Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο προπονητής άλλαξε, οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι

Ο προπονητής άλλαξε, οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι
Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 13:51

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΔΥΣΚΑΤΑΒΛΗΤΟΣ Ο ΜΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟΣ

*** Και η ζωή στο ερυθρόλευκο Βατικανό του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνεχίζεται. Λευκός καπνός έχει βγεί από χθες. Εχουμε προπονητή. Η, αν προτιμάτε το βρετανικό, " THE KING IS DEAD, LONG LIVE THE KING ". Όπως και να το πεί κανείς, όπως και να το εννοήσει, δύο πράγματα είναι σίγουρα : Ότι η ζωή συνεχίζεται και πως ο Ολυμπιακός με καινούργιο προπονητή, συνεχίει την πορεία του.

*** Τα πως και τα γιατί, πόθεν προήλθε το ξαφνικόν του πράγματος, οι λόγοι, τα αίτια και οι αφορμές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, τώρα πού μιλάμε, δηλαδή. Ο Μίτσελ για μένα ήταν πολύ καλός προπονητής, Η, αν προτιμάτε, ΚΑΙ προπονητής. Και το ότι έφυγε έχοντας αφήσει πίσω του μία ομάδα ΑΗΤΤΗΤΗ σε είκοσι δύο αγώνες, είναι ένα θέμα προς προβληματισμό. ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΟΜΩΣ.

*** Αυτές οι αλλαγές προσώπων στις τεχνικές ηγεσίες των ομάδων, είναι συνηθέστατο φαινόμενο. Συνήθως μετά από κάθε αγωνιστική στα διεθνή πρωταθλήματα ακολουθεί ορυμαγδός ονομάτων προπονητών, πού είτε φεύγουνε, είτε έρχονται. Μέσα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική πρακτική και λειτουργία είναι αυτό και όποιος παριστάνει τον έκπληκτο όποτε συμβαίνει τέτοιο γεγονός, είναι ή πρωτάρης στο ποδόσφαιρο, ή υποκριτής.

*** Σήμερα λοιπόν ο Ολυμπιακός θα παίξει με νέο προπονητή στο τιμόνι του, έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς. Όχι ότι ο Μπάοκ είναι κάποιος ακατάβλητος αντίπαλος, αλλά σίγουρα είναι ... δυ/σκατά/βλητος. Εννοώ δηλαδή, όχι εύκολος, για λόγους όχι μόνον αγωνιστικούς.

*** Προσέξτε τώρα πως βλέπω τα πράγματα με τη δική μου οπτική. Η μεγάλη εικόνα, είναι αυτή πού σας έχω ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ εδώ και ΜΗΝΕΣ, ύστερα από συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Ρώσο ιδιοκτήτη του Μπάοκ. Αποφάσισαν να συνεργαστούν όσο πιο στενά γίνεται, με ΣΚΟΠΟ και ΣΤΟΧΟ να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ τους δύο τίτλους. Ο ένας το πρωτάθλημα, ο άλλος το Κύπελλο.

*** Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτευχθεί ο στόχος, ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ σε Επο και ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Πήραν αυτά τα δύο ; Όλα τα μετά γίνονται αφάνταστα ΕΥΚΟΛΑ. Όπως κι' έγινε δηλαδή, με την συμμορία πού ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΕΙ την ΓΚΕΣΤΕΠΟ του Μπαλτάκου και τους Μάνταλο και Μπένετ πού ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ τη διαιτησία και τους διαιτητές. Κάπου εδώ, τελειώνει το παραμύθι πού ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ. Διότι ο δράκος της κυβέρνησης απολαμβάνει τον ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΚΑΡΙΟ ΥΠΝΟ !

ΜΕ ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, Ο ΜΠΑΟΚ ΕΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

*** Το προχθεσινό Μπάοκ – Αεκ, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ και αυτό, λόγω της αγωνιστικής ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ πού επέδειξε η ομάδα του Μπάοκ. Αυτός ήταν και ο λόγος πού ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ διαδικτυακά τους λόγους για τους οποίους ο Μπάοκ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ειδικά αυτό τον αγώνα. Τελικά, τα λόγια πήγαν χαμένα διότι όλα είχαν δρομολογηθεί και το ποτάμι δεν γύριζε πίσω.

*** Σ' όλο τον αγώνα ο Μπάοκ δεν έδειξε ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ότι έπαιζε ντέρμπι, ή αν θέλετε, αγώνα υψηλής σπουδαιότητας για τον ίδιο. Εν ολίγοις, δεν έπαιξε «σαν ΠΑΟΚ». Και μόνο ότι οι τελικές του προσπάθειες ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ήταν ... ΔΥΟ όλες – όλες, ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ γι' αυτούς πού έχουν ... ότα και ξέρουν να τα χρησιμοποιούν. ( Για να γίνει κατανοητή η σύγκριση, οι τελικές ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ του ισόπαλου Ολυμπιακός – Αρης, ήταν ΕΠΤΑ με ΔΥΟ )

ΚΑΙ Ο «ΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ

*** Να προσέξουμε και τη συμπεριφορά του «Σκουφίτσα» προπονητή Λουτσέσκου ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ από το Αεκ. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ήττα με αυτά τα λόγια : «Χάσαμε σήμερα, μπορώ να πάω σπίτι μου και να κοιμηθώ ήρεμος, δεν είδα τον ΠΑΟΚ να πιέζεται υπερβολικά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτούμε από τη νίκη στο επόμενο ματς την Τετάρτη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο» !!!

*** Συμπέρασμα ( δικό μου, πάντα ) ότι ΚΑΙ Ο «ΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ» ήταν στο γαϊτανάκι. Πάμε παρακάτω.

ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

*** Σήμερα βέβαια, ο Μπάοκ με τον Σκουφίτσα στον πάγκο θα είναι διαφορετικός. Θα προσπαθήσει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ και ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ να κρατήσει ανέπαφη την εστία του βασικά, παρκάροντας το γνωστό πούλμαν.

*** Κλασική συμπεριφορά δηλαδή ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ομάδας πού πάει μόνο για το αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενη τις όποιες ΑΤΥΧΕΙΣ συγκυρίες μπορεί να έχουν προκύψει στον ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ αντίπαλό της.

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ

*** Και για να μην ξεχνάμε τις «συμπτώσεις», να θυμηθούμε ότι ο «Σκουφίτσας» είχε αποβληθεί στο Αρης – Μπάοκ, επειδή πέταξε στην εξέδρα των οπαδών κάποιο αντικείμενο. Όμως, ο αθλητικός δικαστής τον «τιμώρησε» με ΜΟΝΟ ΜΙΑ αγωνιστική αποκλεισμό. Όπως «έπρεπε» δηλαδή, για να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ στον πάγκο με την Αεκ, αλλά ΝΑ ΕΙΝΑΙ με τον Ολυμπιακό ! Όλα μξοιάζουν να είναι μετρημένα, ζυγισμένα και προμελετημένα στο Εξυγιαντιστάν

*** Ο ΒΡΟΜΥΛΟΣ (αγωνιστικά ) μέσος Ντάουγκλας Αουγκούστο, που θα έχει σίγουρα τον ρόλο του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, θα παίξει σήμερα λόγω του ΛευκοΡώσου διαιτητή πού ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ την Κυριακή, ενώ του είχε δώσει κραυγαλέες αφορμές.

*** Στόχος, κατά την άποψή μου, να τον βάλουν να ΒΡΟΜΙΣΕΙ τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη και αλλοίμονο ποιος ερυθρόλευκος θα είναι ο τυχερός να πέσει στα ... ποδάρια του. Ελπίζω ότι ο Γάλλος διαιτητής θα τον πετάξει έξω με την πρώτη, για να μην υπάρξουν άλλα επακόλουθα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : ΕΠΟΧΕΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

*** Να μην περνάνε απαρατήρητα κι αυτά. Τον Σιδηρόπουλο έστειλε για διαιτητή στο Βώλος Μπέου – Αεκ, ο Μάνταλος. Και του όρισε παρατηρητή τον ... Ευθυμιάδη !

*** Τι να πούμε τώρα, δηλαδή, ότι ζούμε εποχές ... Κοντονή εν καιρώ Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση ; Ο Κοντονής δεν ήταν πού απειλούσε να μη γίνει ο τελικός Κυπέλλου το 2018, αν δεν ορίζονταν διαιτητής ο Σιδηρόπουλος με επόπτη τον Ευθυμιάδη ;

*** Και έβαλαν τώρα τον απόστρατο πλέον επόπτη, να κρίνει τον τότε διαιτητή του. Τι ... ωραία πράγματα και πόσο ... εξυγιαντικά, έ ;

*** Στο μεταξύ, μαθαίνουμε ότι η Αεκ θα πάει στο Βώλο με «μόνο δύο στόπερ». Και ... λοιπόν ; Τι σημαίνει αυτό ; Και με ... καθόλου στόπερ να πήγαινε, αυτό πού είναι να γίνει, θα γίνει.

*** Και ο Μελισσανίδης, διαβάζω, «πάει στο Βώλο για να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας». Σωστό, αλλά προηγουμένως σίγουρα θα βρίσκεται στο πλευρό του ... Μπέου. Όπως το καλοκαίρι, πού βρίσκονταν παρέα στα τσιπουράδικα της Σκύρου. Θυμάστε ;

*** Ειδικά σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, εκτός από ΝΙΚΗ. Μόνο με νίκη ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ προς το καλύτερο και ο τίτλος πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής στο λιμάνι ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 5/4/2023. ***

Διαβάστε επίσης