Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ρόλο... πυροτεχνουργού

Σε ρόλο... πυροτεχνουργού
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 10:36
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ
Το ιδανικό σενάριο γι' απόψε είναι να κερδίσει ξανά ο Ολυμπιακός την Κράνσονταρ και να προκριθεί ζευγαρώνοντας τις νίκες του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, είμαι αρκετά ρεαλιστής να καταλάβω ότι μια ομάδα με σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες όπως οι Ρώσοι «βγάζουν» κάποια στιγμή εγωισμό, ειδικά όταν πληγώνονται. Και στο Καραϊσκάκη πληγώθηκαν σοβαρά.

Γι' αυτό λοιπόν θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν... βαρεθούμε αφόρητα απόψε παρακολουθώντας τη ρεβάνς. Θα ήταν πολύ καλό το ματς ν' αγγίξει τα όρια της αδιαφορίας γιατί αν συνέβαινε το αντίθετο θα ήταν μάλλον κακό... Να μην επιτρέψει ο Ολυμπιακός στην Κράσνονταρ να του δώσει ενδιαφέρον. Να πάει... σβηστό μέχρι το τέλος και να γίνει η δουλειά με τις λιγότερες δυνατές απώλειες ενέργειας.

Επαναλαμβάνω, αν μπορέσει ο Ολυμπιακός να παίξει ως συνήθως και να κερδίσει ξανά, καλώς να ορίσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο δεν μπορώ παρά να περιμένω αντίδραση της Κράσνονταρ για την... τιμή των δικών της «όπλων». Ακόμη κι αν δεν πιστεύουν, παρά τα όσα λένε, σε ανατροπή και πρόκριση, ο αποκλεισμός της να είναι με το κεφάλι ψηλά. Γι' αυτό λέω ότι, τώρα πριν από τη σέντρα, αν μου προσφέρει προκαταβολικά ο Θεός του ποδοσφαίρου την επιλογή «βαρετό 0-0», το παίρνω και φεύγω.

Ο Ολυμπιακός είναι συνήθως εκείνος που βάζει... εκρηκτικά σε αγώνες, απόψε δεν θα με χαλούσε να τον δω σε ρόλο πυροτεχνουργού, να τα απενεργοποιεί για να έχουμε όλοι ένα ήσυχο αλλά εορταστικό βράδυ...

ΥΓ: Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός, όλα τα προηγούμενα 24ωρα, δούλευε όσο αθόρυβα γινόταν (προφανώς δεν είναι εύκολο να γίνει με...σιγαστήρα κάθε δουλειά) στα μεταγραφικά του. Έκανε μια βόλτα στα «μαγαζιά» να δει τί «κομμάτια» του αρέσουν. Από αύριο θα επιστρέψει στα μαγαζιά για να πάρει εκείνο / α που τού άρεσαν πιο πολύ.

Διαβάστε επίσης

Αν ο Μαρινάκης...

Αν ο Μαρινάκης...

Η κοινή γνώμη που δεν ξέρει πάντα καλύτερα... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

90+3' ποδόσφαιρο

90+3' ποδόσφαιρο

Κώνωπας, καμήλες vs Ελ Αραμπί και Σουντανί - Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.