Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τη γλίτωσε με μικρό σκορ λόγω ντέρμπι στο Αϊντχόβεν

Τη γλίτωσε με μικρό σκορ λόγω ντέρμπι στο Αϊντχόβεν
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:45

*** Αξιοι συνεχιστές του θρύλου της Αεξάρας οι νέοι της.

Εχασαν από τον Αγιαξ με ... 6-0 !

*** Εντάξει, η Daily Mail ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΦΙΛΟΤΙΜΟ υπάρχει ;

*** Αλήθεια, ρε Δημητράκη, πως τον λένε αυτόν πού σας έβαλε δύο γκολ ; Ποκοπίκο ;

ΤΡΙΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ... ΕΦΤΑ – ΜΗΔΕΝ !

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ : ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΤΣ.Λ. !

Τρία έφαγε η Αεκ από τον Αίαντα. Λίγα είναι. Η μάλλον, όσα ακριβώς έπρεπε, λαμβανομένου υπ' όψιν ότι ο Αίας την Κυριακή παίζει ντέρμπι εκτός έδρας, στην έδρα της Αϊντχόβεν. Ποιος ο λόγος λοιπόν να σκιζόταν να βάλει κι' άλλα ; Ούτως ή άλλως και κανένα δεν έφαγε και την ΠΡΙΜΑΡΑ της νίκης την ενθυλάκωσε.

Και μια και τα' αναφέραμε, ξέρετε πόσα δίνει φέτος μία νίκη στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ; 2.700.000 ευρώ ! Η αν προτιμάτε, 2,7 εκατομμύρια ! Αυτά τα λεφτά τα τσέπωσε ήδη ο Αίας. Ποιος ο λόγος λοιπόν να εντείνει τις προσπάθειές του και γι' άλλα γκολ ; Αν ίσχυε βεβαίως και κανένα πριμ γιά κάθε γκολ, ο Αίας δεν θα σταματούσε. Γύρω στα εφτά θα έγραφε το κοντέρ.

Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ομάδα γιά εφτά γκολ ήταν το Αεκάκι προχθές το βράδυ. Υστερούσε σε όλα. Στα πάντα όλα, πού λέει κι' ο Νικόλας. Όχι μόνο στις μονάδες, όπου ο Αγιαξ διαθέτει παίκτες πολλά επίπεδα παραπάνω, αλλά ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, στην τεχνική ηγεσία, πού λέμε.

Ουζουνίδης, λέει, με ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ ! Δεν πάει ρε παιδιά, δεν ταιριάζει, είναι άκομψο, είναι γιά γέλια. Πάει ο προπονηταράς με την Αεκ να αντιμετωπίσει τον Αίαντα, όπως θα πήγαινε με τον Πλατανιά ή τον Εργοτέλη, όταν ήταν προπονητής σ' αυτές τις ομάδες. Με πούλμαν μπροστά στο τέρμα, με εφτά αμυντικούς, ένα οργανωτή και ένα προωθημένο, πού έπαιζε κάτω από τη σέντρα. Και όλοι αυτοί, ασήμαντης έως μηδενικής ποιότητας.

Αποτέλεσμα ; Δεν είναι μόνο το 3-0, πού όπως είπαμε, δεν απεικονίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Είναι και τα κωμικοτραγικά στατιστικά, όπου η Αεκ εμφανίζεται με ... ΜΗΔΕΝ ΣΟΥΤ προς την εστία !

Για σιγά, ρε παιδιά, ολόκληρο ενενηντάλεπτο σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και να υπάρχει ομάδα πού να μην έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ στην εστία ; Ψάξ' τε όλους τους αγώνες και αν μου βρείτε ΜΙΑ ομάδα με αυτό το εξευτελιστικό στοιχείο, να μου πείτε να ζητήσω συγνώμη !

Και μη βγεί κανείς να μου πεί, τι να σου κάνει ο Ουζουνίδης, αυτούς τους παίκτες του δώσανε, με αυτούς παίζει. Τον ακούσατε ποτέ να κάνει παράπονο γιά τους παίκτες πού του δώσανε ; Είπε ποτέ τίποτα γιά το ότι δεν του έκαναν καμία μεταγραφή ; Εβγαλε ποτέ από μέσα του καμία απογοήτευση γιά κάτι ; Επομένως, αν δεν είναι απολύτως υπεύθυνος, τουλάχιστον είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

Τ' ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ετσι είναι, κύριοι. Ουδεμία επένδυση στο ποδόσφαιρο, είπεν και ελάλησεν ο τιτανοτεράστιος μεγιστάνας διοικητής. Προτιμητέον να μπεί η τριανταρού στην απομέσα, παρά να την δαπανήσομεν εις ασκόπους και δαπανηράς δαπάνας.

Ετσι είναι ; Φάτε τη τώρα ! Και κοιτάτε τα άστρα του τσάμπιονς Λιγκ με τα πόδια ψηλά και ορθάνοιχτα. Και να γελάει όλη η Ολλανδία με την εμφάνιση της ομάδας σας. Μια άθλια εμφάνιση, μιάς άθλιας ομάδας. Ένα ποδοσφαιρικό συνονθύλευμα, με δύο – τρείς ποδοσφαιριστές ποιότητας, πού και αυτοί παρουσιάζονται «κακομαθημένοι», από την ασυλία πού απολαμβάνουν στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και γιατί να κάνω μεταγραφές, σε ρωτάει με το γνωστό υφάκι του. Εχω Κλωναρίδη, πού είναι μια νέα μεταγραφή, ασχέτως αν έχει παίξει σε δεκαεπτά ομάδες ως τώρα και ποτέ δεν έπιασε σε καμία. Τον αναγέννησε όμως ο Μαρίνος, ο θαυματοποιός. Εχω τον Γαλανόπουλο, πού θα κάνει θραύση στις παγκόσμιες αγορές και θα μου φέρει πολλά εκατομμύρια. Ο.Κ. παίξε με τον Γαλανόπουλο και τον Κλωναρίδη και τον Μπακάκη πού μασάει σίδερα, σαν τον Κουταλιανό. Τρώγε τις τριάρες ( και πού ... είσαι ακόμη ! ) και μη μιλάς.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ :

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ !

Είμαι υποχρεωμένος να σχολιάσω την περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, μετά από τον χείμαρρο αντιδράσεων φίλων μου στο διαδίκτυο και αγανακτισμένων φιλάθλων, πού έφτασαν ως εμένα. Με πολύ λίγα λόγια, ήταν απρόσμενα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ, όσο απογοητευτική μπορεί να είναι μία απεγνωσμένη προσπάθεια ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΑΣΧΗΜΙΑΣ !

Οσο και αν προσπάθησε ο περιγραφέας, η αλήθεια ήταν μία και ήταν αυτή πού έβλεπε όλος ο κόσμος : Ότι ο Αίας έπαιζε ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ! Ότι η Αεκ αδυνατούσε να οργανώσει σωστά μία επικίνδυνη επίθεση, ότι το βασικό της μέλημα ήταν η ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, με τυφλές αποκρούσεις, ίσα γιά να φεύγει η μπάλα και όπου ήθελε ας πάει.

Αυτή ήταν η ΕΙΚΟΝΑ, αυτό ήταν το ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑ της απόδοσης της Αεκ, πού ΜΑΤΑΙΩΣ προσπαθούσε ο τηλεπεριγραφέας να ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ με τους συνεχείς και αδιάκοπους επαίνους γιά μία ομάδα πού στο τέλος της ημέρας δεν είχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη, χειρότερη.

Αυτή η ομάδα, φίλε Χρήστο, μόνον ένα Αίαντα θα μπορούσε να κερδίσει – και αυτόν υπό προϋποθέσεις : Τον Αίαντα ... Σαλαμίνας !

Οσο γιά τα γκολ πού δέχτηκε, το ένα προήλθε από τον παίκτη πού «ήταν αφύλαχτος», το δεύτερο από «λάθος του Σιμόες» και το τρίτο ήταν τυχερό, αφού ο Ποκοπίκο «άλλο ήθελε να κάνει, άλλο έκανε» !!!

Εχω διαφορετική άποψη. Αν αυτό το γκολ, το «τυχερό», το έβαζε κανένας Μπακάκης ή κανένας Μάνταλος ( π.χ. ) ο Χρήστος ακόμα θα φώναζε και θα πανηγύριζε, γιά το «γκολ της χρονιάς» !

Νομίζω λοιπόν, ότι ο Σωτηρακόπουλος ήταν μάλλον ο άτυχος της περίστασης :

ΑΛΛΟΝ αγώνα ΗΘΕΛΕ να περιγράφει, ΑΛΛΟΣ του βγήκε.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΤΑ

*** «Που πας ΚΟΥΛΑ κόντρα σε 11 CL;;; Bayern 5, Ajax 4, Benfica 2...» ( Nikos Chondrogiannis )

*** «Όταν δεν υπάρχουν Κομίνης, Παπαπέτρου, Τζήλος και αυτοί που σφυρίζουν δεν ξέρεις που μένουν...» ( Μάκης Σβολιαντόπουλος )

*** «Είπα να ακούσω ραδιόφωνο...πέντε λεπτά άντεξα. Το έκλεισα μετά τη φράση " πια ελληνική ομάδα έχει Τζανετόπουλο?"» ( Lefteris Metaxakis )

*** « Πολύ πόνο στο spor24 για την Άεκ.. Δεν ξέρουν πως να δικαιολογήσουν τον «επενδυτή» Τίγρη και τον Μουρίνιο της Λαμίας..» ( Andreas Giatras )

Διαβάστε επίσης