Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δώδεκα συλλήψεις σε δώδεκα ώρες!

Δώδεκα συλλήψεις σε δώδεκα ώρες!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 16:17

*** Ναι, αλλά ... «δεν γυρίζει να μαρκάρει»...

Ναι, αλλά ... «δεν είναι ταχυδυναμικός»...

Ναι, αλλά ... «δεν γουστάρει»...

Ναι, αλλά ... «βαριέται»... ***

*** Τι έπαθε ο φίλος μου ο βάζελος. Πήγε να πετάξει έναν αετό του Παναθηναϊκού αλλά του έπεφτε συνέχεια και ζητούσε πέναλτι ! Μέχρι πού βαρέθηκε και τα παράτησε ***

*** Στις Σπέτσες, παρέα με τον Αλμέϊδα πέρασε το τριήμερο ο Μελισσανίδης. Πέρασαν και από το πατρικό του Κασελάκη, αλλά δεν ήταν εκεί. Είχε πάει φαντάρος και οι συστάσεις δεν έγιναν ***

*** Και ... διαβάζω στα ΑΡΔοΜέσα τα νέα του Μελισσανίδη : «Απόδραση στον Σαρωνικό για το τριήμερο, ο Τίγρης». Ακριβώς. Μέχρι εκεί. Πάντα εντός των χωρικών υδάτων. Και βάρδα μη φυσήξει κανένας δυνατός Μαϊστρος και βγούμε στα διεθνή, έ ; ***

*** Διαβάζω : «Μετά τον πρόεδρο της Χετάφε και ο Μπορδαλάς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς» ! Υποθέτω ότι και τον ... κατευόδωσε με τον δικό του τρόπο, ο Μπορδαλάς ***

*** Και ο δικός μας, ο διεθνής Ταξιάρχης Φούντας χρησιμοποιήθηκε για ένα - δυό λεπτά από την Τραμπζονσπόρ. Τον έβαλαν στο ... 96', στη θέση του Τρεζεγκέ και ... χόρτασε να βλέπει ξύλο ! ***

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΕΣ !

ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ !!!

ΕΔΩ, ΑΚΟΜΗ ... ΠΕΤΑΜΕ ΑΕΤΟ !

*** Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τα τρομακτικά επεισόδια στην Τραπεζούντα και οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους οπαδούς που χτύπησαν τον Καρτάλ και τον Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε. Η αστυνομία χωρίς καμία καθυστέρηση, προχώρησε σε ταυτοποίηση πολλών εκ των δραστών της εισβολής και συνέλαβε 12 άτομα. Συνελήφθησαν μάλιστα ο οπαδός που έριξε αντικείμενο στον Ισμαήλ Καρτάλ, αλλά και αυτός που τραυμάτισε τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς.

*** Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ανέφερε αναλυτικά πως έγινε η σύλληψη των 12 ατόμων : «Ο άνδρας με τα αρχικά CK που πέταξε αντικείμενο στον προπονητή της Φενέρμπαχτσε Ισμαήλ Καρτάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα, εντοπίστηκε, πιάστηκε και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ ξεκίνησε έρευνα εναντίον του.

*** Ο πρώτος που μπήκε στο γήπεδο μετά το ματς ήταν o HC. Το ξενοδοχείο που διέμενε αναγνωρίστηκε και κατά την έρευνα στο δωμάτιο, έγινε αντιληπτό ότι το άτομο είχε διαφύγει. Οι αρχές έμαθαν ότι κατευθυνόταν προς το Ρίζε και τελικά συνελήφθη στην περιοχή Γιόμρα.

*** Μετά το τέλος του αγώνα, αυτός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε το σημαιάκι του κόρνερ και έτρεξε προς τους παίκτες είχε εισιτήριο στο όνομα CC. Ωστόσο, η έρευνα έδειξε ότι ο άνδρας αυτός δεν ήταν ο κάτοχος του εισιτηρίου, αλλά ο ΕΤ, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή Αρακλί.

*** Διαπιστώθηκε πως ο άνδρας που εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε τον τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ήταν ο ΟΒ, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή Γκελισίμ. Τα άτομα TCS, KM, OO, ET και AA που ανέβασαν ποστ στα social media και καλούσαν τους οπαδούς στο αεροδρόμιο, συνελήφθησαν.

*** Μετά από έρευνα των καμερών, έγινε αντιληπτό ότι οι AS και BT εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συνελήφθησαν. Οι δικαστικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει για τα 12 άτομα που έχουν αναγνωριστεί μέχρι στιγμή. Οι έρευνες σχετικά με τα γεγονότα συνεχίζονται».

*** Μιλάμε, δηλαδή, για απίστευτη αστυνομική επιχείρηση ! Αναρωτιέμαι, αλήθεια, ο υπουργός κ. Βρούτσης έχει πάρει χαμπάρι τι ακριβώς συμβαίνει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΑΞΗ της γηπεδικής βίας στην Τουρκία ; Η ακόμα ... πετάει αετό ; Ο πολύς κ. Χρυσοχοϊδης αντιλαμβάνεται ΤΟ ΕΚΑΝΕ η τουρκική αστυνομία ;

*** Να τους βοηθήσω ; Μέσα σε διάστημα δώδεκα ωρών από τα γεγονότα, ΒΡΗΚΑΝ και ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ όλους σχεδόν τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ των βιαιοτήτων ! Ούτε μα, ούτε μου, ούτε ... ξεμού ! Συνελήφθησαν και ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΤΗΚΑΝ άνευ ετέρας. Και ... άντε τώρα να ξεμπλέξουν !

*** Μην αναρωτιέστε, κύριοι Βρούτση και Χρυσοχοϊδη, για το ... πως τα κατάφεραν οι Τούρκοι. Απλά, κάνουν τη δουλειά τους, σοβαρά και αποτελεσματικά. Ούτε ονομαστικά εισιτήρια, ούτε ... παρατηρητές της Δεάβ να γράφουν ό,τι θέλουν, ούτε ... κάμερες ανάλυσης τελευταίας τεχνολογίας, πού είναι ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ γιατί ... «εντώ στο Ελλάντα» δεν πρόκειται να ωφελήσουν σε τίποτα.

*** Στην Τουρκία οι νόμοι είναι απλοί και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ. Συλλαμβάνονται και ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ! Ούτε αναβολή για το αυτόφωρο, ούτε τηλεφωνήματα «από δω κι' από κεί», ούτε ... «αυτά είναι δικά μας παιδιά, άστε τους». Σίγουρα καταλαβαίνετε τι εννοώ, κύριοι υπουργοί.

*** Κι' αν πάλι έχετε τίποτα απορίες, πέσ' τε μας ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ του ΜΙΧΑΛΗ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τον ... βρήκατε. Ή ακόμα τον ψάχνετε ; Γιατί πολλά λέγονται και ακούγονται στην πιάτσα. Να σας θυμίσω ; Ότι έχει βρεθεί, λένε, ότι πολύς κόσμος γνωρίζει ποιος είναι, λένε, αλλά ... δεν συλλαμβάνεται, λένε. Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω. Εσείς, μήπως ; ***

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΑΛΛΑ ... ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ

*** Στον αγωνιστικό τομέα, το ντέρμπι της Τραπεζούντας απέδειξε την ανωτερότητα, αλλά και τα εγγενή ελαττώματα της Φενέρ. Στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να παίζει ιδιαίτερα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, η επικράτησή της ήταν ολοκληρωτική, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον καταπληκτικό Βραζιλιάνο Φρεντ, πού με τον Σιμάνσκι κυριαρχούν στο κέντρο του γηπέδου.

*** Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση της Φενέρ έπεσε θεαματικά, αλλά και η Τραμπζονσπόρ δεν φάνηκε να έχει τα φόντα να την κερδίσει, παρά το γεγονός ότι είχε καταφέρει να ισοφαρίσει δέκα λεπτά πριν τη λήξη με ένα πέναλτυ πού ούτε ... διαιτητής του Μάνταλου δεν θα το σφύριζε !

*** Σε ανατροπή ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΟΣ περιοχής, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και η Τραπεζούντα ισοφάρισε με τον Τρεζεγκέ. Όμως, το πέναλτυ αφύπνισε την Φενέρ, πού κατάφερε τελικά σε μία αναμπουμπούλα να πετύχει με τον Μπατσουαγί το νικητήριο γκολ στο 87'

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

*** Γενικές εντυπώσεις από τη Φενέρ. Η δύναμή της, όπως είπαμε, είναι το κέντρο, όπου κυριαρχούν ο Φρεντ με τον Σιμάνσκι. Πολύ δυνατή είναι και στην επίθεση, όπου ο 38ΡΗΣ πλέον Τζέκο με την αδιάκοπη τροφοδοσία από τα έμπειρα εξτρέμ, Τάντιτς και Μπατσουαγί, όχι μόνο σκοράρει ακατάπαυστα, αλλά δημιουργεί κι' όλας ! Ο Βέλγος Μπατσουαγί, μπήκε στο 83' και σκόραρε στο 87' !

*** Η αδυναμία της εντοπίζεται στην άμυνα, όπου πελαγώνει εύκολα και δείχνει ότι δεν αντέχει στην πίεση ! Οι δύο στόπερ της, ο Γκανέζος Ντζίκου και ο Αζίζ, δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αν δεν παίξει ο βετεράνος Μπονούτσι, δεν υπάρχει άμυνα.

*** Στα πλάγια καλύτερος, κατά τη γνώμη μου, είναι ο ... «καρατίστας» Οσαγί – Σάμουελ, εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, πού παίρνει την δεξιά πλευρά. Τίποτα όμως το εξαιρετικά σπουδαίο.

*** Τελική εντύπωση. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλύτερη της Μακάμπι. Ένα Ολυμπιακό σαν αυτόν της Τόπολα, δεν πρόκειται να τον προβληματίσει ιδιαίτερα ***

Διαβάστε επίσης