Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Event Planning στο ΕΠΟ University και τα σαΐνια της αλήθειας

Event Planning στο ΕΠΟ University και τα σαΐνια της αλήθειας
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 14:33
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Θες να οργανώσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό event που θα μείνει αξέχαστο και θα το συζητάνε σε όλο τον πλανήτη; Θες κάτι έξω από τα συνηθισμένα; Θες ένα event γεμάτο απρόοπτα τα οποία δεν έχουν προγραμματιστεί αλλά όλοι ξέρουν ότι θα γίνουν; Ή μήπως θες να γίνεις ο ίδιος event planner, δηλαδή κορυφαίος διοργανωτής εκδηλώσεων και να πάρεις πτυχίο για να σε κάνει να ξεχωρίζεις; Αν ναι, απευθύνσου στους κορυφαίους. Πήγαινε στην ΕΠΟ.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, να 'ναι καλά όλοι εκεί, μας έχουν προσφέρει τους πλέον αξέχαστους τελικούς κυπέλλου της ιστορίας. Δεν πλήττεις ποτέ. Πάνω που νομίζουμε τα έχουμε δει όλα, προσθέτουν κι άλλο οι μπαγάσηδες. Θεέ μου τι κορυφαίοι είναι αυτοί; Τι αξέχαστα event είναι αυτά; Τι να πρωτοθυμηθείς; Τον Βόλο με την κορύφωση της πεζογέφυρας; Τον τελικό που μετακόμισε σε άλλη σεζόν; Το χθεσινό;

Οι άνθρωποι κάθε φορά ξεπερνούν τον εαυτό τους. Και στο φινάλε, λες και δεν έγινε τίποτα, σπρώχνονται για να ποζάρουν όσο πιο «μέσα» γίνεται σε τηλεοπτικά και φωτογραφικά πλάνα. Σαν γύφτικα σκεπάρνια. Σαν κλασικοί βλαχοδήμαρχοι. Ο Δημητρίου σήκωσε πρώτος την κούπα (!), μη και δεν υπάρχει η μουράκλα του στα πλάνα της απονομής. Αμάν έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να τον σπρώξουν προς τα πίσω, να ξεκουμπιστεί, για να απολαύσουν τις στιγμές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο άλλος με την καράφλα που αφήνει μαλλί και το κάνει προς τα μπρος, τάχα μου ότι μας ξεγελάει και δεν βλέπουμε ότι έχει καράφλα, χαμογελούσε όλη την ώρα λες και μόλις είχε τελειώσει ο κορυφαία οργανωμένος τελικός. Και ο Ιάκωβος έλεγε «ευχαριστώ» και ξανά «ευχαριστώ» στον Λαόθ. Λογικό, από κανονική ομοσπονδία δεν θα υπήρχαν παρακάλια για να μην διακοπεί οριστικά το ματς, ο Ισπανός θα είχε σφυρίξει λήξη. Αλλά πήγαν όλοι και άρχισαν το παρακαλετό για να μη γίνουν ρόμπα. Νομίζουν ότι δεν έγιναν. Όλοι είδαμε.

Αμ τα άλλα τα σαΐνια! Απουσία τοξικών ιδού η ευκαιρία οργανωτικά, θεσμικά και οπαδικά για έναν τελικό-πρότυπο, έγραφαν. Βρε σατανάδες. Τι κληρονομικό χάρισμα είναι αυτό! Σε όλα μέσα πέσατε! Φτου να μη σας ματιάσω. Ούτε πόλωση, ούτε τοξικότητα, ούτε φωνές για τη διαιτησία, ούτε να μυρίζει μπαρούτι, και η ΕΠΟ που έχει την ηρεμία να διοργανώσει γιορτή, έγραφαν τα τσακάλια. Βρε τι IQ είναι αυτό; Το τερματίσατε.

ΥΓ: Για όλα αυτά που έχουμε δει από αυτή, την βαφτισμένη εξυγιαντική, ΕΠΟ κάθε Ολυμπιακός θα έπρεπε να γιορτάζει όσο ποτέ άλλοτε κάθε πρωτάθλημα της ομάδας είτε κατακτάται με 20 είτε με μισό πόντο διαφορά και χωρίς μπαλάρα.

Διαβάστε επίσης