Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «φρούτα» της... εγκληματικής οργάνωσης

Τα «φρούτα» της... εγκληματικής οργάνωσης
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 - 14:15

Τόσα χρόνια «εγκληματική οργάνωση» είμαστε εμείς οι Ολυμπιακοί! Δεν έχει σημασία που το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, ο Άρειος Πάγος, λέει ότι δεν υπάρχει και δεν υπήρξε η «εγκληματική οργάνωση». Υπήρχε και υπάρχει για κάποιους που κατασκεύασαν την σκευωρία, για τα πρόθυμα πληκτρολόγια που την πλάσαραν και για πολιτικά σκουπίδια που έκαναν και κάνουν καριέρα από αυτή την στημένη ιστορία.

Αυτές τις μέρες, όμως, η «εγκληματική οργάνωση» και τα φρούτα που παράγει διαφημίστηκαν πολύ. Βλέπετε είδαμε χθες ένα μαγικό παιχνίδι για τους «8» του Champions League. Έπαιζαν Ρόμα-Μπάρτσα. Οι Ρωμαίοι έκαναν μια επική «ρεμοντάδα», ανατροπή, από το βαρύ 4-1 της Μπάρτσα στο Καμπ Νου, στο ιστορικό 3-0 της Ρόμα! Πρωταγωνιστής ο Κώστας Μανωλάς. Ναι. Φρούτο της «εγκληματικής οργάνωσης» και αυτός! Πρώτος αμυντικός του Καμπιονάτο αυτή την στιγμή.

Μεγάλος ηττημένος της βραδιάς ο Βαλβέρδε. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα. Ναι. Κι αυτός πέρασε από την «εγκληματική οργάνωση». Μπορεί να είναι ο ηττημένος της βραδιάς αλλά είναι ένας ακόμα «δικός μας εγκληματίας» που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ελίτ. Και χθες έχασε, αλλά θυμίζω ότι παίρνει πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Με την Μπαρτσελόνα!

Προχθές σκόραρε ο Ρέτσος με την Λεβερκούζεν, ο Μιλιβόγεβιτς (ναι αυτός που έγραφε ο μύστης του ποδοσφαίρου Σπυρόπουλος ότι θα μετανιώσει η Κρίσταλ Πάλας που τον αποκτά) σκόραρε το... 10ο γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι ήδη αρχηγός στην ομάδα του. Ο Μήτρογλου είναι σέντερ φορ της Μαρσέιγ. Ο Σάμαρης έγινε σάρκα της σάρκας της Μπενφίκα. Ο Ζαρντίμ είναι προπονητής στη Μονακό, ο Μίτσελ ήταν στη Μάλαγα μαζί με τον Ρομπέρτο...

Όλοι αυτοί και πόσοι ακόμα, πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι αν ακούμε τα ψέματα και τις «κριτικές» από κάθε πουλημένο τομάρι!

Διαβάστε επίσης

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες

Με αφορμή την υπόθεση του Λάζαρου, είδαμε ένα πρωτοφανές στριπτίζ από την LiveSport του Μελισσανίδη (όμιλος Φιλιππάκη η εφημερίδα, δηλαδή «νιάου», μαζί με Δημοκρατία και Espresso)...