Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει ο κόσμος! Από την Περιφέρεια Πατούλη το πριμ του Μελισσανίδη;

Γελάει ο κόσμος! Από την Περιφέρεια Πατούλη το πριμ του Μελισσανίδη;
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 12:32

*** Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφέρειας Αττικής, θα συζητηθεί το αίτημα της Αεκ να καταβληθεί ( στο πλαίσιο των έργων αποπεράτωσης του γηπέδου της Ο.ΠΑΠΑΡΙνα ) από την Περιφέρεια το ποσόν των 300.000 ευρώ πού έταξε ο διοικητικός ηγέτης της Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες της ομάδας, για τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού !

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !

«ΠΝΙΓΗΚΕ» ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ – ΜΠΑΡΤΖΗ ;

*** Πριν από δύο χρόνια, είχε κατατεθεί στην εισαγγελέα διαφθοράς (τότε, σήμερα προϊσταμένη της Εισαγγελίας ) Βιργινία Σακελλαροπούλου ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πού αφορούσε τον Φιλιππούση της Επο και τον νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Μπάρτζη.

*** Την καταγγελία έκανε ο γνωστός παράγοντας κ. Δήμος Κασκαντίρης και σύμφωνα με αυτή, η ένδυση των διαιτητών και των παικτών των Εθνικών ομάδων δόθηκε χωρίς διαγωνισμό, αλλά με απ' ευθείας ανάθεση στην εταιρεία NIKE, ενώ, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είχε νωρίτερα ενημερώσει ότι υπήρχαν άλλες δύο γνωστές εταιρείες πού ενδιαφερόντουσαν για τη δουλειά.

*** Δύο χρόνια μετά, δεν υπήρξε από την εισαγγελέα καμία ενημέρωση προς τον καταγγέλλοντα για την πορεία της υπόθεσής του. Υποθέτω, λόγω φόρτου εργασίας της εισαγγελέως. Μήπως όμως πρέπει ΤΩΡΑ να υπάρξει κάποια ενημέρωση ;

ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΣΤΟΝ «COARSE JOHN"

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΣΜΟ ;

*** «Αγαπητέ Μανώλη, γράφεις για τους διαιτητές αστυνομικούς , κάτι που δημιουργεί πιθανότατα διαπλοκή και κακή υπηρεσιακή λειτουργία. Για παράδειγμα, αν σε μια χώρα ο κάθε διαιτητής που ορίζεται και είναι αναγκασμένος να δίνει το κάτι τις του (1.000E) στον coarse John, τότε αυτός ο διαιτητής είναι εκβιάσιμος και θα υπακούει στις εντολές όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην υπηρεσία του.

*** «Οι Ένοπλες δυνάμεις νομίζω απαγορεύουν αυστηρά τον οποιοδήποτε Αξιωματικό της να γίνει διαιτητής. Στην Αστυνομία γιατί το επιτρέπουν; Δεν είναι ένστολοι αυτοί ; Σας ευχαριστώ, Παρασκευή Παρασκευάς»

Ευρωπαίος και Ελληνας επαγγελματίας

*** «Όπως σε πολλά επαγγέλματα δεν επιτρέπεται να έχουν δύο επίσημες δουλειές, οι... παντός τύπου δημόσιοι υπάλληλοι, έτσι θα πρέπει να γίνει και στο ποδόσφαιρο γενικά. Ειδικά οι επαγγελματίες αστυνομικοί δεν μπορούν να ασκούν δεύτερη εργασία. Αλλά τι λέω, γίνεται τίποτα σωστό πουθενά στην Ελλάδα για να γίνει και αυτό; Αλλο πως λειτουργεί ένας ευρωπαίος επαγγελματίας και εντελώς άλλο πως λειτουργεί ο Έλληνας» Χρήστος Αρναούτογλου

Το ... tattoo του Βάτσιου

*** Μαθαίνω ότι ο Αγρινιώτης αστυνομικός - διαιτητής Βάτσιος, έχει στο πόδι του τατουάζ τον «Δικέφαλο» ! Από άλλον αστυνομικό, «σειρά» του Βάτσιου, η πληροφορία

*** Να το χαίρεστε το ... πουλέν σας, κύριοι ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης