Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι καλύτερα ο Χάντερ, αλλά...

Είναι καλύτερα ο Χάντερ, αλλά...
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 - 22:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Οθέλο Χάντερ. Ο Αμερικανός σέντερ είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης, με την Αναντολού Εφές, ακόμα δεν είναι σίγουρη.

Συγκεκριμένα, ο Χάντερ, ο οποίος είχε γυρίσει τον αστράγαλό του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία, έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης, δείχνοντας πως είναι και νιώθει καλύτερα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή (θα αποτελείται από 13 παίκτες) για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας και θα αποφασίσει για το αν θα τον χρησιμοποιήσει, τη μέρα του αγώνα.

Πάντως, να τονιστεί πως ακόμα και να μην υπήρχε καμία πιθανότητα να προλάβει, θα ταξίδευε με την αποστολή του Θρύλου, μιας και ακολουθεί και το παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα και από τη στιγμή που η αποστολή δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς στα Τρίκαλα, δεν γινόταν να χάσει τόσο πολλές προπονήσεις.

Συνεπώς, η συμμετοχή του Χάντερ στο παιχνίδι με την Εφές, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης

«Βλέπουν» Πρίντεζη οι Σπερς!

«Βλέπουν» Πρίντεζη οι Σπερς!

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Σαν Αντόνιο Σπερς αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φόργουορντ του Ολυμπιακού - Τι είπε ο ίδιος ο Πρίντεζης...

Έρχεται νέα «Οδύσσεια»!

Έρχεται νέα «Οδύσσεια»!

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει την αποστολή του Ολυμπιακού με τα παιχνίδια που ακολουθούν με Εφές και Τρίκαλα...