Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφόρητα χλευαστική και προσβλητική η «τοποθέτηση» του κυβερνητικού εκπρόσωπου

Αφόρητα χλευαστική και προσβλητική η «τοποθέτηση» του κυβερνητικού εκπρόσωπου
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 14:39
*** «Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα» ( Κώστας Βάρναλης ) ***

*** Σλοβάκος είπατε ; Λάθος ! ΣΟΒΛΑΚΟΣ ήταν ο χοντρούλης ***

*** ΕΓΡΑΨΕ : «Ακυρωθέν γκολ, δεν δίνεται πέναλτι ένα λεπτό μετά. Οι σημερινές διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν ένα απόλυτο ανέκδοτο. Είναι λυπηρό να βλέπουμε το ένα λάθος μετά από το άλλο στην πιο διεφθαρμένη λίγκα του κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλους για το τσίρκο που έχετε δημιουργήσει!» ( ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ )

• Όλη η αλήθεια και η πραγματικότητα, σε τέσσερις αράδες ***

ΑΦΟΡΗΤΑ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ

Η «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΒ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ :

«ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ» !

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ... «ΑΒΑΝΤΕΣ» ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ !

ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ : ΒΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ... ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ !

*** Η επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, όπως εκφράστηκε δια του εκπροσώπου της Παύλου Μαρινάκη, συνοψίζεται στην εξής πρόταση : «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει για μία διαιτητική απόφαση» !

*** Και αν τη θέλετε και πιο αναλυτικά, ιδού ολόκληρη : «Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τον αθλητισμό από βία και παραβατικά ζητήματα. Ερχεται νομοσχέδιο Βρούτση και θα στηριχθεί με κάθε μέσο κι ταυτόχρονα η δικαιοσύνη κάνει την έρευνα. Υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου !

*** Δεν μπορεί να παρέμβει η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα αλίμονο για μια διαιτητική απόφαση! Είναι πολύ σημαντικό, πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα αποτελέσματα, εμπρηστικές δηλώσεις».

*** Θεωρώ την δήλωση αυτή εξόχως ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ, σε βαθμό πού εγγίζει τον ΧΛΕΥΑΣΜΟ και την ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Ο κ. Παύλος Μ. εκπροσωπεί την κυβέρνηση, άρα δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω προσωπικά για την ΠΡΟΣΒΟΛΗ πού απευθύνει σε ένα ολόκληρο κομμάτι του ελληνικού λαού.

*** Θα προσπαθήσω λοιπόν να τη σχολιάσω με όση ψυχραιμία μπορώ. Κατ' αρχήν κανείς δεν ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις «για μία απόφαση του διαιτητή', ούτε για δύο ή δεκαδύο, ή διακόσιες δύο αποφάσεις των διαιτητών. Το αίτημα πού απευθύνθηκε στην κυβέρνηση από μέρους των ανθρώπων του Ολυμπιακού και όχι μόνο, ήταν να παρέμβει η κυβέρνηση στο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, η οποία καταγγέλλεται πλέον επίσημα σαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

*** Αυτό πού ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ από την κυβέρνηση, είναι το ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ, μέσω ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΣ στα ΟΡΓΑΝΑ της συμμορίας, και ιδιαίτερα ΣΤΗΝ ΕΠΟ, προς την οποία στρέφονται οι ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Αλέξη Κούγια. Το να συμβαίνουν όλα αυτά τα ΦΟΒΕΡΑ και ΤΡΟΜΕΡΑ σ' ολόκληρο το εύρος και το βάθος του ελληνικού ποδοσφαίρου, να το ΓΝΩΡΙΖΕΙ και να το ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΒΕΤΑΙ όλος ο κόσμος και συ, ω ανώτατε κυβερνητικέ βραχίονα, να αναφέρεσαι σε ... «μία απόφαση του διαιτητή» σημαίνει ένα από τα δύο :

*** Η να είσαι παντελώς άσχετος και ανίδεος, ή απλά, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ! Και επειδή το πρώτο το αποκλείω κατηγορηματικά, σίγουρα συμβαίνει το δεύτερο ! Δηλαδή, ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ως κυβέρνηση ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ και κοιτάτε, με προκλητικό τρόπο, να το ρίχνετε στην παλαβή.

*** Πάμε τώρα και στο δεύτερο σκέλος. Ότι «πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα αποτελέσματα, εμπρηστικές δηλώσεις». Συμφωνώ, εν μέρει. Κατ' αρχήν όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ναι, οι δηλώσεις μπορεί, δυνητικά να προκαλέσουν βία.

*** Όμως και τις δηλώσεις κάποιοι τις προκάλεσαν ! Ποιοι τις προκάλεσαν ; οι επίορκοι και αρχιαπατεώνες ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, οι ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, οι ΝΟΝΟΙ του ποδοσφαίρου, τα λαμόγια πού το διοικούν !

*** Τι μπορεί δηλαδή να κάνει ο απλός, ο αθώος και ανιδιοτελής φίλαθλος, όταν βλέπει κάποια ελεεινά λαμόγια ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ το αγνό του πάθος και να ασελγούν στο πτώμα του ; Τι πρέπει να κάνει ο αγνός φίλαθλος, όταν βλέπει ότι τα λιγοστά ευρουδάκια πού τόλμησε να παίξει στο στοίχημα, εξανεμίζονται από ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ και ΣΤΗΜΕΝΑ αποτελέσματα, προκειμένου να ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ;

*** Ναι, λοιπόν, δεν τη θέλετε τη βία και πολύ σωστά, κύριε εκπρόσωπε. Φροντίστε λοιπόν να την ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ και να την ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΤΕ, προτού ΞΕΣΠΑΣΕΙ η αγανάκτηση. Διότι δεν είναι μόνο ότι θα λουστείτε τις ευθύνες. Είναι και ότι κάποιοι, οι ας το πούμε «ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ», μπορεί εύκολα να σας θεωρήσουν ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ή και ... «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ» της εγκληματικής οργάνωσης πού την προκαλεί.

ΜΕΪΝΤΑΝΑΣ ΕΞ ΑΧΑΪΑΣ Ο AVAR

ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ !

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ ΝΤΑΣΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

*** «Βοηθός» VAR ήταν ο κ. Μεϊντανάς από την ΕΠΣ Αχαϊας. Δηλαδή την ΕΠΣ του πρωτοπαλίκαρου της «εξυγίανσης» κ. Δανιήλ, αυτού πού ο Κούγιας είπε «τον είχα στην Παναχαϊκή για να φτιάχνει το ρύζι» ! Ο κ. Δανιήλ, πού η ΣΥΜΜΟΡΙΑ προαναγγέλλει ότι θα τον τοποθετήσει πρόεδρο της επο στη μετά Μπαλτάκο εποχή, είναι πολύ φίλος, κολλητός του Γιαννάκη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

*** Ακόμη, δεξί χέρι του κ. Δανιήλ είναι ο κ. Ντάσιος, σύμβουλος στην ΕΠΣ Αχαϊας, πού έχει καταγγελθεί επώνυμα και κατ' επανάληψη για τη δράση του στις εκλογές της έπο του 2017, πού ανέδειξαν τη διοίκηση της «εξυγίανσης».

*** Ο κ. Ντάσιος είναι αυτός πού σύμφωνα με πολλές δηλώσεις και αφηγήσεις, βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία της έπο και ενοχλεί τους εργαζόμενους εκεί, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο Πόεδρος κ. Μπαλτάκος να απειλήσει ότι «θα καλέσει το εκατό να τον πετάξει έξω, αν τον ξαναδεί στα γραφεία»

*** Αποτέλεσμα ήταν να κινδυνέψει, αντί του κ. Ντάσιου, η παρουσία στα γραφεία της έπο του ... ίδιου του κ. Μπαλτάκου, πού αντιμετώπισε έντονα την οργή των «προϊσταμένων» του και αναγκάστηκε έτσι να «το βουλώσει». Μέχρι και σήμερα, η παρουσία του κ. Ντάσιου στα γραφεία της έπο είναι σχεδόν καθημερινή, χωρίς καμία απολύτως ιδιότητα και χωρίς κανείς να τολμά να αντιδράσει.

*** Σ' αυτή την ΕΠΣ λοιπόν ανήκει (ψυχή τε και σώματι ) ο VARίστας διαιτητής κ. Μεϊντανάς, ο οποίος ΦΥΣΙΚΑ, δεν είναι η πρώτη φορά πού ΒΛΑΠΤΕΙ τον Ολυμπιακό με την παρουσία του. Είναι αυτός πού πέρυσι είχε ακυρώσει το κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί κατά του Παναθηναϊκού. Το πουλέν της ΕΠΣ Αχαϊας. Της ΕΠΣ δηλαδή πού ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΔΩΣΕ Χριστουγεννιάτικα ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ΕΠΣ της χώρας !

*** Βεβαίως, δεν τα έδωσε για να έχουν ένα άνετο τρόπο να κονομάνε τίποτα αργόσχολοι «φρουροί της εξυγίανσης». Όχι, βέβαια. Ο φανατικός Αεκτζής κ. Βρούτσης τα έδωσε για να τοποθετηθούν ... φωτοβολταϊκά ! Κι' αν δεν το πιστεύετε, δεν έχετε παρά να περιμένετε λίγο. Σε καμιά δεκαριά χρόνια, ο νομός Αχαϊας θα έχει γεμίσει ... φωτοβολταϊκά. Τόσα, πού δεν θα υπάρχει χώρος ούτε για να φτύσει κανείς. ***

ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ... ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

*** «ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ από τα παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος ήταν ΣΤΗΜΕΝΑ και τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα» αποκάλυψε ο ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς, όπως μας υπενθύμισε ο Αντώνης Καρπετόπουλος από την αθλητική εκπομπή του MEGA !

*** Και τι ... έγινε μ' αυτά ; Απλά ... διαβιβάστηκαν στα χέρια άλλου εισαγγελέα ! Ο ο οποίος βεβαίως θα τα μελετήσει και – υποθέτω – θα τα αναθέσει σε άλλον για να τα «προχωρήσει» Και η ζωή ... κυλάει

*** Η μπάλα στην εξέδρα, το λένε κάποιοι φίλοι

*** Η περίπτωση του ΣοΒΛΑΚΟΥ διαιτητή, είναι ΚΑΘΑΡΑ υπόθεση ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ. Ο άνθρωπος ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΣ εκατό τοις εκατό, αλλά ποιός κάθεται να τα ψάξει αυτά, τώρα. Η δουλειά έγινε και ... πάπαλα ! Ακόμα και στο ... πιάτο να της τα πας τα στοιχεία και να της τα σερβίρεις έτοιμα προς ... βρώσιν, η δικαιοσύνη δεν θα τα ... κολατσίσει αμέσως. Ας' τα, θα σου πεί, να τα φάμε ... αργότερα, όταν μας ζώσει η πείνα ***

Διαβάστε επίσης