Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο μέρες για 61 λέξεις...

Δύο μέρες για 61 λέξεις...
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 13:41
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τη δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Να υποθέσω ότι χρειάστηκαν δύο ολόκληρες μέρες στον πρόεδρο και τους συμβούλους / επικοινωνιολόγους του για να σκεφτούν ΑΥΤΕΣ τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ 61 λέξεις;;;!!! Σοβαρά τώρα;;;!!! Εν τω μεταξύ είμαι βέβαιος ότι λίγο πριν τις «ανεβάσουν» στο σάιτ θα ήταν βέβαιοι ότι πρόκειται για «γουάου» δήλωση. «Πως τους πετσόκοψες έτσι;», θα έλεγαν μεταξύ τους και θα καμάρωναν. Μέχρι... εκεί έφτασε η σκέψη δηλαδή όλων μαζί;

Και για να καταλάβουμε, ο Τάκης Μπαλτάκος και όλοι εκεί στην ομοσπονδία βλέπουν την όλη κατάσταση ως μπρα ντε φερ; Ως... μονομαχία στο Ελ Πάσο; Ως... ξεκαθάρισμα λογαριασμών; Θα επιβάλλει λέει το ρυθμό του ο... Σπύρος Λούης και θα κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Πως και δεν πήρε χαμπάρι η Marvel τι κελεπούρια έχει στο Πάρκο Γουδή; Τι νέοι υπερήρωες υπάρχουν για να ανανεώσει τις ταινίες της.

Συγνώμη αλλά μια τόσο αστεία, στη δική μου κρίση τουλάχιστον, δήλωση μόνο ειρωνική αντιμετώπιση μπορεί να έχει, όχι σοβαρή. Μιλάμε εν τω μεταξύ για την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ που είχαν την πεποίθηση ότι όλοι ζούμε σε... σπηλιές σχετικά με την εξίσου αστεία δικαιολογία για τη φανέλα της εθνικής. Προσωπικά, παρεμπιπτόντως, ούτε κρύο ούτε ζέστη για τη φανέλα της εθνικής. Αλλά το κοροϊδιλίκι μπροστά στα μάτια μας είναι αυτό που δεν αντέχεται. Σχεδιάστηκε λέει για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης. Και χρειάστηκαν ένα ποστάρισμα στο social media, από τον Κώστα Καραπαπά, για να καταρρεύσει (και) αυτό. Η φανέλα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι προκάτ όπως είναι λογικό να συμβαίνει. Δε γίνεται οι εταιρείες να σπαταλάνε το χρόνο τους για να σχεδιάζουν ξεχωριστά φανέλες για κάθε ομάδα, σύλλογο ή εθνική. Το κάνουν αλλά σε εξαιρετικές περιστάσεις και (φαντάζομαι) εφόσον πληρωθούν αδρά.

Το ίδιο σχέδιο με άλλα χρώματα το είδαμε σε αγγλικές και γερμανικές ομάδες, δεν ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη για την εθνική Ελλάδας! Ήμαρτον κάπου, λυπηθείτε μας, όχι τόσο εξοργιστικά εξόφθαλμα ψέματα / δικαιολογίες! Εγώ ξέρω ότι αρχίζουν ξανά τα πλέι οφ και κάνουμε όλοι το σταυρό μας να μην έχουμε διαιτησίες σαν της πρεμιέρας ή το ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο οποίο θα αλλοιώνονταν το αποτέλεσμα αν δεν ήταν τόσο εύστοχος και συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός.

Αν σας πω ότι είμαι αισιόδοξος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά θα σας πω ψέματα και ψέματα δε θέλω να σας πω. Τώρα που το σκέφτομαι ούτε με το σταυρό θα γίνει κάτι... Ο σώζων εαυτόν σωθήτω είναι η φάση...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο ποπός της μαΐμούς

Ο ποπός της μαΐμούς

Και γιατί έπρεπε να συγκαλέσουν αυτή τη σύσκεψη; Να... τραβολογιέται τόσος κόσμος τσάμπα; Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.