Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η LIVE SPORT είναι η νέα "ΩΡΑ για ΣΠΟΡ"...

Η LIVE SPORT είναι η νέα
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 12:20

Κανείς δε φαίνεται να συγκινείται για την απόλυση του δημοσιογράφου Νίκου Παπαδάκου από την Live Sport που πέρασε εσχάτως στα χέρια του εκδότη Φιλιππάκη (Εspresso, Δημοκρατία), δηλαδή στον απόλυτο έλεγχο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Νίκος Παπαδάκος, κύριος αρθρογράφος της εφημερίδας ενημερώθηκε από το νέο διευθυντή της εφημερίδας Βασίλη Βέργη ότι τελείωσε από την ομάδα σύνταξης της εφημερίδας.

Μάλιστα ήταν χαρακτηριστική η ανάρτηση του στο facebook:

«Σήμερα έκλεισε και οριστικά για μένα η τελευταία σελίδα της Live Sport η οποία μετά το θάνατο του τεράστιου Μπαζίνα υπέπεσε αρχικά στα δικά μου έντρομα από το βάρος χέρια, κατόπιν σε ομηρία και τελικά κατέληξε...

Όπως κατέληξα κι εγώ εκτός εφημερίδας. Κάλιο τιμημένος, προσωρινά άνεργος, παρά επαγγελματίες σε κωλοτούμπες σε στυλ Μελισσανίδη στην ενόργανη. Από τη ΝΕΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ. Τη νέα τάξη πραγμάτων. Παράσημο! Αντλώ δύναμη από τα παιδιά μου. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ... Σαν το άσμα «τα δυο σου χέρια πήρανε βεργούλες και με δείρανε». Τι να σου κάνουν οι Βεργούλες; Δεν αφήνουν καν σημάδια...»

Σαφέστατες λοιπόν οι αναφορές Παπαδάκου στο νέο καθεστώς Μελισσανίδη στη Live Sport με διευθυντή έναν εμπαθή με τον Ολυμπιακό άνθρωπο όπως ο άρρωστος Παναθηναϊκός Βέργης.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Παπαδάκος συνέχισε και χθες με νέα ανάρτηση στο facebook:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τα like και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους για την απόλυση μου από την ΝΕΑ LIVE SPORT της εξυγίανσης και της... Βεργίνας. (Εννοώ ότι παίζει κατακίτρινα από το Βορρά μέχρι το νότο).»

Φυσικά αν ο Παπαδάκος είχε φύγει από εδώ π.χ. από το gavros.gr, θα είχατε διαβάσει σεντόνια ολόκληρα και από τα γιουσουφάκια του Σαββίδη αλλά και από τις Ενώσεις δημοσιογράφων που θα είχαν ήδη εκδώσει αμέτρητες ανακοινώσεις.

Το ζήτημα είναι ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και να μη δώσουν ούτε ένα ευρώ για το έντυπο του Μελισσανίδη.

Διαβάστε επίσης

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες

Με αφορμή την υπόθεση του Λάζαρου, είδαμε ένα πρωτοφανές στριπτίζ από την LiveSport του Μελισσανίδη (όμιλος Φιλιππάκη η εφημερίδα, δηλαδή «νιάου», μαζί με Δημοκρατία και Espresso)...