολ.
Ερνάνι
Ο Ερνάνι εξακολουθεί να τρώει πάγκο. Ο Κονσεϊσάο δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι προτιμά τον Μπραχίμι γιά τη θέση του αριστερού μέσου, με τον Ερνάνι περιστασιακή αλλαγή.
Ο Ερνάνι έχει φέτος 11 συμμετοχές στην Πόρτο, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Καλέρι
Τζόναθαν Καλέρι ( ή Καγέρι, όπως θέλετε πέστε τον ). 1.81ύψος, 77 κιλά. Αργεντίνος, 24 ετών.
Είναι σέντερ φορ, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σκόρερ, ή τουλάχιστον δεν το έχει δείξει ακόμα.
Η Λας Πάλμας τον προτίμησε για την επίθεσή της, από τους Αραούχο και Λιβάγια, αλλά με 8 γκολ σε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλα 3 σε 4 συμμετοχές στο Κύπελλο, δεν νομίζω ότι απέδειξε κάτι. Τα ίδια και την περασμένη περίοδο στη Γουέστ Χαμ, όπου έπαιξε 22 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ ! Να πω τώρα ότι «κάνει» ; Όχι, δεν το λέω.

Διαβάστε επίσης

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

Όταν ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ασχολούνται μαζί τους, η άποψη πού σχηματίζεται είναι ότι τα παιχνίδια Πανελευσινιακός – Πάοκ και Απόλλων Λάρισας – Αεκ ( με όμοιο σκορ, 0-7 και τα δύο !!! ) ΣΤΗΘΗΚΑΝ!- Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης