Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μιλουτίνοφ στην Πάτρα

Με Μιλουτίνοφ στην Πάτρα
Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 - 23:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα για την 25η αγωνιστική της Α1 είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και τα αγωνιστικά που υπάρχουν είναι τα αναμενόμενα και γνωστά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πυρετό τις προηγούμενες μέρες (κάτι που του στέρησε τη συμμετοχή στο παιχνίδι με την Κίμκι), προπονήθηκε κανονικά σήμερα και είναι στη 12άδα για τον αυριανό αγώνα.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι. Ο Έλληνας φόργουορντ ακολούθησε θεραπεία και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ερχόμενη Παρασκευή, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, όπως σας αναφέραμε και χθες.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το καθήκον του, να είναι σοβαρός, ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα, το προτελευταίο για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης και του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση...

Διαβάστε επίσης

Θέλει «διπλό» πρωτιάς

Θέλει «διπλό» πρωτιάς

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Πάτρα από τον τοπικό Απόλλωνα και «κυνηγάει» την 24η νίκη του που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Live στο gavros.gr, 18:00, NS2...