Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «πάρτι» για το 29ο δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Στο «πάρτι» για το 29ο δεν πρέπει να λείπει κανείς!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 13:19
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Ιεράπετρα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 3-1 σετ, στο gavros.gr είχαμε ανεβάσει ένα άρθρο. Ο τίτλος του ήταν «Τον... έχει στο πρωτάθλημα»! Ορισμένοι από την άλλη πλευρά τότε χλεύαζαν. Με τη γνωστή τους τακτική, την αντί-Ολυμπιακή! Όταν χάνεις ο Ολυμπιακός πάντα υπάρχει μια δικαιολογία. Μα στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν δικαιολογία, ήταν γεγονός. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Αλεξίεφ είναι άλλη ομάδα. Χωρίς, επιπλέον, και τον Κουμεντάκη, έχει θέμα. Δύο σημαντικές απουσίες στις θέσεις των ακραίων.

Κι αυτό φάνηκε στη σειρά των τελικών και στα δύο πρώτα ματς που έχουν γίνει. Με τον Βούλγαρο διεθνή μέσα ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα. Παίζει εντελώς διαφορετικό βόλεϊ. Το σημαντικότερο όλων... Είναι μια ομάδα με πολλές λύσεις, είναι μια ομάδα με τεράστιες δυνατότητες. Ο Αλεξίεφ δεν είναι ακόμα στο 100%. Στον πρώτο τελικό ήταν εμφανές, στο δεύτερο στη Θεσσαλονίκη ήταν καλύτερος. Την Πέμπτη στο Ρέντη ακόμα πιο καλός, στο τρίτο και -ελπίζουμε- τελευταίο τελικό της σειράς για φέτος. Εκεί που ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 3-0 στις νίκες και να σηκώσει το 29ο πρωτάθλημα στο βόλεϊ Ανδρών, στην ιστορία του.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Τρίτης και η δίψα του κόσμου είναι τεράστια. Όσοι δεν θέλουν να χάσουν αυτό το ματς, να είναι στις εξέδρες του «Μελίνα Μερκούρη» πρέπει να βιαστούν. Πάντα αυτά τα ματς είναι ξεχωριστά, μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων των οπαδών του Ολυμπιακού. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να χάσετε αυτό το «πάρτι», βιαστείτε.

Δεν πρέπει να λείπει κανείς από τον τρίτο τελικό. Δεν είναι πολλά τα εισιτήρια. Από σήμερα στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Και την Πέμπτη μόνο φωνή, συνθήματα, χειροκρότημα. Θα τους τιμωρήσει η ομάδα του Μουνιόθ μέσα στο τάραφλεξ. Όπως έχει κάνει σε όλα τα φετινά ματς στο πρωτάθλημα. Εκεί το σκορ είναι 4-0 με τους «ερυθρόλευκους» πλήρεις.

Διαβάστε επίσης