Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα άλλα... δάχτυλα

Τα άλλα... δάχτυλα
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Όταν σε διασύρει ΚΑΙ ο Απόλλωνας μέσα στο σπίτι σου και χρειάζεται ένας διαιτητής να δείξει «παίξτε» στο ξεκάθαρο φάουλ (αγκωνιά στο πρόσωπο) του στόπερ σου σε αντίπαλο σε φάση από την οποία άρχισε το 2-2, τότε ναι θα ασχοληθείς με το μεσαία δάχτυλο του Σεμέδο.

Όταν ο Άρης κάνει ΠΑΡΤΙ μέσα στο σπίτι σου κατακτώντας μία από τις πιο εύκολες φετινές του νίκες και δείχνει πόσο έχεις μικρύνει αγωνιστικά, τότε ναι θα ασχοληθείς με το μεσαίο δάχτυλο του Σεμέδο.

Όταν γενικώς έχουν στερέψει τα επικοινωνιακά σου πυροτεχνήματα και έρχεται το ίδιο το ποδόσφαιρο να σε ξεβρακώσει κάθε Κυριακή πάνω στο χορτάρι, τότε ναι θα ασχοληθείς με το μεσαία δάχτυλο του Σεμέδο.

Μόνο που πια, φίλτατοι, αυτά δεν τα χάφτουν ούτε οι πιο σκληροπυρηνικοί στους οποίους απευθύνεστε. Ξέρουν πολύ καλά για πόσο καιρό και πόσο άσχημα τους χρησιμοποιήσατε. Μιλώντας για φανταστικούς κλέφτες των Κυριακών σας ενώ οι μοναδικοί κλέφτες ήσασταν εσείς, της αλήθειας.

Από πέρυσι λοιπόν περνάτε κάθε Κυριακή (και μεσοβδόμαδα για Ευρώπη ή εμβόλιμες αγωνιστικές και κύπελλο) από το... ταμείο για να εισπράξετε. Μαζί με τα γκολ και τις συνέπειες του φανταστικού κόσμου που δημιουργήσατε. Της προπαγάνδας. Πλέον έχουν πάψει και οι πιο τυφλωμένοι να μασάνε το σανό που προσφέρατε κατά κόρον. Και πλέον σας επιστρέφουν αποδοκιμασία και (λεκτικά) μεσαία δάχτυλα. Δράση και αντίδραση, νόμοι της φυσικής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός έδωσε μια έξοχη παράσταση απέναντι σ' έναν ελλιπή ΟΦΗ για να τα λέμε όλα μεταξύ μας. Ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί πολλή από την αξία της προσπάθειας των παικτών του Μαρτίνς. Υπάρχουν ματς που ο αντίπαλος είναι χαμηλής στάθμης αλλά και 'σένα το ματς δεν σου βγαίνει και η εικόνα δεν είναι καλή.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι και μακάρι να φτάσει ως το τέλος του μήνα έτσι και τους λόγους τους καταλαβαίνουμε.

ΥΓ: Το μοναδικό σοβαρό διαιτητικό λάθος στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ ήταν ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Μασούρα στο 5'. Ειλικρινά απορώ τι ΔΕΝ είδαν (κυρίως) στο VAR.

ΥΓ2: 8/2/1981, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Διαβάστε επίσης

To know us better

To know us better

Ο Παπασταθόπουλος και ο Μπα και η ευκαιρία να... γνωριστούν καλύτερα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης

Το ποδοσφαιρικό #metoo

Το ποδοσφαιρικό #metoo

Απλά είναι τα πράγματα αναφορικά με το σημερινό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.