Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεράστια τιμή...»

«Τεράστια τιμή...»
Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 - 01:11

Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τα πολύ καλά λόγια ευχαρίστησε ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πατρών.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Σφαιρόπουλο για τα λόγια που είπε. Είναι τεράστια τιμή για εμένα ότι συνεργάστηκα με έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο σαν εκείνον. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, του αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, όταν κάνεις τόσα λάθη απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, μπορεί να σε διαλύσει.

Στο ημίχρονο, είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε δύο επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Ολυμπιακός και χάσαμε εμείς. Εμείς θα πρέπει και στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε και στα δύο ημίχρονα καλοί. Ένα ημίχρονο ποτέ δεν είναι αρκετό. Ελπίζω να χρειαστεί να έρθει ξανά ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, εύχομαι να μην ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος γκαρντ.

Διαβάστε επίσης

Καμία δικαιολογία στη χαλάρωση

Καμία δικαιολογία στη χαλάρωση

Ο Τόλης Λεούσης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» την άποψή του μετά τα όσα είδε στο παιχνίδι της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

«Να μην συμβεί ξανά»

«Να μην συμβεί ξανά»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε πως κρατάει μόνο τη νίκη και συμπλήρωσε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας - «Πολύ καλός αθλητής, εξαίρετος χαρακτήρας», είπε για τον Αργυρόπουλο...

«Δεν παίξαμε άμυνα...»

«Δεν παίξαμε άμυνα...»

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι στάθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχάρη τον Απόλλωνα Πατρών για την εμφάνιση...