Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επειγόντως αντικατάσταση ή τοποτηρητή για τον Μπένετ

Επειγόντως αντικατάσταση ή τοποτηρητή για τον Μπένετ
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 15:20

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΟΥΕΦΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ !

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ : ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Η ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑ ΜΠΕΝΕΤ

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ :

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ Κ.19 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΙΜΑ

ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΤΟΥ !

ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΑΟΥΓΚΟΎΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΑΜΕΣ

*** Θεωρώ πολυσήμαντη και υψηλής σημασίας την ενέργεια του Ολυμπιακού να ζητήσει την τοποθέτηση τοποτηρητή στον Μπένετ. Να του βάλουν δηλαδή του θρασύτατου τουρίστα της διαιτησίας έναν άνθρωπο από πάνω του, να τον ελέγχει και να του ζητά εξηγήσεις για τις πράξεις και την εν γένει δραστηριότητά του πώνω στο σώμα της τραγικής ελληνικής διαιτησίας.

*** Φρονώ όμως ότι θα ήταν ίσως προτιμότερο να ζητήσει και την τοποθέτηση ΥΠΕΡ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ στο αυριανό ντέρμπι, προκειμένου να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ τα σφυρίγματά του Σλοβάκου κολλητού του Μίχελς και να συντάξει σχετική έκθεση απ' ευθείας για την Ουέφα.

*** Οπως και να το κάνουμε και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, το θέμα διαιτητή στο ντέρμπι έχει ήδη λήξει και τώρα πάμε γι' άλλα. Εξ άλλου η διαιτησία μπορεί να είναι πρωταγωνιστικός παράγοντας για την εξέλιξη του ντέρμπι, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός. Η μοχθηρία, η ζηλοφθονία, τα κόμπλεξ και η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, οι βασικές δηλαδή αρετές πού διέπουν τον χαρακτήρα, την φιλοσοφία και την προσωπικότητα εν γένει των διαφόρων θεραπαινίδων της ρώσικης αυλής, είναι οι παράγοντες πού καθορίζουν και την δημιουργία των προϋποθέσεων για τη διεξαγωγή του ντέρμπι.

*** Θα κάνω κάποιες προσωπικές επισημάνσεις, για μερικά από τα ζητήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Και θα ξεκινήσω από τον αγώνα πρωταθλήματος των ομάδων Κ.19, πού θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής, μερικές ώρες πριν το ντέρμπι, στο γήπεδο του Μακεδονικού.

*** Οι πληροφορίες πού έχω από καλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη, αναφέρουν ότι υπάρχουν ΣΧΕΔΙΑ για τον αγώνα των «μικρών», προπομπός για το ματς των μεγάλων. Νομίζω ότι μία επαγρύπνηση με ταυτόχρονη ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των αρχών, θα είναι το ενδεδειγμένο μέτρο πρόληψης. Οι θρασύδειλοι Ουγκάνοι, είναι ικανοί για ο,τιδήποτε ( και αυτό έχει αποδειχθεί ) προκειμένου να βγάλουν τα άθλια ένστικτά τους, ακόμα και σε αθλητές πού δεν τους έχουν φταίξει σε τίποτα.

*** Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ασχοληθεί ( είμαι βέβαιος πως ήδη έχει ) με τον ορισμό των ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ αγώνα. Πρέπει να είναι άνθρωποι ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ και κυρίως ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Να σημειώνουν Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ και πέφτει στην αντίληψή τους και να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το παιχνίδι ή ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να διεξάγεται, αν στις εξέδρες αναρτηθούν τίποτα υβριστικού περιεχομένου, προσβλητικά ή απαξιωτικά για την ομάδα μας πανό.

*** Με την πρώτη ρίψη αντικειμένων, η οποία θα συνεχίζεται χωρίς να λαμβάνονται υπ' όψιν οι νουθεσίες των μεγαφώνων, ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ πάραυτα. Για το τι θα γίνει στη συνέχεια, θα είναι πλέον θέμα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και μόνο.

*** Φυσικά, υπάρχει και ο παράγων ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ πού ασκείται συνήθως σε τέτοια παιχνίδια από τους παράγοντες του πάγκου και το ... «βοηθητικό προσωπικό» πού τοποθετείται εκεί με διάφορες παρελκυστικές ιδιότητες. Μπούλινγκ στον πάγκο του Ολυμπιακού, μπούλινγκ στον τέταρτο, μπούλινγκ στον επόπτη, μπούλιγκ στη φυσούνα, μπούλινγκ παντού. Αυτό (θεωρούν ότι ) είναι το μεγάλο «όπλο τους» κυρίως όταν ... «υποδέχονται» τον Ολυμπιακό.

*** Αυτά σε γενικές γραμμές και για τα ... υποδέλοιπα, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

ΟΛΗ Η ΕΠΟ ΣΤΟ ... ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ !

Η ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΠΤΟΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ

*** Μικρές εξυπηρετήσεις μεταξύ φίλων ( και συμμάχων, έ ; ) Προχθές η Επιτροπή Εφέσεων της Επο ( η ... γνωστή ) έκανε δεκτή την έφεση του Μπάοκ και ΜΕΙΩΣΕ την ποινή πού είχε επιβληθεί στον αναπληρωματικό σέντερ φορ του ονόματι Μπράντον Πτόμας, ο οποίος μετά την μείωση, από τρείς αγωνιστικές σε μία, μπορεί να αγωνισθεί αύριο εναντίον του Ολυμπιακού.

*** Ο Μπράντον Πτόμας είχε τιμωρηθεί αρχικά με τρείς αγωνιστικές επειδή γρονθοκόπησε αντίπαλο. Εξέτισε την μία εξ αυτών, έκανε την έφεσή του και συνοπτικές διαδικασίες ... ξετιμωρήθηκε.

*** Να σας πω τώρα για τον Πτόμας. Χαρακτηριστικό του είναι το ΘΕΟΒΡΟΜΙΚΟ παιχνίδι. Συνηθίζει στις διεκδικήσεις της μπάλας, να πέφτει με την πλάτη πάνω στον αντίπαλό του και να ... σφαδάζει, τάχα, από τους πόνους για να εκβιάσει την αποβολή.

*** Ακριβώς την ίδια τακτική με του Ολιβέϊρα δηλαδή, αλλά ο Πτόμας δεν έχει όριο. Μπορεί να δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις, με την εριστικότητα και το θράσος του και μόνο. Ποδοσφαιρικά, είναι ανάξιος λόγου. Κλασική περίπτωση ... αμπελαλέα !

Ο ΒΡΟΜΙΚΟΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ «ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ» ΤΟΥ ΧΑΜΕΣ !

*** Είμαι σίγουρος ότι τον σούπερ Χάμες θα αναλάβει να «εξουδετερώσει» ο Ντάουγκλας Αουγκούστο, με το γνωστό ΒΡΟΜΙΚΟ, ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του παίξιμο. Νομίζω ότι πρόκειται μακράν για τον πιο ΒΡΟΜΕΡΟ παίκτη του πρωταθλήματος.

*** Δεν έχω λοιπόν καμία αμφιβολία για το τι θα έχει να τραβήξει ο Χάμες, πού είναι και αρκετά ευέξαπτος, όταν τον χτυπάνε βρόμικα, ύπουλα και πούσ@ικα. Πόσο μάλλον, όταν ο διαιτητής πού έχουν στήσει στον αγώνα δεν υπάρχει περ'ίπτωση να τον τιμωρήσει όπως του αξίζει.

*** Και να μην ξεχνάμε ότι την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Τζαμπασοφιά εναντίον της Αεκούλας. Που δεν φαντάζομαι να της ... κακοπέσει κι' όλας, αν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με δυό – τρείς ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Τι, δεν είναι έτσι ;

ΚΑΙ ... ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

*** Πανδαισία γραφικότητας στα επίσημα και τις σουϊτες της Τούμπας. Θα είναι εκεί, Μπαλτάκος, Μπένετ και ... Βελόπουλος. Αφού προηγουμένως θα έχουν περάσει από το ξενοδοχείο του μεγάλου και θα έχουν γευτεί όποιες – όσες εξυπηρετήσεις.

*** Αυτοί είναι και θα είναι σ΄ όλη τους τη ζωή. Μικρόψυχα, κομπλεξικά ανθρωπάκια, καταδικασμένα να φθονούν εκείνους στους οποίους ποτέ δεν θα μοιάσουν και δεν θα φτάσουν.

*** Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός στον ορισμό του διαιτητή. Αντί του Σλοβάκου τσάτσου του Λιούμπος Μίχελς, θα μπορούσαν να ορίσουν ... τον ίδιο τον Λιούμπος Μίχελς ! Θα μας άρεσε τότε ; ***

*** ΕΙΠΕ : «Η πίστη μου στο Χριστό είναι πάνω από τους 70 τίτλους που έχω κερδίσει» ( Νόβακ Τζόκοβιτς ) ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 4/2/2023. ***

Διαβάστε επίσης

Να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Μόνο μία λύση υπάρχει, για να διαφυλαχθεί η κοινωνική ειρήνη, ενόψει αλλεπάλληλων ντέρμπι. Γράφει στο Πολλά… εν ολίγοις, ο Μανώλης Γαβαθιώτης.