Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιέργειες και προβληματισμοί στον νοήμονα κόσμο της ΑΕΚ!

Περιέργειες και προβληματισμοί στον νοήμονα κόσμο της ΑΕΚ!
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 14:22

*** Όλα στο σερβιτόρο τα έχει αφήσει, κορόϊδα Ουκρανοί ***

*** Ερωτώ γιατί δεν διάβασα πουθενά. Η Αεκ και ο Πόα, έστειλαν τις ευρωπαϊκές τους λίστες στην Ουέφα ; ***

*** Τσιμεντερίδης, είπατε ; Δε βαριέστε, θα τον δούμε κι' αυτόν. Τσιμέντο να γίνει ... ***

*** Το πρώτο πού θέλω να δω στο νέο Ολυμπιακό, είναι τον Γιόβετιτς σέντερ φορ. Ειδ΄ άλλως, τον Ελ Κααμπί. Ειδ' άλλως, τον Ελ Αραμπί. Κανέναν άλλο ***

*** Είπε : ''Την ΑΕΚ την δεκαετία του 80,την είχε ο Βαρδινογιάννης, με πρόεδρο γλάστρα τον Ζαφειρόπουλο» ! ( Χρήστος Αρδίζογλου, παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής της Αεκ, γνωστός για την ειλικρίνεια και το πάθος του για την αλήθεια ) ***

*** Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο Ευαγγέλου κάθε αγωνιστική μέσα στους ορισμούς είναι. Του έχει τόσο μεγάλη εκτίμηση η ΚΕΔ, πού λένε πως ... «τους δώδεκα Ευαγγέλου, τους κάνει ... δεκατρείς» ***

*** Με την ευκαιρία της ... «ισχυρής συμμαχίας» πού έκανε ο κ. Βρούτσης με τον Λυσσάνδρου και τον Ρετζιά, μήπως μπορεί να μας πεί τι έκανε με την παρανομία του Αρη πού πήγε στο Βόλο με τους οπαδούς του, ενώ απαγορευόταν ; Τον τιμώρησε όπως έπρεπε ή ... ακόμα ; ***

ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΣΤΟΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 19 + ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ;

ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !

ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !

*** Στον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ της χρήσης 2022 – 2023 ( δηλαδή του προηγούμενου πρωταθλήματος υπάρχει και ένας λογαριασμός ο οποίος αφορά τις πληρωμές της ΠΑΕ σε προμηθευτές, για την αγορά «Αγαθών και υπηρεσιών» ( όπως ακριβώς αναφέρεται )

*** Οι εν λόγω ετήσιες πληρωμές ανέρχονται συνολικά στο ιλιγγιώδες ποσόν των 58 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα, ακριβώς στις 57.768.632 ευρώ ! Πιο αναλυτικά, από το 2015 οπότε ανέλαβε την Αεκ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έως σήμερα, στο συγκεκριμένο λογαριασμό των κατ' έτος ισολογισμών αναφέρονται τα παρακάτω ποσά

ΕΤΟΣ

ΠΟΣΟ

2015

1.825.279

2016

6.334.852

2017

5.204.136

2018

11.375.048

2019

9.47.823

2020

3.582.058

2021

7.135.928

2022

4.583.469

2023

8.180.039

ΣΥΝΟΛΟ

57.768.632

*** Όπως βλέπουμε, τις τρείς τελευταίες περιόδους, το αναφερόμενο στον λογαριασμό αγοράς «αγαθών και υπηρεσιών» ανήλθε στα 19.899.436 Ε και ειδικότερα την περσινή περίοδο 2022 – 2023, στα 8.180.039 Ε ! Κατά σύμπτωση, ήταν η χρονιά πού η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο και έκανε το νταμπλ.

*** Το θέμα συζητείται ευρύτατα σε κύκλους σοβαρών φιλάθλων οπαδών της Αεκ με τα σχόλια να ποικίλουν. Το ζητούμενο είναι πάντα να δοθεί μία απάντηση, μία ερμηνεία, πού να αφορά την κίνηση του εν λόγω λογαριασμού. Ερωτήματα όπως το «πως αυγάτισαν μέσα σε τρία χρόνια» τα 38 εκατ. πού δαπανήθηκαν από το 2015 έως το 2020 και έγιναν, αισίως ....58 εκ. ευρώ το 2024, απασχολούν και σχολιάζονται από την συγκεκριμένη μερίδα παραδοσιακών οπαδών της Ενωσης.

*** Άλλο ερώτημα, είναι το ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πληρώσει συνολικά μέχρι τώρα 58 εκατ. ευρώ για αόριστες αγορές ... «αγαθών και υπηρεσιών» ; Γιατί δεν δίνει μία ανάλυση των συγκεκριμένων πληρωμών ; Η απάντηση πού δίνουν σ' αυτό το ερώτημα, είναι σκωπτική και διατυπώνεται κάπως έτσι :

*** «Μη ματαιοπονούμε. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ να κάνει τέτοιου είδους ενημερώσεις στους οπαδούς. Τις αποφεύγει όπως ο ... διάολος το λιβάνι ! Διότι, βλέπετε, έτσι έχουν μεθοδευτεί και οργανωθεί οι Γενικές Συνελεύσεις της ΑΕΚ ΠΑΕ κατά τα τελευταία 10 χρόνια (2013-2023) του «διοικητικού ηγέτη» Μελισσανίδη.

*** Να ξεκαθαρίσουμε εδώ, τέλος, ότι αυτά τα 58 εκ. αποτελούν και αναφέρονται σε εντελώς ανεξάρτητο λογαριασμό, από συμβόλαια-αμοιβές ποδοσφαιριστών και μισθοδοσία των 143 (!!!) εργαζομένων (;;;), στην ΑΕΚ ΠΑΕ. Και μένει πλέον να δούμε αν η ΠΑΕ θα δεήσει να δώσει κάποια ανάλυση των πληρωμών αυτών ανά κατηγορία εξόδου. Όσο διαφωτιστική θα ήταν μια τέτοια ανάλυση, άλλο τόσο απίθανη είναι.

*** Υ.Γ. : Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς και γιατί, αλλά γράφοντας αυτό το θέμα μου ήρθε στο μυαλό μια ανάμνηση, από το μακρινό 2010. Λίγο μετά από την κατάκτηση του νταμπλ από τον Παναθηναϊκό, ο τότε πρόεδρός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, «γύρναγε στο Κολωνάκι και με το πούρο στο στόμα καυχιόταν ότι ξόδεψε απ' την τσέπη του τρία εκατομμύρια στους «κατάλληλους ανθρώπους» για να πάρει το νταμπλ η ομάδα του». Καλά να είναι ο άνθρωπος. Έγραψε και αυτός τη δική του ιστορία, στην πιο βρόμικη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ever *** (πηγή : aetofolia.gr )

TA ... "ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ" ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ

ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ... ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΝΟΥΝ

*** Από προχθές, πού έγινε γνωστή η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ, όλοι ασχολούνται με την αναλυτική παρουσίαση του Βάσκου τεχνικού. Από ανάλυση σε ανάλυση πάει το πράγμα. Ανάλυση του χαρακτήρα του, ανάλυση της τακτικής του, ανάλυση της συμπεριφοράς προς τους παίκτες του, ανάλυση των αντιδράσεών του στα σφυρίγματα των κοράκων και πάει λέγοντας

*** Οι μόνες αναλύσεις του Μεντιλίμπαρ πού δεν έχουμε εντρυφήσει ακόμα, είναι οι αναλύσεις ούρων και αίματος. Μην ανησυχείτε, όμως, όταν θα έχουν εξαντληθεί όλα τα υπόλοιπα θέματα, θα τις δούμε κι' αυτές, να είστε σίγουροι.

*** Εξακριβώνουμε πάντως εδώ και αρκετές μέρες, το πόσοι και πόσο ενδιαφέρονται για τον Ολυμπιακό, όλοι οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και οι στρατευμένοι ΑΡΔ στη συμμορία, παρουσιάζουν το ενδιαφέρον τους για την ομάδα πού με τόσο μένος πολεμούν, από την εποχή της εξυγίανσης.

*** Και μάλιστα, οι ίδιοι πού από την ημέρα πού απολύθηκε ο Κορμπαλιάλ δεν έχουν πάψει να ειρωνεύονται και να χλευάζουν, για το πώς ο Ολυμπιακός ... «αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα». Λες και βλέπουν κάτι ασύνηθες και ... πρωτόγνωρο στο ποδόσφαιρο.

*** Ιδού λοιπόν, το μέγεθος της υποκρισίας. Από το 2015, οπότε ο Μελισσανίδης την ανέβασε στην Σούπερ Λίγκα, στον πάγκο της Αεκ έχουν καθίσει μέχρι σήμερα ΔΕΚΑΕΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ! Οσοι ακριβώς, την ίδια χρονική περίοδο και στον πάγκο του Ολυμπιακού ! Και για του λόγου το αληθές, ιδού τα ονόματα.

*** Στην Αεκ λοιπόν, από το 2015 βρέθηκαν κατά σειράν οι : Τραϊανός Δέλλας, Γκουστάβο Πογέτ, Φιλίπ Μοντανιέ, Τιμούρ Κετσπάγια, Ζοσέ Μοράϊς, Μανόλο Χιμένεθ, Μαρίνος Ουζουνίδης, Μανόλο Χιμένες ( 2η φορά ), Μιγκέλ Καρντόσο, Νίκος Κωστένογλου, Μάσιμο Καρέρα, Μανόλο Χιμένες ( 3η φορά ), Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Αργύρης Γιαννίκης, Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Ματίας Αλμέϊδα.

*** Στον Ολυμπιακό, αντίστοιχα, οι Βίτορ Περέϊρα, Μάρκο Σίλβα, Βίκτορ Σάντσεθ, Πάουλο Μπέντο, Βασίλης Βούζας, Τάκης Λεμονής, Μπέσνι Χάσι, Τάκης Λεμονής (2η φορά ), Οσκαρ Γκαρθία, Χρήστος Κόντης, Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν, Μίτσελ Γκονζάλες, Ζοσέ Ανιγκό, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κάρλος Καρβαλιάλ.

*** 16 με 16 λοιπόν. Και με τον Μεντιλίμπαρ γίνονται 16 με 17. Αλλά ακόμη ... δεν τελείωσε η σεζόν και ... ποτέ δεν ξέρεις ***

Η ... «ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΒΡΟΥΤΣΗ

ΜΕ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΡΕΤΖΙΑ !!!

*** «Ισχυρή συμμαχία για την εξάλειψη των φαινομένων βίας στον αθλητισμό. Στα χέρια των δύο Λιγκών, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, το ΦΕΚ της ΚΥΑ με τις προδιαγραφές του νέου συστήματος παρακολούθησης και εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων – Λυσάνδρου και Ρεντζιάς σε σύμπλευση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση»

*** Όταν ο υπουργός Αθλητισμού αυτοθαυμάζεται και αυτοσαρκάζεται, συγχρόνως. Και αποκαλεί ... «ισχυρή συμμαχία» τις επαφές με τον ΑΕΚΤΖΗ Λυσσάνδρου και τον γενικό διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, τον Ευθύμη Ρετζιά. Να ... χαρώ εγώ ... ισχυρή συμμαχία, κ. Βρούτση. Το τι αντιπροσωπεύουν ΤΥΠΟΙΣ οι συνομιλητές – σύμμαχοί σας, το ξέρουμε. Εσείς ξέρετε τι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΠΟΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ μπορεί να έχουν στον φίλαθλο κόσμο οι συγκεκριμένοι ;

*** Αλλά, ξέχασα. Στο ίδιο ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ αναφέρεστε. Εγινα αντιληπτός, υποθέτω ***

Διαβάστε επίσης