Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φιλιππινέζες» στείλτε iban στην ΠΑΕ ΑΕΚ

«Φιλιππινέζες» στείλτε iban στην ΠΑΕ ΑΕΚ
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 14:05
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μάρτης του 2016. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αρχικά όλοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν είχε σχέση με την ΑΕΚ αλλά τελικά είχε, προσέρχεται σε συνάντηση εκπροσώπων ομάδων της Super League. Κι εκεί, αφού αποκαλεί 12 ομάδες... Φιλιππινέζες, δηλαδή... υπηρέτριες και εξαρτημένες, κάνει την εξής... γαλαντόμα πρόταση. Να δίνει ο πρωταθλητής, εφόσον συμμετέχει στους ομίλους του Champions League, το 40% των εσόδων του από την UEFA στις μικρότερες ομάδες της κατηγορίας.

Τότε εκείνη η πρόταση είχε γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από πολύ κόσμο. Βρισκόμαστε μόλις δύο χρόνια μετά, λογικά δεν έχει χτυπήσει την ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία μαζικά κάποια ασθένεια που οδηγεί σε απώλεια μνήμης. Ούτε φυσικά τον κ.Μελισσανίδη. Τώρα λοιπόν που η ΑΕΚ (ναι, είπαμε, του Μελισσανίδη που αρχικά υποτίθεται δεν ήταν του Μελισσανίδη αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν) απέχει μόλις 90 λεπτά από τα εκατομμύρια του Champions League είναι καιρός ο γαλαντόμος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ να ρίξει την πρόταση ξανά στο τραπέζι της Super League.

Μα τί λέμε; Δε χρειάζεται καν να συζητήσει την πρόταση. Να ζητήσει αριθμό λογαριασμού ή i-ban από τις Φιλιππινέζες πρέπει να τους βάλει κατευθείαν τα χρήματα. Ώστε να πάψουν να είναι Φιλιππινέζες. Είμαστε βέβαιοι πως θα το κάνει.

Δε μπορούμε καν να φανταστούμε ότι, τότε, την πρόταση την έκανε μόνο και μόνο γιατί πίστευε ότι έτσι θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό και θα δημιουργήσει εντυπώσεις κι επειδή δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο σύντομα ο ίδιος σε θέση να βουτήξει το χέρι στο... μέλι.

Είμαστε... βέβαιοι ότι ήθελε μόνο το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνεπώς περιμένουμε με -ποδοσφαιρική- λαχτάρα να κάνει τα λόγια του πράξη. Οι... Φιλιππινέζες της Super League αδημονούν.

Διαβάστε επίσης