Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρησιμοποίησε την κάρτα, μπες στην κλήρωση

Χρησιμοποίησε την κάρτα, μπες στην κλήρωση
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 - 15:55

Την ευκαιρία να κερδίσουν φανέλες και αυτόγραφα των αγαπημένων τους παικτών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, θα έχουν όσοι λάβουν μέρος στην κλήρωση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο facebook: «Χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. World MasterCard για τις αγορές σου και μπες στην κλήρωση για τις 10 υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας. Επιπλέον 10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αυτόγραφο του αγαπημένου τους παίκτη. Διάρκεια διαγωνισμού 15/4-31/5. Περισσότερες πληροφορίες στο: http://bit.ly/1NsjHqH».

Διαβάστε επίσης

Τον Ολυμπιακό δεν θα τον τσαντίζεις...

Τον Ολυμπιακό δεν θα τον τσαντίζεις...

Ο Θρύλος ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Ρέθυμνο (102-71), έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά και πάει την Κυριακή στην Κρήτη να ξεμπερδεύει - Σούπερ εμφάνιση από Λοτζέσκι, Παπανικολάου...

Σάσα, άντε γεια!

Σάσα, άντε γεια!

Ο Τζόρτζεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟ. Και πολύ έκατσε ο Σέρβος, ο οποίος μπορεί να πάει αλλού πλέον να βρίζει... μάνες!

«Έφτασε η ώρα» (pic)

«Έφτασε η ώρα» (pic)

Στην «μάχη» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (20/4) απέναντι στο Ρέθυμνο και ο Ντάνιελ Χάκετ, με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε να ανυπομονεί.