Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ελέφαντας «κρύβεται» πίσω από δέντρο

Όταν ελέφαντας «κρύβεται» πίσω από δέντρο
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 16:33
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Γιόζιπ Μίσιτς δήλωσε προχθές ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα για να χάσει το προβάδισμα που έχει στα πλέι οφ. Ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε σήμερα στην Κροατία ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών επειδή ο ιδιοκτήτης του έχει μερίδιο στην Ξάνθη. Ώπα, δήλωσε είπα; Να το διορθώσω. Είχε δηλώσει μέχρι να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ σε ρόλο... Θωμά Μάτσιου και να σπεύσει να κάνει διευκρινίσεις.

Δεν τα είπε, λέει, ο παίκτης αυτά. Δεν τα υιοθέτησε. Απλά απάντησε στο ποιά ήταν η κατηγορία. Δηλαδή πρέπει όλοι να πιστέψουμε ότι ο δικέφαλος γνωρίζει καλύτερα τι ειπώθηκε σ' αυτή τη συνέντευξη παρότι δεν πήρε μέρος. Και ξαφνικά η ατάκα για την ιδιοκτησία εξαφανίστηκε. Δεν την είπε ο Μίσιτς ή δεν έπρεπε να την πει; Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε τη δική μας εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη αν και ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε τι συνέβη...

Ήταν φιλότιμη, αν και πολύ αργά για... δάκρυα, η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τα μαζέψει. Τι ακριβώς να μαζέψει άραγε; Δεν έχει αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή στην Ελλάδα; Δεν έχουν... ακολουθήσει δύο δικαστήρια; Η προσπάθεια ενός ελέφαντα να κρυφτεί πίσω από έναν κορμό δέντρου είναι αστεία. Και η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος ελέφαντας πασχίζει διαρκώς τα τελευταία χρόνια (αρχικά προσπαθούσε να μας πείσε ότι ενδιαφέρεται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και όλοι είδαμε τι είδους εξυγίανση εννοούσε) να το κάνει. Ανεπιτυχώς βεβαίως.

ΥΓ: Το «εκπληκτικό» είναι πάντως πως υπήρξε κόσμος που λογόκρινε την ατάκα του Μίσιτς πριν γίνει ο σαματάς και την κόψει και ο Κροάτης δημοσιογράφος. Ο ίδιος κόσμος που έβαλε πρώτα τη... διαρροή του ΠΑΟΚ και μετά μας ενημέρωσε (προσθέτοντας στο κείμενο) για το τι είχε πει ο παίκτης. Υπό κ.σ. δεν θα υπήρχε πρόβλημα, ο καθένας κάνει τη δουλειά του, είναι σεβαστό. Όμως όταν το κάνουν αυτό άνθρωποι που σου κουνάνε διαρκώς το δάχτυλο και σου δίνουν μαθήματα δημοσιογραφίας, καταντάει γελοίο.

Διαβάστε επίσης