Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη δυσαρεστηθούν οι φίλοι μας, Μελισσανίδης, Ιβάν και Αλαφούζος!

Μη δυσαρεστηθούν οι φίλοι μας, Μελισσανίδης, Ιβάν και Αλαφούζος!
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023 - 19:31

*** Γι' αυτόν εδώ τον λεπτεπίλεπτο και εμφανέστατα ευαισθητούλη τερματοφύλακα, οι παίκτες του Ολυμπιακού αποφάσισαν ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ τα τελευταία τρία λεπτά των καθυστερήσεων. Τα λεπτά, έγιναν ... πασούλες στο κέντρο. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ***

*** Εντάξει, κατανοητόν για πολλούς εξ ημών. Όταν πιάνεις ένα 41 %, μπορεί και να επιτρέπεις να κυβερνάει ένας Μελισσανίδης (π.χ.) κάποιον τομέα ***

*** Στατιστικά, είναι σχεδόν βεβαιωμένο. Όποτε χάνει ο Παναθηναϊκός, την επόμενη αγωνιστική τη στήνουν στον Ολυμπιακό με τους διαιτητές, με βασικό στόχο την ήττα, αλλά και το χι δεν είναι άσχημο ***

*** «Κύριε Μανώλη Καλησπέρα. Επειδή είπατε για τον Κατσαφάδο, όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ χρησιμοποίησαν το Καραϊσκάκης για κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις. Τότε ήταν καλός ο Ολυμπιακός» ( Νικόλαος Δροσάτος )

  • Ελπίζω να μας γίνει μάθημα, φίλε ***

ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΜΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ,

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ !

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : «ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ... ΟΜΑΔΩΝ» !!!

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ... «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» κ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ;

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

*** Απόλυτα προσαρμοσμένος στην κυβερνητική αλαζονεία του «έχουμε 41 %, άρα κάνουμε ό,τι θέλουμε και ασχολούμεθα με ό,τι επιλέγουμε», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης προσπάθησε χθες να απαντήσει στην καταπελτώδη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με εμφανέστατη την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

*** Η πρόθεσή του, είναι έκδηλη και αποτυπώνεται στην πρώτη κι' όλας παράγραφο των δηλώσεών του : «Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε σε μία διαδικασία, να συμμετέχουμε στην αντιπαράθεση μεταξύ των ομάδων. Σίγουρα η κυβέρνηση αυτό που οφείλει να κάνει είναι να εφαρμόζει τον νόμο» !

*** Εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι ο Κ.Ε. χαρακτηρίζει με αυθαίρετη ερμηνεία, τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που ΔΙΟΙΚΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο και λειτουργεί στα πρότυπα της Μαφίας» και «ΣΥΜΜΟΡΙΑ πού λειτουργεί με μοναδικό σκοπό να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τον Ολυμπιακό» ... «αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων» !

*** Απορώ πού διέκρινε ο κ. Π. Μαρινάκης «αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων» στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού ! Αναφέρεται δηλαδή κάπου κάποιο ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και δεν το διακρίναμε κι' εμείς ; Η μήπως ο κ. Μαρινάκης ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ μεν ότι υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο «ΟΜΑΔΑ πού λειτουργεί πραγματικά ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ», η οποία αντιπαρατίθεται στον Ολυμπιακό, αλλά ... ( η κυβέρνηση ) δεν θέλει να πάρει το μέρος ούτε του Ολυμπιακού, ούτε της εγκληματικής οργάνωσης πού ... βρίσκονται σε αντιπαράθεση !

*** Δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο Κ.Ε. φίλοι μου. Και βέβαια, καθήκον του ήταν, στη συνέχεια, να πάρει το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων, με φιλολογικό λογύδριο, όπου μας ενημερώνει ότι και η αστυνομία κάνει το καθήκον της πού είναι να προστατεύει τους πολίτες μπλα, μπλα, μπλα ...

*** Το θέμα λοιπόν, συμπαθέστατε ( προσωπικά σε μένα ) κ. Π. Μαρινάκη, δεν είναι μόνο το αν κάνει η αστυνομία το καθήκον της, αλλά το ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Το να αδειάζει ένα τόνο χημικά πάνω σε «πυκνοκατοικημένες εξέδρες» γεμάτες με ανύποπτους πολίτες πού πήγαν στο γήπεδο να διασκεδάσουν, για να σταματήσει μια ντουζίνα χουλιγκάνους, δεν είναι απλά υπερβολή. Είναι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΙΣΧΥΟΣ κατά του αδύναμου και ανίσχυρου πλήθους.

*** Οσον αφορά, τώρα, την ΑΔΥΝΑΜΙΑ του κ. Μαρινάκη να θίξει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΣΙΩΔΗ θέματα της λειτουργίας της ΦΑΣΙΣΤΕΠΟ και της ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, γνωρίζουμε πολύ καλά την εξήγησή της. Ανάγεται στο κυβερνητικό δόγμα πού εν ολίγοις περιγράφεται επιγραμματικά : «Δεν μας νοιάζει ο ποδόσφαιρο και δεν θα μπλέξουμε με αυτό» !

*** Και εδώ μιλάμε για το άκρον άωτον της ΕΠΑΡΣΗΣ και της ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ, αλλά και για μία μάλλον υποκριτική διάθεση. Δεν ασχολείσθε με το ποδόσφαιρο, όταν ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να ασχολείσθε. Δεν ασχολείσθε, όταν κάποιοι ΠΑΛΑΙΟΙ, αλλά και ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ – και ομιλώ για τους κ.κ. Μελισσανίδη, Ιβάν Σαμπίντι και Αλαφούζο, ξέρετε πως ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ έτσι και αρχίσετε να ασχολείστε και μπορεί και να το εκλάβουν ως ... χαριστική ενέργεια υπέρ του ... κουμπάρου και να αρχίσουν πάλι να ψέλνουν το το τροπάριο της των εξυγιαντών ... «ο Μαρινάκης είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός» !

*** ( Και δεν θα εννοούν εσάς, κ. Παύλο. Αλλον Μαρινάκη εννοούν, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ) ***

Ο «ΜΑΤΣΟΣ» ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

ΚΑΙ ... ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ !

*** Ο φορ του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης, χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο τον αμυντικό του ΟΦΗ Πασαλίδη. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, πού έσπασε το ζυγωματικό του αμυντικού με αποτέλεσμα να προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία και ο παίκτης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

*** Ο διαιτητής του αγώνα Τζήλος με ιδιαίτερο ... ζήλο, έσπευσε να καταλογίσει πέναλτυ σε βάρος της ομάδας του Πασαλίδη, χωρίς να λάβει υπ' όψιν δύο πράγματα. Το πρώτο, ότι ο Πασαλίδης δεν ... αυτογρονθοκοπήθηκε. Το δεύτερο, ότι το αντιαθλητικό χτύπημα του Ιωαννίδη ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ χρονικά της ανατροπής του.

*** Με την άποψη του εδράκια και δημοσιοσχετίστα Τζήλου, πού υπηρετεί πιστά την εξυγίανση και τους πάτρωνές της, συντάχθηκαν και οι κατέχοντες θέσεις στο βαρ Παπαδόπουλος ( γνωστή φατσούλα εκ βορρά ) και ένας κ. Μαϊντανός. Ουδείς εξ αυτών εστίασε στο ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ και ΥΠΟΥΛΟ χτύπημα του πράσινου φορ.

*** Να το ξεκαθαρίσω. Αυτό είναι το στυλ του Φώτη Ιωαννίδη. Να παίζει ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και το κάνει σε όλες τις διεκδικήσεις της μπάλας από αντίπαλο. Εκμεταλλεύεται την σωματοδομή του, το εκτόπισμα και το αθλητικό του παράστημα, προκειμένου ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ πάνω στους αμυντικούς και να κάνει ΦΑΟΥΛ τουλάχιστον σε εννέα στις δέκα περιπτώσεις. Τα οποία ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ οι μυημένοι και ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ δεν τα τιμωρούν.

*** Χωρίς να έχω διάθεση να μειώσω ή να απαξιώσω τις ικανότητες και το ταλέντο του Φώτη Ιωαννίδη, θα καταθέσω την άποψή μου, σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο εξωτερικό. Νομίζω λοιπόν ότι σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καριέρα.

*** Διότι πολύ απλά, το «στυλ» του «ματσού» ποδοσφαιριστή πού δρα ανενόχλητος και ατιμώρητος, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞΩ. Ούτε στους διαιτητές, ούτε και στους αντίπαλους παίκτες. Που άμα το παρακάνει κανείς, δεν διστάζουν να τον «σαβουρώσουν».

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ !

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΠΑΟ !

*** Σοκαριστικό και μη αναμενόμενο : Πήρε πέναλτι ο Παναθηναϊκός, γράφει ο φίλος μου ο Kwstas Taladianos ! Σωστός ο παίκτης. Αλλά δεν ξέρω αν ... ξέρει πράγματι τον ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ των πέναλτι πού έχει κερδίσει φέτος ο Παναθηναϊκός ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ διοργανώσεις. Δηλαδή και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ΕΥΡΩΠΗ !

*** Να βοηθήσω λοιπόν, Στους μέχρι τώρα ΔΩΔΕΚΑ αγώνες πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ΕΠΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ υπέρ του, εκ των οποίων στα ΠΕΝΤΕ ευστόχησε και τα δύο τα έχασε. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός και η Αεκ έχουν πάρει από ΠΕΝΤΕ πέναλτυ, εκ των οποίων έχουν απολέσει ένα.

*** Οσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός σε ΔΕΚΑ παιχνίδια, έχει κερδίσει ΤΕΣΣΕΡΑ πέναλτυ ! Σχεδόν ένα κάθε δύο παιχνίδια, δηλαδή.

*** Αυτά και να μην τρέφετε αμφιβολίες. Το σύστημα πέναλτυ, είναι ... δουλεμένο στην προπόνηση ***

Διαβάστε επίσης